دوستان من هرچی گشتم نتونستم نسخه بدونه سانسور این بازیو تو بازار پیدا کنم امکانش هست یکی زحمت بکشه واسم رو دی وی دی کپی کنه؟
Printable View
دوستان من هرچی گشتم نتونستم نسخه بدونه سانسور این بازیو تو بازار پیدا کنم امکانش هست یکی زحمت بکشه واسم رو دی وی دی کپی کنه؟
سلام سال نومبارک
همونطوری که همه مشاهده فرمودید, بیشتر اتومبیلهای بازی GTAIV همون مدلهای واقعی هستند با یه مقدار تغییرات جزیی و البته یه اسم عجیب و غریب و آرمی مشابه اتومبیلهای اصلی (درست مثل چینی ها ) خب حالا فکر نمی کنید اگر اسم آرم اتومبیلها واقعی بود بازی خیلی جالبتر می شد..!!! منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یه برنامه به اسم openIV قرار دادم که شما با استفاده از این برنامه می تونید اتومبیلهای بازی را با نام و آرم اصلی داشته باشید فقط کافیه فایلهای مربوط به هر ماشینی رو که دوست داشتید با استفاده از این برنامه با فایلهای اصلی جایگزین کنید. خب فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو امتحان کنید تا بعد.
راستی خیالتون هم از بابت این کار راحت باشه هیچ مشکلی پیش نمی یاد. شک ندارم که اگر از ماشینها خوشتون نیاد حتما از برنامه خوشتون میاد.:1. (26): (اگر خوشتون اومد فقط یه تشکر )
چه گرافیکی می خواهد کامل توضیح دهید مثلا چند gs و چند gt و چند gtx و...؟
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
Memory: 1.5GB Vista / 1GB XP, 16GB Free Hard Drive Space
Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900
Recommended System Requirements
OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1GHz
Memory: 2.5GB Vista / 2.5GB XP, 18 GB Free Hard Drive Space
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
در گوگل سرچ کردم همین را پیدا کردم.
کرک برای پچ جدید کار نمی کنه
شما این را امتحان کرده اید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این چطور
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من از وقتی پچ جدید را نصب کردم سیو هام دیگر کار نمی کنند .چکار کنم؟
با این کرک بازی اجرا نمیشه
سلام , این هم سری دومبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]- این بار تصاویر لوگو و مدل واقعی رو هم بهشون اضافه کردم امیدوارم دوست داشته باشید.:1. (26):
کرک 1.0.3 روبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دانلود کنید ( با حجم 286KB ).
در مورد کرک اصلا تعجب نکنید خودم تستش کردم 100% کار میکنه .
فکر کنم سیو های قبلی روی هر پچی که میریزی دیگه کار نمیکنه !!!