سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام دوستان من به مشکل خوردم کسی میدونه چطور باید این قسمت رد کرد؟؟؟؟؟؟
تو پارک وقتی دنبال این مرد از پشت سر میرم ایراد میگیره؟کسی سیو بعد این داره؟؟؟؟؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
پشت سرش با فاصله اگه برید هیچ مشکلی بوجود نمیاد . :11():
سیو گیم تک تک مراحل بازی هم در چندین صفحه قبل موجود هست . :give_rose:
نقل قول:دوست من ...ببین اینجا شما باید با فاصله پشت سرش راه برید... خیلی بهش نزدیک نشید...!!!خیلی راه نیست...میره میرسه به یه جای تونل مانند... بعد میره داخل و یه نفر میاد کتکش میزنه !!! اونوقت شما میری دنبال طرف...که اینو زده...واین تازه اول ماجراست...!!! باید یه دور قمری با دوچرخه دور پارک بزنی تا بعد از تعقیب و گریز فراوان بتونی بکشیش :yes: ... :great:
salam man dar ejraye bazi moshkel daram koooooooooooooooooomak errore code active mide hamchin chizirp peda nakarda
kooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mak lotfan
agar kesi moshkele bazi dare matrah kone dar asrae vaght ejra mishe faghat dar in mored koomak konid amir
دوست عزیز فکر کنم تا حالا توی فروم های ایرانی نرفتید ، نه ؟!
قوانین رو مطالعه کنید لطفا ، چند تا پست پشت سر هم ندید ، فارسی بنویسید .
دیگه تکرار نشه ، ممنون .
:great:
سلام و خسته نباشيد چند تا سوال داشتم ممنون ميشم جوابم را بديد؟
من به story compelet رسيدم اما 1- بازي 60.50% است 2-مگه رومان نميميره، چون واسه من نمرد؟ 3-ديگه ماموريتي نيست؟!
ممنون ميشم جواب بديد
اگر کد می خواد باید کرک razor را نصب کنی.نقل قول:
لطفا فارسی بنویسید.
متشکرم.
3 مرحله به اینکه مراحل تمام بشند 2 مرحله به شما می دهد که یکی از آنها بروید رومن میمیرد و یکی کیت اما اسم مراحل را یادم رفته است شرمنده .نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]