دوست عزیز ورژن بازی بنده 1.0.7.0 هست . من لین مدی نذاشتم . دو دی هم که گفتم به طول کامل در بازی اجرا شدن تست کردم . ولی اون اخطاری ه عکسشو گذاشتم یهو وسط بازی میاد و بعدش اخطار close program میده همیننقل قول:
Printable View
دوست عزیز ورژن بازی بنده 1.0.7.0 هست . من لین مدی نذاشتم . دو دی هم که گفتم به طول کامل در بازی اجرا شدن تست کردم . ولی اون اخطاری ه عکسشو گذاشتم یهو وسط بازی میاد و بعدش اخطار close program میده همیننقل قول:
نه من منظورم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود... ( بگذریم )نقل قول:
خوب اینطور که معلومه این پیغام فقط به خاطر نصب مود هایی مثل مود ماشین هست! ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]هم این رو گفته ) اگه مود نصب شده رو پاک کنید مشکلتون حل میشه.
البته توی یوتی**ب هم یک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بود که گفته بود چجوری مشکل حل میشه یه نگاه بندازید ببینید به حل مشکلتون کمک میکنه یا نه.
سلام
من وقتی بعضی دکمه ها مثل a d e تیک میزنه
راه حل نداره؟
سلامنقل قول:
قبلا هم یکی از کاربر ها همین مشکل رو داشتن ، با نصب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مشکل ایشون که حل شد برای شما هم باید حل بشه.
سلام
من بازی رو نصب کردم!
وقتی میخوام اجرا کنم نه هیچ اروری میده نه هیچی ! نه هیچ جا!
حتی لوگویRAZOR هم میاد و یه پنجره مشکی
ولی بعد از اینکه پنجره مشکی میره!
هیچ اتفاقی نمی افته!
و وارد بازی نمیشه!
.
اعصابمو خرد کرده
لطفا کمکم کنید:1. (28)::cry::1. (12):
سلامنقل قول:
مشخصات سیستم رو هم بگید و مطمئن هستید که آخرین نسخه DirectX و درایور کارت گرافیک رو نصب کردید ؟ اگه این طور نیست حتما دانلود کنید.
ممنون
win:7
ram:8
cpu:core i7
..........................
بله.آخرین ورژن DirectXنصب کردم!
ببینید اگه اروری میداد راحت میشد فهمید که مشکل از کجاست ولی حالا که اروری نمیده پس شاید مشکل از کرک باشه. یه کرکِ دیگه دانلود و توی مسیر بازی بریزید به احتمال زیاد مشکل حل خواهد شد.نقل قول:
آخه جالب اینجاست که یه کرک دیگه هم دانلود کردم!!
ولی حل نشد!!!
این نرم افزار ها رو هم دانلود کنید اگه باز هم درست نشد بازی رو پاک کنید و مجددا نصب کنید. فقط حواستون باشه که آنتی ویروستون غیر فعال و از اینترنت در اومده باشید.نقل قول:
Microsoft .NET Framework
++Microsoft Visual c ( ورژن 2008 رو دانلود کنید )
موفق باشید.