amd 6000 65 نانومتریه نه 90 نانومتری ضمن اینکه سری 2000 اینتل رو من اصلا قبول ندارم چون کش بالا که ویژگی core to dou هست نداره و پایین و ضعیفه اصلا amd 6000 کجا و اون کجا من میگم amd 6000 در حد e6700 است تو بنچمارکها هم مشخصه
Printable View
amd 6000 65 نانومتریه نه 90 نانومتری ضمن اینکه سری 2000 اینتل رو من اصلا قبول ندارم چون کش بالا که ویژگی core to dou هست نداره و پایین و ضعیفه اصلا amd 6000 کجا و اون کجا من میگم amd 6000 در حد e6700 است تو بنچمارکها هم مشخصه
نقل قول:
خوب درست می گی...!65نانو...اما تو همون بنچ مارک ه رنک 6000 رو 91 زده و رنک 2200 رو 89!!!درست هر جور فکر می کنی 6000 باید بالاتر باشه....پس بنچ مارک چی می شگه....!
رضایت مندی مردم از کروم بالاتر...در ضمن من احترام می ذارم به نظرتون هر چی باشه بیشتر از من دیدی اینارو دیگه...
نقل قول:
آقا به نظرت این تفاوت هایی که (چیپست 43)P5QL PRO با (چیپست 45)P5Q داره(رنج قیمتش با بایواستار تقریباً یکی دیگه)ارزش هزینه کردن داره؟؟؟ قبل از این که لینک بدی شما دیده بودم اما سر در نیاوردم زیاد،چون اختلافشون نزدیک به 30 تومن؟؟؟به نظرت من اگر P5Ql PRO رو بگیرم و هزینه کنم به جاش واس CPU بهتره؟؟؟تفاوت این دو تا رو من درست نفهمیدم چون اطلاعاتم در مورد تفاوتاشون خیلی پایین و هر چی می بینم متوجه نمی شم که کجا تاثیر می ذارن؟؟؟اگر تفاوتاشون رو بگی رو چه قسمتایی هست ممنونت می شم...!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
lمن نمیدونم کدوم بنچ مارکو شما دیدی که این طوریه من هر چی بنچ مارک دیدم 6000 رو در حد e6700 نشون داده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
نقل قول:
آقا انقدر گفتی بیا این e7200رو بگیر آخرشم من رو مجاب کردی...اما الآن جیبم داره از مجابیت زیاد عزا می گیره و گریه می کنه...!
حالا آقای امید عزیز بیا 2تا کمک اساسی بده این جا...کلی کمک کردی دستتم درد نکنه:
1.قیمت این قطعات چقدر در می یاد؟
2.آدرس جایی که کار می کنی رو بگو...اگه به خودتم دسرسی نبود بگو از کجا قطعات رو بگیرم که قیمتش مناسبتر از جاهای دیگه باشه...ایران،رضا،پایتخت،کج ...جئولاب بده بالاغیرتاً اینو ممنونت می شم...
حالا قطعات:
1.CPU:e7200:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
2.M.B:P5Q!!!!!!!!!!!!!!!ASUS
3.Power:480 green!(کارت من الآن 6200)
4.RAM:1 تا 2 گیگpatriot:cry::cry::cry::cry::cry:
احتمالاً دوگیگ!
دیگه ته جیبمو درآوردم...!!!!!فکر کن چقدر فقر!!!!!!دور از شوخی فکر می کردم با 250 تموم شه...الآن عمراً نشه...حالا قیمتای روز رو اگه دسترسی داری بگی ممنونتم...
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::merci::merci:: great:
خواستي به موبايلم زنگ بزن باهات قرار ميذارم .
این هم مقایسه E2200 و 5000X2 و 6000X2 و E7200 و E6700
البته من یه بنچمارک دیگه دیده بودم که 6000 نزدیکتر بود به e6700 ولی همینجا هم میبینید آنچنان عقب نیست و با قیمتی که داره میارزه
بالاخره منم سیستمم رو ارتقا دادم...اولین روزی که اومدم تو پی سی نتورک می خستم ای ام دی بگیرم 5000 و اینا با بچه ها که صحبت کردم و با کمی لین ور و اونور کردن بودجه!!!!!!!یه سیستم به نظرم خوب خریدم که به درد کارم می خوره..اول با بوجه ب 220 وارد شدم و نهایتاً با 358 پایان دادم...به نظر خودم بد در نیومد هر چند دو روز دیگهبیایین ببینین این قیمتا یابد کمترم باشه...
می خواستم بیام از دستانی که کمک کردن و باعث انتخاب بهتر شدن تشکر کنم دوستای خوب پی سی نتورک:
DestinyوAMD>INTEL:give_rose::give_rose: , بازم تشکر می کنم از بقیه دوستانی که با من تبادل نظر داشتن و خیلی چیزا یاد دادن بهم...:love::love::love::love::love::give_rose: :11()::11()::11()::11()::1. (21)::1. (21)::1. (21):