اون تنظیمات هم درسته.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر از HDMI استفاده میکنی 60 آخرشه .
مونیتورتون چی گرفتید ؟
BenQ - RL2240HE گرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین و با کیفیت ترین اتصال هم از طریق HDMI هست یا نه؟
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
من DVI رو بیشتر میپسندم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مورد دیگه.
من گرافیک آنبرد سیستم رو نصب نکردم. اون رو لازم نصب کنم یا نه؟
اگر آره، ایرادی نداره الان که گرافیک اصلی رو نصب کردم، حالا اونو نصب کنم؟
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
اگر نیاز ندارید لزومی به نصب نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من بس که عجله داشتم، اصن مانیتور تنظیماتشو دست نکرده بودم!
مانیتور رو تنظیم کردم، کلاً درست شد و همون کیفیتی شد که میخواستم.
فقط یه مورد مشابه تو لپ تاپ خانومم دارم.
واسه تصویر. و تو ویندوز 8، 8.1 و 10 اینطوریه! اما تو 7 نیست.
تو اون 3 ویندوز، تصویر دقیقاً مثل همون عکسیه که من گذاشتم و تصویر خیلی روشنه و متنا تیز هستن.
من تو سیستم خودم با تنظیم مانیتور درستش کردم. تو لپ تاپ چه کنم؟
و البته وقتی لپ تاپ به حالت Sleep میره، با زدن دکمه و تکون ماوس واینچیزا روشن نمیشه و باس کلاً با دکمه ی خود لپ تاپ خاموشش کنی و دوباره روشن کنی!
این مشکل از چی میتونه باشه؟ سخت افزاری بعید میدونم. چون تو ویندوز 7 نیست.
دوست خوبم اگر محبت کنی و برای اون مشکل در قسمت مشکلات لپتاپ تاپیک بزنی . خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
دوست خوبم اگر محبت کنی و برای اون مشکل در قسمت مشکلات لپتاپ تاپیک بزنی . خیلی بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم وقتی خاموشه و روشنش میکنم، بعد از اینکه صفحه ابتدا که لوگوی Giga هستش، حدوداً 3-4 ثانیه زمان میبره تا ویندوز کامل لود شه.
اما وقتی ری استارت میکنم، این زمان حدوداً 10-12 ثانیه میشه.
کلاً وقتی سیستم خاموشه و روشنش میکنم، خیلی سریع لود میشه، اما در زمان ری استارت یوخده زمانش بیشتر میشه.
این مورد طبیعیه؟!
|
|
بله طبیعی هست . میتونی بایوس جدیدش رو بگیری اپدیت کنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود.
روز بخیر.
دوباره خدمت رسیدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخواستم رنگ نور LED مادربورد و LED لوگوی Windforce رو کارت گرافیک رو تغییر بدم.
میشه راهنمایی کنید چطوری؟
چون واسه گرافیک که خونده بودم با نرم افزار OC_GURU II میشه. اما برنامشو نصب کردم و همچین امکانی رو نداشت.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks