برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:whistle:سلام دوستان...از بحث دیروز چیزی غیر از گیج شدن عاید من نشد...قبلاً می گفتم ای ام دی بگیرم الآن واقعاً شک دارم...حالا قصد دارم یه ذره خودم با همین اطلاعات کم وارد بشم و شاید یه جورایی شلیقه ای بشه...دو تا پیشنهاد دارم که دوستان لطف کنن نظرشون رو بگن با دلیل که کدوم بهتره...با این پولی که من می خام خرج کنم که واس رو و سی پی یو و مادر برد و پاور در حد 220 230 تومن جمع شه...
1.
cpu: AM2 – ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200+
M.B: ASUS - M2N-Plus SLI Vista Edition or ASUS - M2N-E
2.CPU: Intel Dual-Core E2180 - 2.0GHz
M.B: ASUS - P5QL PRO
دوستان بین این دو سیستم مقایسه کنن و دلیل معقول هم بیارن...بحث قیمت نکنیم در این دو سیستم...اگر پشنهاد در همین رنج قیمت این د پیشنهاد دارین بگید ممنون می شم...خواهشاً بازم با دلیل...
فقط لطف کنید کمی زودتر...مرسی
یک سوالی که هست شما در آینده نزدیک ممکن هست بخواین سیستم را آپدیت کنید یا خیر؟! اگر نه که همون سیستم اول برای شما مناسب هست اما اگر بعد بخواین مثلا یه CPU قوی از اینتل بگیری سیستم دوم به درد شما میخوره
CPU : AMD 5200X2
Mainboard : GIGABYTE - MA78G-DS3H
Ram : Patriot Bus 800 1GB
نقل قول:
نمی دونم شاید تصور اشیاهی که من دارم اما نمی دونم فکر می کنم که از مدل های سی پی یو های حال حاضر که تو بازار هست یعنی همین بازار روز،زیاد تفاوت بین سی پی یو ها حس نمی شه...کارای پردازشی سنگینی رو ماها معمولاً انجام نمی دیم من که الآن خودم می بینم مثلاً نرم افزارهای مهندسی که لستفاده می کنیم کاملاً کفاف می ده سی پی یو هاش و اکثراً مشکلات رم و گرافیک ایجاد می شه نه سی پی یو...البته می گم احتمال داره من اشتباه کنم باز...من ترجیح می دم سیستمم فقط جوری باهش که تا 3 4 سال دیگه حداقل جواب گوی نرم افزارهایی که 1.مایکروشافت مده 2.مهندسی ها باشه....
باز شما بهتر از من سر در می یاری ....
ممنون بابت راهنماییهاتون:1. (40):
براي كار مهندسي
cpu e7200
main dfi x38
ram 2gb transcend axe
hard 500 gb samsung f1
dvd/rw asus or lite-on
vga 4850 ati
power 580 watt green
case silent storm
یعنی ای سوز نه!گیگا!!!من خودم الآن گیگا دارم راضیم هستم اما این چن روزه همه گفتن گیگا خیلی خراب شده یه سال اخیر...!:1. (28):نقل قول:
بله عزیز دلیلش هم اینه اولا چیپ این مین برد 780 است و جزو مادربرد های جدید هست نه مثل ایسوزی که خودتون نام بردید بعلاوه قیمت همین کدل مادربرد ولی برند ایسوز حدودا 180 هست
یکی از نکاتی میخواستم اشاره کنم اینه که به نظر من اگر شما بتونید سی پی یو 8450 AMD رو بگیرید برد کردید
البته نظر شخصی من همون سیتمی که پیشنهاد دادم ولی با پردازنده 7200 اینتل :great:
چيپ هاي جديد amd واقعا عالي كار شده . تونستن از تمام پتانسيل پردازنده هاي amd استفاده كنند .
من الآن یه سر زدم به سایت اینتل!!!مدل سی پی یو من intel p4 630 به نظرتون تفاوت پردازش زیاد بین این مدل با اون 5200 ای ام دی یا 5000؟؟؟؟نقل قول:
یعنی خیلی تو کار تاثیر گذاره؟؟؟؟من الآن تو همه چ کمبود رم رو حس می کنم آیا سیپی یو هم انقدر محسوس خواهد بود اگه عوض شه یا نیازی نیست و فقط یه مین بگیرم و 3 4 گیگ رم کفاف می ده...؟