آقا یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره...باز من پام و از خونه گذاشتم بیرون به 3 تا از دوستام گفتم که می خوام سیستم ای ام دی جمع کنم با همون مشخصات سیستم جدید از 3 نفر بالاتفاق دو نفر گفتن نکن این کار رو اصلاً نمی ارزه و نمی دونم از این حرفا...یکیشون اینتل داشت می گفت من گرفتم پشیمونم اینتل داشتم بهتر بود...حتی گفتم مثلاً سی پی یو e2200یاe2180 در مقایسه با ای ام دی 5200 گفتش نه بازم اینتل بهتره و نمی دونم از این حرفا...ای ام دی فقط به درد بازی می خوره و واس کارات اینتل لازمت می شه و هر چندم که ضعیف تر باشه تازه می گفت که ای ام دی مثل اینتل نیست یعنی می گه 2.6gh واقعی نیست و اندازه 2.6 کار نمی کنه...!!!!!!!!!!
خلاصه من دیگه بریدم دوستان...یکی بیاد بره واس من سیستم بگیره هر چی شد بندازم گردن اون الآن هر کی یه چیز می گه...!
به نظر شما دوستان من اگه الآن بیام مادریورد واس اینتل بگیرم و سی پی یو رو یه کم سبک تر بگیرم بهتر نیست(با این وضعی که می نالن از ای ام دی)(مثلاً ث2200)با مین p5ql pro یا همون ای ام دی که به توافق رسیدیم...؟؟؟؟؟؟
باور کنید من موندم که چرا این جوریه...من فقط امروز دیدم که دوستم گفت من از هر دو اینتل و ای ام دی استفاده کردم و به هیچ وجه ای ام دی نگیر...من اگر بیام الآن مثلاً 5200 رو بگیرم زودتر از دورخارج می شه سیستمم یا اینتلe2200... و اگر خارج شد کدوم بهتر می شه ارتقا داد...اصلاً اون موقع ارتقا دادنش فایده داره یا باید مثل الآنم کل سیستم رو بندازم دور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من واقعاً گیج شدم واقعاً....

Bookmarks