فکر کنم باید برای 100 درصد شدن بازی همه ی پرنده هایی که دورشون نور نارنجی رنگ هست رو بزنید .
کلا همه کاری باید بکنید برای 100 درصد شدن .
Printable View
فکر کنم باید برای 100 درصد شدن بازی همه ی پرنده هایی که دورشون نور نارنجی رنگ هست رو بزنید .
کلا همه کاری باید بکنید برای 100 درصد شدن .
آخه حتي اسم نويسي هم كرد كساني كه ساختن بازي را الان هيچ ماموريتي ندارم انجام بدم:cry:نقل قول:
مگر پرنده ها را کشتی؟:love:نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نه اما وقتي اون پيرمرده را كشتم كه دوست دختر نيكو را كشت اسم نويسي كردنقل قول:
درسته این آخرین مرحله است.نقل قول:
ارسالی توسط mahyarperspolis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما بعضی مواقع که در خیابانها می روید یک شکل آدمک به شما در نقشه پایین صفحه میدهد با رفتن به آنجا و سوار کردن یک نفر به شما یک ماموریت می دهد.
اما نمی دانم به در صد مراحل اضافه می شود یا نه!!
شما از کجا نگاه می کنید که چند درصد مراحل را رفته اید؟
بيشتر اون ها هم انجام دادم اما من ميگم رومان نمرد !!!! و ديگه ماموريتي هم نيست آيا بازي تمام شده يا نه؟؟؟چون از خيلي ها شنيدم رومان ميميرهنقل قول:
3 یا 4 مرحله قبل از story compelet که به شما مر حله Revenge و Deal را داده بود شما Revenge رفته اید و Kate کشته شده است.اما اگر Deal می رفتید Roman کشته می شود.Reveng و Deal داستان 4 مر حله ی آخر را تغییر می دهد.نقل قول:
بله بازی تمام شده است.شما تمامی مراحل را رفته اید.
اما شما نگفتید که چطور می فهمید که چند درصد مراحل را رفته اید.
تو منو 'گزينه ي stats نوشته من چون كبوتر ها را نكشتم 63%بازي به پايان رسيد فقط يك سوال پس يعني بازي unistal كنم چون مرحله اي ديگه نيست!!!!!نقل قول:
فکر نکنم دیگه مرحله ای باشد.نقل قول:
حالا خواستی سیو هارا بردار.
Statistics
Average FPS: 38.98
Duration: 37.12 sec
CPU Usage: 92%
System memory usage: 47%
Video memory usage: 97%
Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Service Pack 3, v.3282
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 182.08
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processor
File ID: benchmark.cli
بچه ها بازی برای من اینوری بالا میاد بنچشو گذاشتم خوبه یا به نظرتون با اورکلاک کارت باز سریعتر کنم بازی رو؟