نقل قول:سلام ... دوست عزیز من تو همین تاپیک 3 بار کرک رازور1911 رو گذاشتم... چرا دقت نمیکنید ؟
اینم خدمت شما... کرک رازور 1911 آپدیت شده...!!! :yes:
کد:
http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
باید گزینه چهارمی رو دانلود کنید...! :1. (26):
Printable View
نقل قول:سلام ... دوست عزیز من تو همین تاپیک 3 بار کرک رازور1911 رو گذاشتم... چرا دقت نمیکنید ؟
اینم خدمت شما... کرک رازور 1911 آپدیت شده...!!! :yes:
کد:
http://gf.wiretarget.com/gta_4.htm
باید گزینه چهارمی رو دانلود کنید...! :1. (26):
سلام , در مورد این patch چندتایی سوال دااشتم :
1.خصوصیات کامل patch1,2 رو می خواستم بدونم,هر کدوم برای چیه.(البته کامل)
2.اگر patch 2 رو نصب کنی دیگه نیازی به اولی هست یا نه؟(اصلا به هم ربطی دارن؟)
3.این دوتا patch احتمال داره با هم تداخل داشته باشند؟
4.مشکلاتی که هر کدام از این patch ها ممکنه ایجاد کنه و راه حلشون چیه؟(مثل مشکل دکمه E توی کافی نت برای پچ دومی)
5.تا حالا چند تا patch برای GTA4 منتشر شده؟
آخریش اینکه: حجم هرکدوم چقدره؟
(البته توی تاپیک جواب بعضی سوالام بود ولی فکر کردم اگه همه یه جا مطرح بشه خیلی بهتره) ممنون:wink:
دوست عزیز در تاپیک بگردید تمامی موارد توضیح داده شده . :love:نقل قول:
عزيزان در gta iv آيا ميشه آهنگ كه خودمان مي خواهيم گوش كنيم من تو user music آهنگ ريختم اما اجرا نميكنه راهي هست؟؟؟
1=آهنگ باید mp3 باشد.(پسوند های دیگر را مطمئن نیستم)نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2=بعد در setting بازی در قسمت Audio باید سرچ کنی و بعد در یکی از موجهای رادیو آهنگ پخش می کند.(البته نه همیشه کمی از مواقع حرف می زنند.)
(الان GTA iv روی کامپیوترام نیست و گرنه بیشتر توضیح می دادم.)
(همین ها رو که یادم بود گفتم شاید بدردت بخورد.)
سلام خدمت جنابعالی, باید بگم که من قبل از اون پست کل تاپیک رو خونده بودم. توی همون پست هم نوشته بودم که :جواب بعضی سوالام روا پیدا کردم ( نه تمامی موارد)-(2,3,5 نبود) و اینکه هدفم این بوده که اگه کسی مثل خودم در مورد این پچ ها سوالی داشت مجبور نباشه کل این تاپیک رو بخونه بتونه همه جوابهاشو یکجا پیدا کنه.نقل قول:
(البته این تاپیک همش ارزش خوندن داره )
2- از اونجایی که در بخش تغییرات پچ ها اومده هر دو را باید نصب کنید .نقل قول:
3- خیر تداخلی نداشتند .
5- دو پچ رسمی .
مشکلات پچ دوم هم با اون کرکی که در صفحه پیش قرار گرفت حل میشه :love:
هر پچ برای رفع یه سری از باگ ها میاد از اونجایی که باگ های بازی باید رفع بشن پس بهتره کلی نصب کنی ضمننا تا حالا دو پچ به صورت رسمی برای این بازی ارائه شده و دیگر پچ ها کاستوم هستند یا fake
اگه ميشه بيشتر توضيح بدين من اهنگ ها رار يختم اما چه جوري اجرا كنم؟؟نقل قول:
نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رادیو ها رو یکی یکی با اسکرول موس گوش کنید... یکیش هست !!! :whistle: