خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
Printable View
خواهشا یکی کار ما رو هم راه بندازه. ممنون میشم
دوست عزیز برای ما هم همینطور بود! وقتی اون اومد شاید یه 20 ثانیه طول میکشید تا داخل بازی بره!! اونجا هم نباید اکانت بسازی! skip رو بزن!! اگه نمیشه پچ رو نصب کن ببین جواب میده!!نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Done by Razor 1911
بعد از نصب پچ ای کارو انجام بده!
اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]دانلود کن بریز تو شاخه اصلی بازی X:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV
بعد پوشه savegames رو از
X:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
بگیر بریز
My Documents\Rockstar Games\GTA IV
بعد بازی رو اجرا کن!
سلام با اینکه بنچمارک من 40f.s است ولی در داخل بازیGTA IV زیاد روون نیست وسرعتش کمه .cpu هم رویه 93 درصد هست . آیا مشکل از cpu هست یا از کرک ؟ برایه این بازی E8500 بگیرم و اورکلاکش کنم بهتره و یا Q6600 بگیرم و اورکلاکش کنم ؟
CPU:E6550(3.3) oc
RAM:4gbDDR800
GPU:HD4890 oc
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
سلامنقل قول:
این بازی بیشتر با چهار هسته ای ها مناسب هست.Q6600 هم دیگه قدیمی شده اورشم بکنی باز fsb ش پایینه.Q9550 بگیر حسابی حال کن حالا حالا ها جواب میده 12 مگ کشه چهار هستم هست:1. (5):
شما باید از xlive که در این مسیر قرار داره استفاده کنی!نقل قول:
ما اين سوال پرسيديم ولس كسي جواب نداد بازم ميپرسيم با سلام اقا من هر سيو رو از اينترنت ميگيرمو ميزم تو مسير سيوش تو بازي سيوها ميان ولي هر كدومو انتخاب ميمكنم ارور ميده موندم چيكار كنم البته رو ويندز ويستا يه نكته ديگه هم بو د مي خواستم بدونم اين بازي با دسته بازي ميشه بازي كرد اگه ميشه روششو توضيح بدين ممنخون ميشم
C:\Documents and Settings\Hell\Local Settings\Application Data\Microsoft
از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]پتچ 1.0.4 رو دانلود کنید .
حالا هر کسی کرکش رو داره قرار بده .
در ضمن با این پتچ نیازی به نصب پتچ های قبلی نیست .
نقل قول:
یکی جواب مارم بده 10 روز گذشت
سلام دوستان
من بازی رو نصب کردم و یه هفته ای هست که مشکلی نداشتم ( به جز کندی بازی که اشکال از گرافیکمه )
امروز میخواستم برم داخل بازی بعد از اینکه Start رو زدم انیمیشن های دختر و پسرها اومد و دیگه بازی رو نمیاره و همین طور این انیمیشن های میان و میرن تا اینکه سیستم رو ریست کنم !
به نظرتون اشکال از چیه ؟
کسی کرک این 1.0.4 رو نداره ؟