پاسخ: کمک برای خرید مادر برد و ارتقای سیستم
نقل قول:
دوست عزیز شما چیپ X58 و درگاه 1333 رو از یاد نبرید
درمورد این دوستمون اگر به فکر یک سیستم هستی که دیر قدیمی بشه باید حداقل 400 خرج کنی :wink:
فکر کنم شدنی باشه دیگه...
خود شما بودی اولین بار گفتی که من اینتل e2180رو بگیرم تو چارتی که من دیدم اختلافی خداییش با 5200 ای ام دی نداست فقط کمی کمتر بود الآن e2200 خوب اختلافش نسبتاً بیشتر به 5200 و من فکر می کنم در مورد مین اگه همون پیشنهاد شما رو بگیرم خیلی بهتره چون تکستریم هم ساپرت می کنه یعنی حتی اگه مشکل سی پی یو پیدا کردم هم می شه به خوبی ارتقا داد مین پیشنهادی شماP5QL PRO بود که فکر کنم خیلی خوبه...راستی مین مشابه این گیگا نداره؟؟؟اگه هست لطف کنید معرفی کنید ممنونتون می شم...
:1. (40):
Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه :great: من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن :yes:
نقل قول:
Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه :great: من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن :yes:
قربون دستت...
تو سایت های ایرانی هم من قیمتی ازش ندیدم...احیاناً بیشتر از ای سوز نباشه دیگه؟....!منو جو گرفته شاید p5q رو بگیرم...(زیاد تفاوتی ندارن...نمی دونم شاید به کار من نمی یاد یا درست حالیم نشدش)
قیمت گیگا که اصولاً باید کمتر از ای سوز باشه دیگه؟؟؟:1. (40)::love::love::love::love::love::love:
اين بايوستاره برد خيلي عاليه . خيلي پر فروشه يكي از دوستانم تو بازار رضا ميگه هر وقت مياريم . سريع تموم ميكنيم مرجوعي هم نداره . tpower p45
نقل قول:
احساس سرخوردگی کردم...این از p5q هم شاخ تر بود که...تو ایران نیومده بهتره چون دچار یاس فلسفی می شدم من...!!!در نوع خودش خیلی خوب بود...:1. (28)::whistle:
نقل قول:
اين بايوستاره برد خيلي عاليه . خيلي پر فروشه يكي از دوستانم تو بازار رضا ميگه هر وقت مياريم . سريع تموم ميكنيم مرجوعي هم نداره . tpower p45
تو سایتای ایرانی چیزی ازش ندیدم...اگه لینکش دم دست می شه بفرستی واسم...من مارکش رو نمی شناسم..درست درمون هست؟؟؟؟گارانتی خوب داره؟؟؟:cool:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من گرافیک کارد 6200 pcie گیگا دارم با این اینتل 2200 و یکی از این مین ها و فعلاً دو گیگ رم پاور چقدری جواب گو هست...البته بعد مدتی گرافیکم رو ارتقا می دم؟؟؟380 بسه یا 430 یا بازم بالاتر...پاور فکر کنم از کل سیستم مهم تره،الآن پاورم خیلی صدا می ده فکر کنم همه زورش رو داره می زنه بیچاره...:cool::great:
آقا دستت درد نکنه...دیدمش،امکاناتش که تقریباً هموناس اما چه جوری باندازه ی اونا کارایی داره؟؟؟قیمتش چه جوریاس؟؟؟اسمش که فکر نکنم اصلاً قابل قیاس با گیگا و ای سوز باشه اما امکاماش خیلی خوب بود...:merci:
برادر بزرگش كه از اين قويتره ركورد داره fsb تو دنياست با 727 مگاهرتز . قيمتش حدود 150 هست . اون مدل قويترش رو بگيري 200 تومن . بايوستار بردهاش از نظر كيفي چيزي از گيگا و اسوس كم نداره . تو كشور ما بر اساس اسم خريد ميكنن . اونجا بر اساس كار و كيفيت چون اينقدر رقابت نزديكه كه برند به قول خودشون مسخره هست . مدل قويتر همين برد رو بگيري واقعا ازش لذت ميبري . بهت قول ميدم .