100% پردازنده AMD X2 5000 قويتر هست . از هر جهتي كه شما بگيد . مخصوصا تو MULTI TASKING
سري 630 ديگه تقريبا از دور خارج هستند . كلا CPU تك هسته اي توجيه اقتصادي نداره .
Printable View
100% پردازنده AMD X2 5000 قويتر هست . از هر جهتي كه شما بگيد . مخصوصا تو MULTI TASKING
سري 630 ديگه تقريبا از دور خارج هستند . كلا CPU تك هسته اي توجيه اقتصادي نداره .
نقل قول:
آقا شاید خنده دار بوده سؤالم اما اگه کسی می تونه پاسخ بده که می تونن همه بگن ممنون می شم...:1. (1):
نقل قول:مرسی آقا داشتم کلی خوشحال می شدما...همین الآن در مراجعت دوباره به سایت اینتل(خداییش هیچیش خوب نباشه از ای ام دی سایتش بهتره)فهمیدم که رم های دی دی آر 2 با باس پاینساپورت می کنه انگار همون دی دی آر1 دیگه...مجبوریم بریم همون ای ام دی بگیریم دیگه...اما چرا پس کلاک اسپید این 630 از مثلاً 2180 دو هسته ای اینتل بیشتره مگه این سینگل نیست و اون دوال کور؟؟؟؟ممنون می شم اینم جواب بدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ممنون از دوستانی که این یکی دو روزه کمک کردن...پرونده مختومه شد...مرسی...!
:1. (40)::11()::1. (1)::love::great:
بعد از تغییر پردازنده تفاوت سرعت رو حس خواهید کرد
یک چیزی بگم و بعد برم شما سعی کن 5000 با ساختار 65 نانومتر بگیری چون ساختار بهتری نسبت به 90 نانو داره اگر هم دوست داشتی میتونی 8450 بگیری
اگر خواستی به آقا امید یا من بگو :yes:
:give_rose:
:great: به این توجه کن رمهای سری DDR داخل سوکت DDR2 نمیره :great:
متاسفانه همه چيز فركانس نيست . الان اينتل تو معماري core به حرف amd رسيد . بلكه معماري و دستورالعمل ها نحوه استفاده از كش و ... مهم هست . شما به چارت سايت tomshardware تو تست هاي مختلف دقت كنيد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من اصولاً با آدم هایی که رندن البته با بعضی هاشون حال می کنم....خوشم اومد که تیکه ی خیلی ضایعی انداختی...خوب خودم می دونم واللا تا 1000 سال دیگه هم سیستم عوض نمی کردم چون می دونم رم DDR1همه چیش نسبت به DDr2پایین تره خواستم که مینم رو عوض کنم واللا اکتفا می کردم به این که برم یه رو 1 گیگ DDR بگیرم بندازم و کارم راه بیفته بره...!!!خوب حالا بگذریم...نقل قول:
مگه تفاوت مین های گیگا با ای سوز چیه؟؟؟چون قیمتاشون خیلی اختلاف دارن؟؟؟
تفاوت زيادي ندارن . ولي ميشه خدمات نمايندگي گيگابايت كه آواژنگ هست رو بهتر دونست . چون مجهزترين شركت از لحاظ پشتيباني فني هستند .
راستی آقا من فکر کنم این سیستمی که پیشنهاد شد خیلی خوبه حالا اگه مین گیگا اوضاش خیته نرم بگیرم (من دلیل ش رو نفهمیدم که چرا انقدر اختلاف دارن ای سوز و گیگا؟؟؟؟؟)این سیستم فکر کنم با همه نظرات و بودجه ی من موافق بود:نقل قول:
cpu:5200amd
main:GIGABYTE - MA78G-DS3H
ram:patriot 1 gig bus 800
power:green 430 W yaa 380
من با دو روز صحبت با بچه های این جا و کمکشون و لطفشون و بودجم به این سیستم رسیدم...حالا اگه دوستان می گن چیز دیگه ای باشه یا مین رو ای سوز یردارم پیشنهاد بدن...تو این رنج قیمت...
بعد دوستان ریز قیمت و روز این قطعات رو کسی می دونه؟؟؟
آقا تشکرات ویژه ی من رو بپذیر بابت کمکتون که مارو نجات دادی...نقل قول:
موفق باشی همیشه...!:1. (40)::love: