rasti ami jan WOW bazi mikoni??? kodoom server???
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
rasti ami jan WOW bazi mikoni??? kodoom server???
- برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهش می کنم.احتمال زیاد مشکلی پیش نیاد اگه مشکلی بود بگید در خدمتم.نقل قول:
از بین سرورهای خصوصی توی Rapgame بودم بین سرورهای بلیزارد سرورهای اروپاش توی Realm های Magtheridon و Sunstrider و Frostmane و Kazzak.بعد از Mists of Pandaria بازیو موقتی ول کردم تا Expansion بعدی بیاد.البته تا لول 90 آپ کردم یه پاندا Monk ام آپ کردم منتهی دیگه ادامه ندادم.(اون موقع ایرانی هارو هم Ban می کردن خطر Ban هم بود).اگه واسه Expansion بعدی هستی دور هم باشیم درخدمتیم.نقل قول:
man fun bazi mikardam chandsal pisha , server khareji bood dige kheili fun bood
- :lol: refiqam too jahan game hastan full danoran , adam bad motadesh mishe
- :yes:
:lol: آره اعتیاد آوره اما اگه کنترل کنی خودتو هرچند وقت یبار حداقل خوبه مشکلی نیست بعد از یه مدت دیگه باید تفننی بازی کرد.حالا اگه قسمت شد و تونستید و خواستید بیاید سرورهای بلیزارد.کمک هم خواستید من و بچه ها هستیم اونجا درخدمتیم xDنقل قول:
100%
- :love: fada mada
- :give_rose:
ممنون لطف داری :1. (38):
آقایون با سلام سوالی داشتم ازتون .
یه مد هست میگن کیفیت بازی رو خیلی بالا میبره مثل gta v و ... ! این مد رو از کجا میشه گیر آورد ؟ چجوری باید نصبش کرد ؟
ممنون از همگی
سلامنقل قول:
این ماد هنوز منتشر نشده و در حال ساخت است.
اگر كسي iv رو داشت و امكان ارسال پستي اون رو داشت يه خبري بهم بده .مرسي
درود
دوستان کسی لینک دانلود این ماد گرافیکی داره؟
ممنون میشم قرار بدید
شاهکاره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
همچنین جهت اطلاع عزیزان باید عرض کنم
اگه یادتون باشه GTA IV در تاریخ 29 Apr 2008 برای ps3/x360 عرضه شد که با فاصله 8 ماه انحصار زمانی در تاریخ 2 Dec 2008 برای PC عرضه شد
اگه راک استار به گفته اینتل پول گرفته باشه تا بازی با فاصله 8 ماه بعد از نسخه کنسولی برای PC منتشر کنه
پس GTAV که در تاریخ 17 Sep 2013 برای ps3/x360 منتشر شد 8 ماه بعدش میشه ماه May 2014 اخر اردیبهشت :love:
سپاس