شما تو ویندوزت تو مسیر C:\WINDOWS\system32 ببین فایلی با نام Xlive.dll وجود داره؟نقل قول:
البته شاید مسیر ویستا فرق داره
اما مال من تو این مسیر 2 تا فایل با همین نام هست که یکیش 169 کیلو بایته یکیش هم 13 مگ و خورده ای
ببین داری این ها رو؟
Printable View
شما تو ویندوزت تو مسیر C:\WINDOWS\system32 ببین فایلی با نام Xlive.dll وجود داره؟نقل قول:
البته شاید مسیر ویستا فرق داره
اما مال من تو این مسیر 2 تا فایل با همین نام هست که یکیش 169 کیلو بایته یکیش هم 13 مگ و خورده ای
ببین داری این ها رو؟
تنظیماتو یه خورده اوردم پایین بهتر شد
Statistics
Average FPS: 33.54
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 76%
Video memory usage: 88%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Medium
View Distance: 15
Detail Distance: 18
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
Video Driver version: 180.48
Audio Adapter: Speakers (SB Audigy)
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
سلام
دوستان من موفق شدم بازی رو اجرا کنم
حالا یک عالمه بازی کردم و سیو کردم الان نمیدونم چطوری لود میشه!!
الان بازی از اول اومده!!
راهنماییم کنید لطفا
من تو 57.81% مرحله گیر کردم .تلفن زنگ میزنه ولی نیکو به طرف میگه کار دارم بعدا . ولی تو نقشه چیزی نیست نه مرحله نه چیزی ؟؟؟؟
چکار کنم !!!!!!!!!!!!!
نقل قول:
وقتی بازی از اول اومد ایکیپ بزن برو از منوها روی گیم تو اونجا نوشته لود .. لود بزن حالشو ببر اتو سیوم فعال کن تا نیازی به رفتن به خونه نباشه
این سیستم منه می خوام ببینم میتونم بازی کنم؟
آخه هر چی کرک میریزم کار نمیکنه.
یه error میده.میگه fatal error
cpu 2.8
grafic 9500 gt
ram 2 G
سلام بچه ها ... من این بازی رو نصب کردم , کرک رو هم کپی کردم .. ولی موقع ورود به بازی شماره سریال میخواد .. ممنون میشم اگه بهم کمک کنید .. اگه میشه جوابتون رو به ایمل من هم بفرستید .. با تشکر ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یکی از مشکلات عدیده دوستان در اجرای این بازی اینه که حتی با وجود VGA های نسبتا مناسب باز هم با افت فریم نسبتا آزار دهنده مواجه هستند .
ولی دلیل اصلی این مشکل کجاست ؟
بنده یک سری تست انجام دادم که دیدنش خالی از لطف نیست .
ابتدا مشخصات سیستمی که تست باهاش انجام شده :
CPU : INTEL E5200@ 2.5GHZ & 3.875MHZ
RAM : APACER 2*-1GB DDR2 PC 6400 @1066MHZ
VGA : SAPPHIRE Radeon 4670 512mb GDDR3 @ 800/1100 - Catalyst 8.12
H.D.D : Maxtor 250GB 8MB Buffer
OS & Software : Windows Vista Ultimate SP1 X86 - Microsoft .NET Framework 3.5 - DirectX nov2008
همان طور که مشخص شده یک بار تست با فرکانس Default پردازنده ، یعنی 2.5GHZ و بار دیگر پردازنده تا فرکانس 3.87GHZ اورکلاک شده .
تنظیمات گرافیکی بازی هم به صورت زیر می باشد :
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Highest
View Distance: 50
Detail Distance: 75
نتایج بسیار جالب توجهی به دست اومد !!
==================================
E5200 @ 2.5GHZ
TestBed
Benchmark result
Hardware Monitor
تحلیل نتایج
همان طور که در تصاویر Hardware Monitor مشخص هست ، هر دو هسته پردازنده ، به طور کامل زیر بار قرار گرفته این و همانطور که قبلا بحث شده بود این بازی کاملا Multi Thread می باشد .
همچنین حافظه RAM ( Physical Memory Usage )l هم در حین Game Playing به طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته !.
اما نکته قابل توجه در این تصویر این است که VGA یا به طور واضحتر GPU به طور کامل زیر بار قرار نگرفته ! یعنی عاملی که در تست بعدی مشخص خواهد شد در واقع گلوگاهی ایجاد کرده و GPU نمی تواند تمام توایی خود را برای اجرای هر چه بهتر GAME ارائه دهد . در واقع فقط حدودا 45 الی 55 درصد از توانایی VGA مورد نظر به کار گرفته شده !
پس فعلا در فرکانس 2.5Ghz نتیجه 24.91Fps به دست آمده رو به خاطر بسپارید !
=============================
E5200 @ 3.875GHZ
TestBed
Benchmark result
Hardware Monitor
تحلیل نتایج
همانطور که از شواهد بر می آید با 50% اورکلاک پردازنده ، بهبود 33% در نتایج به دست آمده حاصل شد !!
در تصویر Hardware Monitor مشخص است که تقریبا تمام نتایج با تست قبل یکسان است ، به غیر از نتایج GPU Usage !
در تصویر مشخص است مقدار زیر بار رفتن GPU در حین تست از %45 الی 55% در تست قبلی به حدود 75% الی 100% تغییر یافته است !
در واقع عاملی که در تست قبلی ، مانع از زیر بار رفتن GPU می شد ، CPU ضعیف بود ، ( یکی از وظایف پردازنده در بیشتر GAME های امروزی ، پردازش فیزیک Game می باشد ) .
==============================
نتیجه گیری :
پس اگر برای اجرای هر چه بهتر این بازی ، قصد ارتقاء سیستم خود را دارید بهتر است قبل از هر چیز به پردازنده خود بیندیشید ! در واقع با بهترین پردازنده 2 هسته ای وجود در بازار هم نخواهید توانست با جزعیات و رزولیشن بالا این بازی رو اجرا کنید .
بهتر است به فکر پردازنده های 4 هسته ای باشید .
در صورتی که در حال حاضر VGA های رده متوسط موجود در بازار ، برای مثال RADEON 4830 از کمپانی ATI با قیمتی حدودا 170 هزار تومان و Geforce 9800GT از کمپانی nVIDIA با قیمتی حدود 180 هزار تومان حتی در رزولیشن های بالا به طور کامل از پس این بازی بر خواهند آمد . ( FPS بین 35 الی 50 فریم ، برای اجرای Game مطلوب می باشد ) .
پس پردازنده قدرتمند را فراموش نکنید .
============================
نویسنده ( تحلیل و تست ) : سید مهدی موسوی .
پردازنده قدرتمند ؟!
تست این بازی با Core i7 Extreme و کارت گرافیک GTX 280
========
از پیوست ها میتونید مقایسه اجرای این بازی در Vista SP1 و XP SP3 را ببینید ...:great:
بله ، پردازنده قدرتمند ! دلایل و تست های بالا کافی نبود ؟نقل قول:
به نظر FPS بین 25 الی 55 در ویدئویی که لینک دادی ، با توجه به رزولیشن 2560x1600 کاملا عادی بود . ضمنا معلوم نیست ورژن Forceware چنده و Patch نصب شده یا نه .
این یک چارت رسمی :
تفاوت Q6600 رو در فرکانس برابر با E6600 ببین .