فقط مدل اکستریم گیمینگ رنگها تغییر میکنه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مادربرد چطور؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
فقط گیمینگ g1 این قابلیت رو داره در مادربردهای z170برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Crespo (04-03-16), mohammad- (30-05-16), SajjadKhati (15-03-16)
با درود دوباره.
میخواستم بپرسم من چطوری میتونم از قابلیت شیرینگ مموری کارت گرافیک استفاده کنم که بتونم مثلاً 8 گیگ حافظه ی قابل شیرینگش رو داشته باشم؟
مثلاً بازی Assassin's Creed - Syndicate تو تنظیماتش Ultra High هم داره و وقتی روی Ultra High بخوای ست کنی، میگه که حافظه ی حدود 4.2G لازم داره واسه گرافیک که حافظه فعلی گرافیک 4G هستش.
یعنی در حالت عادی GTX980 واسه یه بازی مثل این، کم میاره از لحاظ حافظه؟!!!
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
شما تست بگیر بعید میدونم کم بیاره . این کارتهای high end امکان share کردن حافظه ندارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی پیش نمی یاد بیشتر از حافظه گرافیک میشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس این Shared Memory که نوشته چیه؟!
گرافیک داخلی cpu هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی پیش نمی یاد من رو آخرین حد آپشن بزارم و میزان حافظه ش از حافظه گرافیک بیشتر میشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر مشکلی نیست . بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون بصورت تقریبی محاسبه میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود.
من بازی سنگین (مثل Assassins) رو که انجام میدم، وقتی بازی در حال اجرا هستش، یه صدای ریزی مثل ویز ویز کردن میاد، اما وقتی بازی رو مینیمایز میکنم، صدا قطع میشه. (انکار که فن تندتر بچرخه، اون حالتی صدا میده)
اما متوجه نشدم صدا واسه کجاس.
این طبیعیه؟
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks