Aaron Swartz (01-06-16), Crespo (28-05-16), mohammad- (30-05-16)
اون کارهایی که گفتم انجام دادید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-06-16), Crespo (28-05-16), mohammad- (30-05-16)
هنوز فرت نکردم برم پای سیستم خودم، اما میخوام طبق راهنمایی شما پیش برم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یه مورد، اینکه من درایورها رو وقتی میخوام آپدیت کنم، قبلش درایور قبلی رو پاک نمیکنم.
درایور من ورژن 364.72 هستش.
احتمالاً این ورژن باگی، چیزی نداره؟!
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
|
|
درایور جدید رو از سایت techpowerup بگیر .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (01-06-16), Crespo (29-05-16), mohammad- (30-05-16)
درایور رو با DDU پاک کردم و درایور جدید رو نصب کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما همچنان اون مشکل بعضی وقتا سیاه شدن تصویر واسه چندثانیه هستش.
پی نوشت: یه چیز بی ربط، اما جالب! در 90% اوقاتی که تصویر سیاه شده، شب بوده و تا من مهتابی اتاق رو روشن کردم، یه لحظه تصویر مانیتور سیاه شده و چندثانیه بعد تصویر برگشته!
--------------
مورد دیگه هم که واسه صدای گرافیک بود، من وقتی فیفا رو در حین بازی Pause میزنم که وارد منو میشی و مینیمایز میکنم، صدا میده. اما اگه در حال اجرا و بدون Pause زدن بازی رو مینیمایز کنم، دیگه صدا نمیده!!!
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
خوب کاش از اول میگفتی این نکته رو . اون به خاطر سیم کشی هست . در واقع روی مونیتور تاثیر میگذاره . برای من همین شکل هست با روشن شدن مهتابی یا کم مصرف این حالت پیش میاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این صدا رو هم یکبار گرافیک را از اسلات Pcie در بیار و دوباره جا بزن .
Aaron Swartz (01-06-16), Crespo (01-06-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام من زیاد نمیتونم به شماکمک کنم اما پیشنهاد میکنم ssd 250گیگ برداربه صرفه تره از برند سامسونگ
Crespo (07-06-16)
عزیز دل سیستم رو خریداری کردند .چند ماه پیشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabapes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-06-16), Crespo (07-06-16)
ممنون از محبتت دوست عزیزم. اما من سیستم رو چندماه پیش تهیه کردم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mojtabapes برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه، همیشه اونطوری نبوده لزوما. در بیشتر اوقات بوده.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما الان چندوقتیه که بیشتر از قبل شده و همون اوایلی که سیستم رو روشن میکنم، واسه چند لحظه ای تصویر کلاً میره. حالا نمیدونم این به خاطر خود مانیتوره، به خاطر گرافیکه و یا کابل های مانیتور!
|
|
عزیز این صدا از پاور هم میتونه باشه . شما در کیس رو باز کن و محل دقیق صدا را بهم بگو . با توجه به توضیحاتت شکم به اون هم رفت .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (07-06-16), Crespo (07-06-16)
نه، منظور من الان صدا نبود!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیاه شدن تصویر بود!
AMD>INTEL (07-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks