دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
Printable View
دمست عزیز مشکل شما اینه که فایل کرک فیدور رو توی پوشه ی بازی نبردی اول باید فایل کرک رو اونجا کپی کنی بعد اجرا کنی.
دوستان عزیز سلام
من این بازی رو با کرک رازور نصب کردم اما هر کاری مینکنم بازی شروع نمیشه:1. (28):. یعنی وقتی play رو می زنم این جوری مشه:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
وقتی هم ok میکنم این جوری می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و باز کار نمی کنه
وقتی هم می خوام اکنت جدید بسازم هر چی روی create new account کلیک میکنم باز نمیشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با کرک فادور هم مشکل دارم
اگه میشم کمکم کنید ممنون میشم:great:.
سیستم من:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوست من اگر به پست قبلی من دقت کرده باشی گفنم که من کرکو نصب می کنم و مشکل دارم اصلا چیزی به اسم سوشیال کلاب تو فایلهای من نیست و کلا طرز دی وی دی های من با روشی که دوستمون گفتن فرق داره و به این ترتیب نیست که مثل خیلی از بازی ها فایلهای ستاپ توی هارد اکسترکت بشه بعد از توی هارد نصب کنیم بلکه دی وی دی های من مستقیما بازی رو نصب میکنه که داخل پوششم یه سری فایل هست ولی سوشیال کلاب وجود نداره عکس فایلارم تو پست قبلیم گذاشتمنقل قول:
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
کسی نیست کار مارو راه بندازه؟
دوستان مشکل من با اجرای بازی حل شده و الان هم بازی به راحتی اجرا میشه.
اما دو تا سوال
-- تنظیمات Distance ... shadow و ... باید چند باشن ؟
-- موقع بازی , سایه ها صاف نیستند و گوشه هاش کجن و اینا ! مشکل از کجاست ؟
سیستم من اینه :
cpu : intel e7300
vga : geforce 9500gt 512mb ddr3
ram : 4gb
این هم benchmarks من :
Statistics
Average FPS: 26.54
Duration: 26.63 sec
CPU Usage: 86%
System memory usage: 57%
Video memory usage: 86%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9500 GT
Video Driver version: 177.83
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
Intel Pentium III Xeon processor
سلام دوست عزیزمنقل قول:
سیستم من تقریبا مثل سیستم شماست . سی پی یو که دقیقا مثل هم هستش . رم 2 گیگابایت و کارت گرافیک 1 گیگابایت 9400 GT
اما من فقط 10 fps دارم !!!
به نظرتون چرا ؟ پچ و کرک رو هم ریختم
روی ویندوز سون و ویستا fps من فقط 7 بود . الان که سرویس پک 3 ریختم شده 10 درحالیکه در بنچمارک شما نزدیک 40 هستش !!!
میشه راهنماییم کنید که چرا مشکل داره ؟؟؟
این هم Benchmark من به صورت کامل :
نقل قول:
Statistics
نقل قول:
Average FPS: 10.01
Duration: 37.76 sec
CPU Usage: 73%
System memory usage: 89%
Video memory usage: 71%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (60 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
Shadow Quality: Medium
View Distance: 26
Detail Distance: 51
Definition: Off
VSync: Off
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT
Video Driver version: 178.24
Audio Adapter: HD Audio rear output
Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
File ID: benchmark.cli
راستی من برای کارت گرافیکم درایوری نصب نکردم . آیا ممکنه اشکال از این باشه ؟ میشه یک درایور برای کارت گرافیک من ( هم xp و هم vista ) معرفی کنین ؟
بسیار تشکر ...
بله ، حتما آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید . لینک های دانلود :نقل قول:
البته پردازنده من در بنچ مارک یاد شده تا فرکانس 3.8Ghz اورکلاک شده بود . از طرفی این بازی به شدت به توانایی پردازنده وابسته هست .
همچنین VGA بنده Geforce 8600GT 256MB DDR3 بود که تا فرکانس 720/1800 اورکلاک شده بود که حدودا 15 الی 20 درصد از VGA فعلی شما قوی تر هست .
شما درایور جدید رو هم نصب کنید در بهترین حالت 15 الی 20% افزایش FPS داشته باشید . پیشنهاد می کنم ، CPU رو 20% اورکلاک کنید .
سلام مجدد خدمت استاد گرامینقل قول:
آقا منظورتون رو از اینکه CPU رو 20% اورکلاک کنم نفهمیدم.
ایراد از سی پی یو که نیست ؟؟؟ چون 70 درصد استفاده میشه در هنگام بازی ...
و اینکه ...
عصر رفتم پیش کسی که سیستم رو خریداری کردم ازش ، گفتش سی پی یو تون ( E5200 , Dual Core 2,5 Ghz ) تقریبا مناسب این بازی هستش . رم هم مناسبه ( 2 گیگابایت ) ، تنها چیزی که مشکل دارید VGA هستش چون VGA فعلی من Geforce 9400 GT 1 GB DDR 2 هستش . گفتن اگه فقط VGA رو به Geforce 9600 GT 1 GB DDR3 تغییر بدید مشکل حل میشه . نظر شما چیه ؟ هم در مورد سی پی یو و هم در مورد VGA
اگر بنا به تعویض کارت گرافیک باشه نظر شما چیه ؟ حداکثر قیمت تا 170 تومان ( و البته از کارت گرافیک فعلی ام قوی تر باشه و بازی رو درست اجرا کنه )
به نظرتون کدوم یک از VGA های موجود در این صفحه بهتره ؟ و اینکه مثلا DDR 3 512 MB از DDR 2 1 GB بهتره ؟؟
یه دنیا ممنون . منتظرم :1. (40):
در مورد 20% اورکلاک پردازنده ، منظورم اینه که فرکانس پردازنده تون رو 20% بیشتر از 2.5Ghz افزایش بدید . حدودا 3Ghz میشه . اگر با اورکلاکینگ آشنا نیستید ، پیشنهاد می کنم از برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بازدید کنید .نقل قول:
در 90% بازی های کنونی VGA یا بهتر بگم GPU نقش محوری رو در اجرای بهتر گیم ایفا می کنه . ولی استثناعا در این بازی قضیه برعکس هست . یعنی CPU نقش محوری رو بازی می کنه .
تو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، این مسئله رو تحلیل کردم .
همچنین تو چارت زیر ، می تونی تاثیر قدرت پردازنده رو در اجرای این بازی مشاهده کنی :
در مورد سوالتون در مورد تفاوت پهتای باند و حجم حافظه برای اینکه وارد مباحث طولانی نشیم ، با یک مثال ساده بحث رو جمع می کنم :
در رزولیشن ها و تنظیمات Antialiasing متعارف ( حداکثر رزولیشن پشتیبانی شده توسط LCD های 20 - 22 اینچ کنونی ) ، اگر GPU هر دو VGA یکسان باشه ، مدل 512MB DDR3 تقریبا در تمام تست ها یک سرو گردن از 4GB DDR2 هم سرتره ! دیگه 1GB که قابل شما رو نداره ! LOL
برای مشاوره برای خرید کارت گرافیک پیشنهاد می کنم در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، تاپیک جدیدی ایجاد کنید . بنده در حال حاضر دقیق از وضعیت بازار اطلاع ندارم . بقیه دوستان حتما شما رو راهنمایی خواهند کرد .
با تشکر فراوان از زحمتهای شما . خیلی لطف دارید.
در کل به نظرتون سی پی یو رو عوض کنم و یا کارت گرافیک؟ برای اینکه وضعیت بازی بهتر بشه ؟
یا به نظرتون اگه سی پی یو رو اورکلاک کنم و کارت گرافیک رو ارتقا بدم بهتر نیست ؟
مشخصات سیستمم رو هم در پستهای قبل نوشتم و اینجا هم مینویسم
VGA : Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB
CPU : Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz
Ram : 2GB