پاسخ: کمک برای خرید مادر برد و ارتقای سیستم
نقل قول:
من گرافیک کارد 6200 pcie گیگا دارم با این اینتل 2200 و یکی از این مین ها و فعلاً دو گیگ رم پاور چقدری جواب گو هست...البته بعد مدتی گرافیکم رو ارتقا می دم؟؟؟380 بسه یا 430 یا بازم بالاتر...پاور فکر کنم از کل سیستم مهم تره،الآن پاورم خیلی صدا می ده فکر کنم همه زورش رو داره می زنه بیچاره...:cool::great:
صدای پاور به دلیل وجود فن های 8 mm هست
اگه بعدا قسط ور داشتن گرافیک رو به بالا مثل 8800 Gt یا پایین تر یا بالا تر رو ور دارید پاور 535 از green
یا 400 از ocz پیشنهاد من هست
ضمننا پاور قلب سیستم هست یک پاور خوب می تونه از سوختن قطعات در هنگام نوسان برق جلوگیری کنه درسته کارش عملا به چشم نمیاد اما چیزی که مهمه اینه که در پشت تمتم قطعات شما هست موفق باشی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
برادر بزرگش كه از اين قويتره ركورد داره fsb تو دنياست با 727 مگاهرتز . قيمتش حدود 150 هست . اون مدل قويترش رو بگيري 200 تومن . بايوستار بردهاش از نظر كيفي چيزي از گيگا و اسوس كم نداره . تو كشور ما بر اساس اسم خريد ميكنن . اونجا بر اساس كار و كيفيت چون اينقدر رقابت نزديكه كه برند به قول خودشون مسخره هست . مدل قويتر همين برد رو بگيري واقعا ازش لذت ميبري . بهت قول ميدم .
از ای سوز ها هم پس گرون تر...!!!حیف که بودجه ی زیاد ندارم...واالا حتماً بهترش رو می گرفتم اما الآن قیمت مناسب واس من همون p5ql pro و خیلی دیگه ول خرجی کنم P5Q...
ممنون از راهماییت:love::1. (40):
نقل قول:
صدای پاور به دلیل وجود فن های 8 mm هست
اگه بعدا قسط ور داشتن گرافیک رو به بالا مثل 8800 Gt یا پایین تر یا بالا تر رو ور دارید پاور 535 از green
یا 400 از ocz پیشنهاد من هست
ضمننا پاور قلب سیستم هست یک پاور خوب می تونه از سوختن قطعات در هنگام نوسان برق جلوگیری کنه درسته کارش عملا به چشم نمیاد اما چیزی که مهمه اینه که در پشت تمتم قطعات شما هست موفق باشی
عملاً اون کسی که واسم سیستم جمع کرده بود گند زدش...تنها نکته ی + گرافیکم بود که از سه سال پیش منقرض نشده هنوز...حتی به پاور هم رحم نکرده بود اگه مثل آدم یه مین خوب داده بود الآن شاید مجبور نبودم اصلاً سیسم رو عوض کنم یه رم DDR2می نداختم کارمو راه می نداخت...
:merci::great:
نه دوست عزیز اصلا ساختار amd و اینتل فرق داره نوع کش اینها فرق داره بدون شک کش ای ام دی سریعتره در ضمن اون 4 هسته ای ها 6 مگ کش سطح 3 دارند که اگه سطح 2 و 1 هم بهش اضاف شه اصلا کمبودی نداره در برابر 12 مگ کش اینتل من اینو به شما قول میدم که اون 4 هسته ای ها از این 4 هسته های اینتل خیلی جلوتر خواهد رفت
نقل قول:
Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه :great: من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن :yes:
آقا این گیگا کهP35 Ds3l عملاً دیگه داره عورش به پایان می رسه دیگه؟؟؟؟؟؟نمی شه اینو جای P5Ql pro گرفت؟؟؟؟
بعد اگه می تونی یه ذره من رو کمک کن در مورد تفاوت بین P5QL pro با P5Ql ...من زیاد در مورد این IEEE سر در نیاوردم اگه لطف کنی تفاوت این دو تا مادربورد برام بگی ممنونت می شم...در ضمن قیمت روز بازار این دو چنده؟؟؟من تو دو تا سایت دیم یکیش P5QL رو زده بود 185 تا و یکی هم زده 150 تا...که همون سایت 150 ایه قیمت مادربورد دیکه ای رو 15 تومن گرون تر از یه سایت دیگه زده....
ممنون می شم:1. (2)::great:
قیمت P5QL Pro حدودا 130 هست و قیمت P5Q حدودا 150 البته قیمت ها رو یکم بالا گفتم که جور دربیاد
من پیشنهادم اینه
برای مادربرد P5Q بهتر برای شما و برای پردازنده 2180 زیاد هم به حرف و حدیث های در رابطه با AMD توجه نکن آینده سخت افزار قابل پیش بینی نیست و اینکه اینتل برنده بشه یا AMD مشخص نیست ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که در حال حاضر اینتل قوی تر است
یک سوالی که این وسط هست اینه که شما حداکثر میتونید چقدر خرج کنید ( آخره آخرش رو بگو )
این سوال آخرمو جواب بده تا بقیش رو بگم :yes:
نقل قول:
قیمت P5QL Pro حدودا 130 هست و قیمت P5Q حدودا 150 البته قیمت ها رو یکم بالا گفتم که جور دربیاد
من پیشنهادم اینه
برای مادربرد P5Q بهتر برای شما و برای پردازنده 2180 زیاد هم به حرف و حدیث های در رابطه با AMD توجه نکن آینده سخت افزار قابل پیش بینی نیست و اینکه اینتل برنده بشه یا AMD مشخص نیست ولی چیزی که اینجا مهمه اینه که در حال حاضر اینتل قوی تر است
یک سوالی که این وسط هست اینه که شما حداکثر میتونید چقدر خرج کنید ( آخره آخرش رو بگو )
این سوال آخرمو جواب بده تا بقیش رو بگم :yes:
نهایتاً دیگه 260 270 جم شه...
یعنی می گی اگه بیام P5Q بگیرم با 2180 بهتر از اینه که pro رو بگیرم با 2200...البته معقولم هست....این جوری مین تا ابد جواب می ده !!!!!!!!!!:lol:تفاوت بین 2180 با 2200 هم زیاد نیست هر چند قیمتشون 10 15 اختلاف دارن ظاهراً...مرسی عزیز از کمکات...منتظر تفاوت های این دو هستم...فکر کنم این جوریم بهتر باشه همین اینتل می گیرم گور بابای آینده!!!فعلاً که اینتل معقول تره...!
شما به سایت اصلی سر بزنید و بخونید خودتون تفاوت ها رو میفهمید
از من گفتن بود یه جا بهتون گفتم مانیتور lg نگیرین گوش نکردین آخرشم پشیمون شدین حالا میل شماست شما هم گوش نده از من گفتن بود که ای ام دی با صرفه تره و سال دیگه بدون شک از اینتل خیلی جلوتره چون مجبوره تکنولوژی شو بهبود بده مطمین باشید