Rohham (22-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا دستت درد نکنه...دیدمش،امکاناتش که تقریباً هموناس اما چه جوری باندازه ی اونا کارایی داره؟؟؟قیمتش چه جوریاس؟؟؟اسمش که فکر نکنم اصلاً قابل قیاس با گیگا و ای سوز باشه اما امکاماش خیلی خوب بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برادر بزرگش كه از اين قويتره ركورد داره fsb تو دنياست با 727 مگاهرتز . قيمتش حدود 150 هست . اون مدل قويترش رو بگيري 200 تومن . بايوستار بردهاش از نظر كيفي چيزي از گيگا و اسوس كم نداره . تو كشور ما بر اساس اسم خريد ميكنن . اونجا بر اساس كار و كيفيت چون اينقدر رقابت نزديكه كه برند به قول خودشون مسخره هست . مدل قويتر همين برد رو بگيري واقعا ازش لذت ميبري . بهت قول ميدم .
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ای سوز ها هم پس گرون تر...!!!حیف که بودجه ی زیاد ندارم...واالا حتماً بهترش رو می گرفتم اما الآن قیمت مناسب واس من همون p5ql pro و خیلی دیگه ول خرجی کنم P5Q...
ممنون از راهماییتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
نه دوست عزیز اصلا ساختار amd و اینتل فرق داره نوع کش اینها فرق داره بدون شک کش ای ام دی سریعتره در ضمن اون 4 هسته ای ها 6 مگ کش سطح 3 دارند که اگه سطح 2 و 1 هم بهش اضاف شه اصلا کمبودی نداره در برابر 12 مگ کش اینتل من اینو به شما قول میدم که اون 4 هسته ای ها از این 4 هسته های اینتل خیلی جلوتر خواهد رفت
D J V A H I D (22-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از من گفتن بود یه جا بهتون گفتم مانیتور lg نگیرین گوش نکردین آخرشم پشیمون شدین حالا میل شماست شما هم گوش نده از من گفتن بود که ای ام دی با صرفه تره و سال دیگه بدون شک از اینتل خیلی جلوتره چون مجبوره تکنولوژی شو بهبود بده مطمین باشید
D J V A H I D (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
در ضمن amd 6000 کی گفته که ضعیفه؟بدونه شک از خیلی از دوهسته ای های اینتل قویتره در حد e6700 است ضمن اینکه قیمتش فقط 95 تومنه و با یه مادر برد phenome ساپرت کلا میشه 200 به نظر شما نمیارزه؟لذتی که کار با ای ام دی داره اصلا اینتل نداره از من گفتن بودو از شما نشنیدن موفق باشید
D J V A H I D (22-09-08), msdcorp.ir (22-09-08)
شما چرا سنگ آینده رو به سینه میزنید ؟
شما خبر دارید فردا چی میشه اگر آره خوب بگید ببینم فردا بارون میاد ؟
قبول کنید پیش بینی آینده اصلا فایده نداره
خوب شما میتونید از بین این دوتا سیستم یکی رو انتخاب کنید
CPU : AMD 6000 X2 = > 97
Mainboard : GIGABYTE GA-MA78G-DS3H = > 135
Ram : Patriot 1 GB Bus 800 = > 26
Power : Green 480 Real = > 45
CPU : Intel E4700 Or 7200 = > 110 - 125
Mainboard : P5QL Pro Or P5QL - E = >122 - 130
Ram : Patriot 1 GB Bus 800 = > 26
Power : Green 480 Real = > 45
به نظر من خرید AMD الان به صرفه تره مگر اینکه برای سیستم اینتل پردازنده 2180 خریده بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
جناب الان مادربردای شذهف هم تا رنج 100 تومن هست که کاراییشم خوبه نیازی به اون مادربرد گرون نیست و بازم قیمت سیستم پایینتر میاد در حالی که مادربرد خوب اینتل کمش 130 تومن پولشه پس به نظر شما عاقلانه چه کاریه در ضمن من پیشگو نیستم ولی ببینید هر بار این دو شرکت یه محصول میدن که ازون شرکت بالاتر و پر فروشتره حالا نوبت جواب ای ام دی به اینتله اینو مطمین باشید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks