پاسخ: تاپیک اختصاصی GTA IV PC ( دانلود ، کرک ، رفع اشکال و ... )
خیلی ممنون*ولی من که گفتم بدون نصب patch سالم است اماگرافیک بازی اذیت میکه وقتی موس رو حرکت میدی تیک تیک میره.اون کرک رازور هم همین کار میکنه درضمن هر چی ترینر برای بازی گرفتم تنها بعد نصبpatch کار میکنند. تو همه ترینر ها نوشته که تنها بافایل GTAIV.exe 1.0.1 کار میکنند . نمیدونم این مشکل ازچی هست آیا patchi هست که دوربین رو نیاره پایین مشکل patch ها فقط اینه بقیه چیزها رو مثل گرافیک درست میکنه.یا اگر patchi نیست آیا ترینری دارید که با کرک رازور کار کنه و یه چیزیکه مشکل کرافیکمو درست کنه؟ممنون از شما دوست عزیز.
نقل قول:
خیلی ممنون*ولی من که گفتم بدون نصب patch سالم است اماگرافیک بازی اذیت میکه وقتی موس رو حرکت میدی تیک تیک میره.اون کرک رازور هم همین کار میکنه درضمن هر چی ترینر برای بازی گرفتم تنها بعد نصبpatch کار میکنند. تو همه ترینر ها نوشته که تنها بافایل GTAIV.exe 1.0.1 کار میکنند . نمیدونم این مشکل ازچی هست آیا patchi هست که دوربین رو نیاره پایین مشکل patch ها فقط اینه بقیه چیزها رو مثل گرافیک درست میکنه.یا اگر patchi نیست آیا ترینری دارید که با کرک رازور کار کنه و یه چیزیکه مشکل کرافیکمو درست کنه؟ممنون از شما دوست عزیز.
شما یه بنچمارک از تنظیماتتون بزارید... :1. (26):
آق یکی به من بگه چجوری عکسهارو بفرستم هرچی بامدیریت فایلهای پیوست می فرستم میگه خطایی رخ داده است.
نقل قول:
آق یکی به من بگه چجوری عکسهارو بفرستم هرچی بامدیریت فایلهای پیوست می فرستم میگه خطایی رخ داده است.
نقل قول:
این مشکلی که شما داری ماله سخت افزار نیست ماله کرک است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کرک Razor رو دانلود و نصب کن تا ازتون نخواد که به اینترنت وصل بشی!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن بازی شما 4 Dvd است؟!
کرک razo رو که گذاشتین کار dl نمیشه
انجا که گفتید آپلود کردم شما میرید نگاه مکینید یا فایلها میاد اینجا لطفا یکم توضیح بدید.
نقل قول:
انجا که گفتید آپلود کردم شما میرید نگاه مکینید یا فایلها میاد اینجا لطفا یکم توضیح بدید.
:1. (2): عزیز من ... شما آپلود کن ... بعد عکس رو از اونجا کپی کن و اینجا پیست کن ... همین !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]آقا وحید خیلی ممنون حالا چرا عصبانی می شی خوب ما خوب نمیدونیم دیگه.:1. (23)::yes:
اینم سایز بزرگترش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]