تفاوت زيادي ندارن . ولي ميشه خدمات نمايندگي گيگابايت كه آواژنگ هست رو بهتر دونست . چون مجهزترين شركت از لحاظ پشتيباني فني هستند .
Rohham (21-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
آقا تشکرات ویژه ی من رو بپذیر بابت کمکتون که مارو نجات دادی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی همیشه...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (21-09-08)
Rohham (21-09-08)
دوست عزیز این مشکل به خاطر قدیمی بودن کارت صدا و عدم مطابقت با استانارد های ویستا بوده اگر ASUS هم بود در اون رده حتما به کارت صداش گیر میدادالبته از لحاظ صدایی چرا..!چون واس نصب ویستا یه بار ادوایزورش به صدای گیگا ایراد گرفت...
ایسوز و گیگا از بزرگترین سازنده های مادربورد هستند کافیه شما نیاز های خوتونو بررسی کنید و با توجه به اون مادربوردتون رو انتخاب کنید در کیفیت ساختشون شک نداشته باشید
Rohham (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره...باز من پام و از خونه گذاشتم بیرون به 3 تا از دوستام گفتم که می خوام سیستم ای ام دی جمع کنم با همون مشخصات سیستم جدید از 3 نفر بالاتفاق دو نفر گفتن نکن این کار رو اصلاً نمی ارزه و نمی دونم از این حرفا...یکیشون اینتل داشت می گفت من گرفتم پشیمونم اینتل داشتم بهتر بود...حتی گفتم مثلاً سی پی یو e2200یاe2180 در مقایسه با ای ام دی 5200 گفتش نه بازم اینتل بهتره و نمی دونم از این حرفا...ای ام دی فقط به درد بازی می خوره و واس کارات اینتل لازمت می شه و هر چندم که ضعیف تر باشه تازه می گفت که ای ام دی مثل اینتل نیست یعنی می گه 2.6gh واقعی نیست و اندازه 2.6 کار نمی کنه...!!!!!!!!!!
خلاصه من دیگه بریدم دوستان...یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره هر چی شد بندازم گردن اون الآن هر کی یه چیز می گه...!
به نظر شما دوستان من اگه الآن بیام مادریورد واس اینتل بگیرم و سی پی یو رو یه کم سبک تر بگیرم بهتر نیست(با این وضعی که می نالن از ای ام دی)(مثلاً ث2200)با مین p5ql pro یا همون ای ام دی که به توافق رسیدیم...؟؟؟؟؟؟
باور کنید من موندم که چرا این جوریه...من فقط امروز دیدم که دوستم گفت من از هر دو اینتل و ای ام دی استفاده کردم و به هیچ وجه ای ام دی نگیر...من اگر بیام الآن مثلاً 5200 رو بگیرم زودتر از دورخارج می شه سیستمم یا اینتلe2200... و اگر خارج شد کدوم بهتر می شه ارتقا داد...اصلاً اون موقع ارتقا دادنش فایده داره یا باید مثل الآنم کل سیستم رو بندازم دور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعاً گیج شدم واقعاً....
دوست عزیز بنده قبل از این هم از شما پرسیدم که بعدا میخواین سیستم رو ارتقاع بدید با خیر؟! شما هم گفتین که تا 3 4 سال دیگه خیر اگر واقعا همین طور باشه چه اینتل بگیرین چه AMD جفتش تا اون زمان از دور خارج شده هستند
و با نیازی که شما از کامپیوتر دارین زیاد فرق نمیکنه کدوم رو بگیرین
Rohham (21-09-08)
|
|
کاربر شهرسختافزار
می دونم شما هم الآن شاکی می شی از دست من...می گم سی پی یو یی که منو تا 2 3 سال لنگ نذاره و مادربورد انتخابیمون واسش بعد از اون از دور خارج نشده باشه کدوم؟؟؟اصولاً فناوری کدوم یکی(اینتل یا ای ام دی)ضعیف تر؟؟؟اصلاً جایی وجودداره که پرفورمنس اینتل رو با ای ام دی مقایسه کرده باشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شاید من اینو بگم راحت تر بشه بحث کرد...کار من با نرم افزارهای مکانیک و بیشتر نیاز به پروسز و پردازش داره...و می خوام اگه بعد یه مدت سی پی یوش جواب نداد مادربوردی که الآن می گیرم بتونه سی پی یو قویتر رو برام ساپورت کنه....هم اینتل داده این نوع مادربورد رو حتی با بودجهی من هم ای ام دی..اما کدوم یکی تو کمتر آدم رو لنگ می کنه مهم...مثلاً الآن من برم ای ام دی 5200 بگیرم دو روز دیگه مجبور نمی شم عوضش کنم یا مثلا! اینتل 2200 رو؟؟؟ببخشید خیلی اذیتتون کردم...
بازار کتمپیوتر بازار یک دستی نیست اصولاً از بودجه ی کمش تا زیادش هم نظر یکسان وجو نداره من این جوری دیدم...
حالا با این حساب و ان خرفا...با بودجه ی 250 تومن یه مین و سی پی یو و پاور و رم چی مش ه گرفت...کار من رم زیادی هم علاو بر پردازش قوی می خواد!!!ممنون می شم...!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
به نظر من الان یه مادربرد phenome ساپرت بگیر روش amd 6000 بذار سال دیگه 4 هسته ای ای ام دی 6 مگ کش که بدون شک از کل 4 هسته ای های اینتل قویتره بذار روش این بهترین کاره شاید خودمم همین کارو کردم
دوست عزیز شما چیپ X58 و درگاه 1333 رو از یاد نبریدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد این دوستمون اگر به فکر یک سیستم هستی که دیر قدیمی بشه باید حداقل 400 خرج کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
فکر کنم شدنی باشه دیگه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خود شما بودی اولین بار گفتی که من اینتل e2180رو بگیرم تو چارتی که من دیدم اختلافی خداییش با 5200 ای ام دی نداست فقط کمی کمتر بود الآن e2200 خوب اختلافش نسبتاً بیشتر به 5200 و من فکر می کنم در مورد مین اگه همون پیشنهاد شما رو بگیرم خیلی بهتره چون تکستریم هم ساپرت می کنه یعنی حتی اگه مشکل سی پی یو پیدا کردم هم می شه به خوبی ارتقا داد مین پیشنهادی شماP5QL PRO بود که فکر کنم خیلی خوبه...راستی مین مشابه این گیگا نداره؟؟؟اگه هست لطف کنید معرفی کنید ممنونتون می شم...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks