Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Giga P45 DS3L که گمون ندارم هنوز وارد شده باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من یک کشتی میزنم ببینم دیگه چه مادربردهایی خوب هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
قربون دستت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو سایت های ایرانی هم من قیمتی ازش ندیدم...احیاناً بیشتر از ای سوز نباشه دیگه؟....!منو جو گرفته شاید p5q رو بگیرم...(زیاد تفاوتی ندارن...نمی دونم شاید به کار من نمی یاد یا درست حالیم نشدش)
قیمت گیگا که اصولاً باید کمتر از ای سوز باشه دیگه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Rohham در تاریخ 21-09-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
احساس سرخوردگی کردم...این از p5q هم شاخ تر بود که...تو ایران نیومده بهتره چون دچار یاس فلسفی می شدم من...!!!در نوع خودش خیلی خوب بود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
آقا این گیگا کهP35 Ds3l عملاً دیگه داره عورش به پایان می رسه دیگه؟؟؟؟؟؟نمی شه اینو جای P5Ql pro گرفت؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد اگه می تونی یه ذره من رو کمک کن در مورد تفاوت بین P5QL pro با P5Ql ...من زیاد در مورد این IEEE سر در نیاوردم اگه لطف کنی تفاوت این دو تا مادربورد برام بگی ممنونت می شم...در ضمن قیمت روز بازار این دو چنده؟؟؟من تو دو تا سایت دیم یکیش P5QL رو زده بود 185 تا و یکی هم زده 150 تا...که همون سایت 150 ایه قیمت مادربورد دیکه ای رو 15 تومن گرون تر از یه سایت دیگه زده....
ممنون می شمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramine1 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الآن یه نگاه کردم به یه چارت که بالاخره از رو تعصب عجیب ما ایرانی ها به اینتل و ای ام دی که واقعاً مسخرس به دور و رسمی به هر حال...دعوت می کنم دوستان اگه تا الآن ندیدین که حتماً دیدن یه نگه بندازین...من تقریباً امر بهم مسجل شد که اینتل حتی با فرکانس به ظاهر پایین تر از ای ام دی حالا طرفداراش بیشترن تو دنیا یا هر چیز دیگه که رنکینگش بالاتر و نمره ی بالاتری هم گرفته...
در مورد این 4 هسته ای های ای م دی که فرمودین اون جوری که من دیدم اینتل با کش 12 مگ و بالاتر هم سی پی یو زده که...!!!بعضی مین های حتی قیمت خوب(120 تا 150)هم اونارو ساپرت می کنن....من فکر می کنم این جوری بهتر باشه...فکر کنم به آمار جهانی نگاه کنیم بهتره چون تو یاران واقعاً نمی دونم چرا حتی تو همین سایت من دیدم دعواهای عجیب غریب شده بود سرش که هیچیم نداره واسمون...!!!
[http://www.cpubenchmark.net/cpu_look...l+Core+5200%2B
http://www.cpubenchmark.net/cpu_look...00+%40+2.20GHz
این مقایسه بین e2200و 5200+ بود که من پیشون بودم...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (21-09-08)
کاربر شهرسختافزار
تو سایتای ایرانی چیزی ازش ندیدم...اگه لینکش دم دست می شه بفرستی واسم...من مارکش رو نمی شناسم..درست درمون هست؟؟؟؟گارانتی خوب داره؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من گرافیک کارد 6200 pcie گیگا دارم با این اینتل 2200 و یکی از این مین ها و فعلاً دو گیگ رم پاور چقدری جواب گو هست...البته بعد مدتی گرافیکم رو ارتقا می دم؟؟؟380 بسه یا 430 یا بازم بالاتر...پاور فکر کنم از کل سیستم مهم تره،الآن پاورم خیلی صدا می ده فکر کنم همه زورش رو داره می زنه بیچاره...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
صدای پاور به دلیل وجود فن های 8 mm هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rohham66 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بعدا قسط ور داشتن گرافیک رو به بالا مثل 8800 Gt یا پایین تر یا بالا تر رو ور دارید پاور 535 از green
یا 400 از ocz پیشنهاد من هست
ضمننا پاور قلب سیستم هست یک پاور خوب می تونه از سوختن قطعات در هنگام نوسان برق جلوگیری کنه درسته کارش عملا به چشم نمیاد اما چیزی که مهمه اینه که در پشت تمتم قطعات شما هست موفق باشی
New Season
Rohham (22-09-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عملاً اون کسی که واسم سیستم جمع کرده بود گند زدش...تنها نکته ی + گرافیکم بود که از سه سال پیش منقرض نشده هنوز...حتی به پاور هم رحم نکرده بود اگه مثل آدم یه مین خوب داده بود الآن شاید مجبور نبودم اصلاً سیسم رو عوض کنم یه رم DDR2می نداختم کارمو راه می نداخت...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks