پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
سلام توی یکی از مراحل بازی gta iv هم مشکل دارم اونم جایی هستش که وارد کافه یا مشروب فروشی میشی و بعدش از شما میخواد که سوار مترو بشی و بری پیش 2 نفر که پهلو ماشین وایسادن من به اونجا میرم اون 2 نفر رو میکشم ماشین رو هم به کار واش میبرم بعد از کارواش ماشین رو میبرم به جایی که با علامت زرد نشون داده شده ولی وقتی به محل مشخص شده میرسم دیگه نمیدونم باید چیکار بکنم لطفا یکی دقیقا این مرحله رو واسم توضیح بده ممنون میشم
این هم آخریش, واسه کسایی که مثل خودم عاشق سریال lost اند و خوراکشون GTA هست. خب حالا اگر با یکی ازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بتونید توی liberty city شیزین کاری کنید چه احساسی بهتون دست میده...
این هم عکسش:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا من نتونستم دريافت كنم اين فايل رو كمك !
تو اين GTA IV ميشه سوار هواپيما شد ، خيلي فاز ميده اگه بشه
فکر نکنم بشه کد تقلبی هم نداره.
سلام اگه تکان خوردن بازی با این کرک درست بشه خیلی خیلی نوکرتم.
سلام دوستان منم مشکل gta iv دارم
تکان خوردن؟
شما از کرک رازور با پچ 1.0.3 استفاده کن حل میشه اگه دیدی باز حل نشد از پچ فرعی رفع تکان خوردن دوربین استفاده کن که حله ولی ریسک داره!!!! الان با این 1.0.3 مثل قبلا نیست همه چی تقریبا رفع شده!
1:دوستان من پچ دسته ایکس باکس رو میخوام چون با پچ رسمی و کرک جواب نداد ممنون میشم بهم بدید!!!
2:همچنین کرک رازور برای پچ 1.0.3 رو هم یکی درست بهمون بده ممنون میشم:love:
دوستان کمکم کنید براتون دعا میکنم پیشاپیش ممنون از کمکاتون چون میدونم کمکم میکنید:great::give_rose:
1: اگه من اصلا از پچ استفاده نکنم ولی از کرک رازور استفاده کنم میشه؟؟؟ در اون صورت ورژنش فرق میکنه؟؟؟قاعدتا از کدوم ورژن رازور باید استفاده کنم بدون پچ ؟:1. (27):
2:من تو فیلم ها یه مد دیدم برای تغییر لباس که میشه عکس چاپ کرد شما دیدی از کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
3:حذف شد
4:این XLIVE در حالت عادی باید باشه؟(پسر خالم بدون اون و بدون پچ از سیو ها استفاده میکنه) یعنی ممکنه من از پچی استفاده نکنم ولی این ایراد باشه که برای سیو ها از XLIVE استفاده کنم درسته؟؟؟
اونوقت مسیرش ریختن فایل XLIVE با سیو هامون یکی هست چه اونایی که تو بازی سیو میکنیم چه اونایی که از بیردون کپی میکنیم>/ اونوقت مسیرش کجاست مسیر دو تاشون یکیه یا مسیر سیو با XLIVE فرق داره؟؟؟
5: حذف شد
6:بعد در پچ 1.0.2 نیاز به سوشیال کلوپ و XLIVE هست دیگه ولی تو 1.0.3 احتمالا نیست درسته؟ حالا از کجا لینکی چیزی داری ببینم چه تغییراتی پیدا کرده؟؟؟یعنی تو پچ 1.0.3 دیگه به چیا نیاز نداریم!!!:1. (38):
6: بعد ببخشید من بازی رو نصب کردم ولی از پچی نخوام استفاده کنم کدوم ورژن رازور رو استفاده کنم جدیدترینش قاعدتا نه؟
7:و اینکه فقط برای پچ های رسمی رازور های مختلف هست یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 درسته؟ برای بقیه که نیست یعنی فرقی که نداره برای پچ های فرعیکه زیادم هستند؟؟؟؟
8:و این پچ ها ی رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 علاوه بر رفع مشکلات و دوربینو و....... مشکلات اساسی برای سیو کردن و بالا اومدن با سوشیال بود دیگه؟
میخوام بدونم هر پچ رسمی یعنی 1.0.1 و 1.0.2 و 1.0.3 چه مشکلاتی رو به تنهایی رفع کرده؟
توضیحی نداره؟:gasp:
ممنو تموم شد ممنون میشم کمکم کنید اینارو جواب بدید یک دنیا بهم کمک کردید جبرانم که نمیتونم بکنم براتون دعا میکنم:love::give_rose::merci: