من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
Printable View
من در مرحله ی Logging in هستم باید برم کافی نت وبعد پشت کامپیوتر بشینم ام هر چند کلید E را می زنم کارنمیکند باید چکارکنم؟
خدمت شما :نقل قول:
دانلود کرک Razor برای GTA IV PC که مشکلات پچ دوم را حل میکنه ! مثل مشکل زدن E در کافی نت و کار نکردن اون !
پسورد فایل : pcnetwork.ir
موفق باشید
شهریار :give_rose:
با عرض سلام خدمت همه ي دوستان
من حدود 90% بازي رار فته بودم كه متاسفاه يدفه ويندوزم پريد و تمام سيو هام رفت كسي ميدونه چه كار كنم ؟ كسي سيو اين بازي را تا اين قسمت داره؟ ممنون ميشم اگه جوابم را بدبد
در مرحله یکی مانده به آخر کشته شدن roman با kate چه فرقی می کند؟
در چندین پست قبل دانلود سیو گیم تک تک مراحل گذاشته شد . :love:نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا umdf نصب نمیشه و تازه با error rmn40 هنگام اجرای بازی مواجهم و اجرا نمیشه
error umn40 برای چیست؟
سلام من gta4رو نصب کردم ولی هنوز به خاطر یه باگ اعصاب خرد کن نتونستم بازی کنم حدود 30 ثانیه بعد از شروع بازی دوربین شروع به تکان خوردن می کنه البته توی readme هم بهش اشاره شده وگفته راه حلش اینه که رزولوشن مانیتور رو کم کنی بعد ارریستارت کامپیوتر مجددوارد بازی بشی که خب درست نشد لطفا اگه کسی میتونه مشکل من رو حل کنه جوابم رو بده. ممنون
با عرض سلام
من در مرجله 12 (ivan) مشکل دارم...
بعد از اینکه طرف رو دنبال میکنم و میرم جلوی نردبان، دکمه E برای بالار فتن از نردبان کار نمیکنه.
در صورت امکان من رو راهنمایی کنید.
به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برید و Grand Theft Auto IV v1.0 [4.1 MB] Fixed Executable [Updated] رو دانلود کنید من مشکلم حل شد امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .نقل قول:
کنار نرده بان رفته و کلید F رو امتحان کنید . :1. (38):نقل قول:
----------------------------------------------------------
وای آقا این یازی چرا Anti-aliasing نداره ؟ واقعا داره میره رو مخم .:1. (27):