D J V A H I D (22-09-08), msdcorp.ir (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
در ضمن amd 6000 کی گفته که ضعیفه؟بدونه شک از خیلی از دوهسته ای های اینتل قویتره در حد e6700 است ضمن اینکه قیمتش فقط 95 تومنه و با یه مادر برد phenome ساپرت کلا میشه 200 به نظر شما نمیارزه؟لذتی که کار با ای ام دی داره اصلا اینتل نداره از من گفتن بودو از شما نشنیدن موفق باشید
D J V A H I D (22-09-08), msdcorp.ir (22-09-08)
شما چرا سنگ آینده رو به سینه میزنید ؟
شما خبر دارید فردا چی میشه اگر آره خوب بگید ببینم فردا بارون میاد ؟
قبول کنید پیش بینی آینده اصلا فایده نداره
خوب شما میتونید از بین این دوتا سیستم یکی رو انتخاب کنید
CPU : AMD 6000 X2 = > 97
Mainboard : GIGABYTE GA-MA78G-DS3H = > 135
Ram : Patriot 1 GB Bus 800 = > 26
Power : Green 480 Real = > 45
CPU : Intel E4700 Or 7200 = > 110 - 125
Mainboard : P5QL Pro Or P5QL - E = >122 - 130
Ram : Patriot 1 GB Bus 800 = > 26
Power : Green 480 Real = > 45
به نظر من خرید AMD الان به صرفه تره مگر اینکه برای سیستم اینتل پردازنده 2180 خریده بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
جناب الان مادربردای شذهف هم تا رنج 100 تومن هست که کاراییشم خوبه نیازی به اون مادربرد گرون نیست و بازم قیمت سیستم پایینتر میاد در حالی که مادربرد خوب اینتل کمش 130 تومن پولشه پس به نظر شما عاقلانه چه کاریه در ضمن من پیشگو نیستم ولی ببینید هر بار این دو شرکت یه محصول میدن که ازون شرکت بالاتر و پر فروشتره حالا نوبت جواب ای ام دی به اینتله اینو مطمین باشید
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت مادر برد ABIT هست ؟
|
|
همین الان داشتم در مورد یک مادربرد تحقیق میکردم و به نتایج خوبی هم رسیدم که به شرح زیره
مادربرد MSI مدل K9A2 CF که قیمتش حدودا 110 هزار تومان هست و جالب اینجاست چیپ این مادربرد 790X است
به نظر من با وجود همچین مادربردی خرید AMD با بودجه ایشون کاملا به صرفه هست
اینجا است که من و Ramine1 نظرهامون یکی میشه
حالا به نظرتون این سیستم بد از کار درمیاد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
CPU : AMD 6000 X2 = > 97
Mainboard : MSI K9A2 CF = > 110
Ram : Patriot 1 GB Bus 800 = > 25
Power : Green 530 Real = > 48
D J V A H I D (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
بله abit تو تایپش اشتباه شد
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من الآن خودم اینتل دارم ازش راضیم از لحاظ پردازشی و سیستمم واس 3 سال پیش...مقاله خوندم در مورد فناورش اینتل و ای ام دی شاید خودم یه جورایی به این رسیدم که ای ام دی فناوری بهتری داری اما اون چیزی که از مردم شنیدم و میزان رضایت واقعاً اینتل به ای ام دی می چربه...یه دوستی یه حرف خوبی می زد می گفت اینا همش واس بازاریابی والا یه شرکتی مثل اینتل که پیشرو بوده در امر چیپ تکنولوژی تولید چیپ های امروز رو سال ها قبل داشته همین طور که الآن داره برای چندین سال آینده اما نمی تونه وارد بازار کنه چون بازار حکم می کنه یه شرکت چقدر تو بازار بمونه ...اگه بخان هر دو شرکت الآن تمام تکنولوژیشون رو معرفی کنن که دو روز دیگه فاتحشون خوندس...خلاصه بازار حکم می کنه که اینتل یا ای ام دی یه روز دیر تر یازودتر از هم چیپ بدن بیرون حالا کی از چی استفاده می کنش بسته به خودش که واس چی سیستم بخاد و به چه منظور...شاید واس استفاده های ما زیاد تفاوتی هم نکنه...!!!
من به شخصه با بودجا ای که الآن دارم ترجیح می دم و فکر میکنم اینتل واس من بهتره تا ای ام دی...!
به نظرم قیاس پیشروی تکنولوژی ال سی دی با سی پی یو قیاس مناسبی نیست....
کاربر شهرسختافزار
ممنون از این که پی این قضیه هستی و خیلی کمک کردی...من در هیچی مطمئن نباشم در این مطمئنم که هیچ وقت مادر بورد MSI نگیرم فکر کنم زیادمم نیاز به بحث نیست....حیف که الآن بخوام یه مادر بورد رو فداری سی پی یو کنم...من فکر کنم همین الآن برم حتی یه 2180 بگیرم کار من رو در حد یه سی پی یو 5000 ای ام دی که دیگه راه می ندازه؟؟؟؟این مین ASUS هر چی باشه مطمئن تر از MSI و می شه بعداً اگر!!!!!!!مشکل پردازش پیدا کردم برم یه سی پی یو درست حسابی بگیرم و...الآن اگه برم یه سی پی یو ای ام دی هر چند 6000 بگیرم اما با اون مادربورد چون MSIهست!!!!هر چیم داشته باشه هملاً گئر خودم رو کندم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده هاي سري 2160 و 2180 بيشترين كساني كه سراغشون ميرن اوركلاكر ها هستند . به نظر من ATHLON 64 X2 5000 مناسبترينه . زير 100 تا 120 فعلا صرف خريد با AMD هست .
کاربر شهرسختافزار
چرا msi? مادربرد از قبل دارید؟چرا abit نمیگیرین؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks