پاسخ: سیستم برای گیمینگ با بودجه 5.7 میلیون
نقل قول:
مثلاً بازی Assassins رو وقتی Minimize میکنم، صداش قطع میشه.
یا بازی FIFA 16 رو وقتی Minimize میکنم، صداش شروع میشه!!!
---------------------------
یه مشکل دیگه که تازگیا دیدم و تا الان دو مرتبه برام اتفاق افتاده، یهو کلاً صفحه طوسی رنگ میشه.
هیچ کاری نمیکتونم بکنم، تا زمانی که سیستم رو ری استارتش کنم. :1. (28)::1. (28)::1. (28):
اون کارهایی که گفتم انجام دادید ؟
نقل قول:
اون کارهایی که گفتم انجام دادید ؟
هنوز فرت نکردم برم پای سیستم خودم، اما میخوام طبق راهنمایی شما پیش برم.
فقط یه مورد، اینکه من درایورها رو وقتی میخوام آپدیت کنم، قبلش درایور قبلی رو پاک نمیکنم.
درایور من ورژن 364.72 هستش.
احتمالاً این ورژن باگی، چیزی نداره؟!
نقل قول:
هنوز فرت نکردم برم پای سیستم خودم، اما میخوام طبق راهنمایی شما پیش برم.
فقط یه مورد، اینکه من درایورها رو وقتی میخوام آپدیت کنم، قبلش درایور قبلی رو پاک نمیکنم.
درایور من ورژن 364.72 هستش.
احتمالاً این ورژن باگی، چیزی نداره؟!
درایور جدید رو از سایت techpowerup بگیر .
نقل قول:
درایور جدید رو از سایت techpowerup بگیر .
درایور رو با DDU پاک کردم و درایور جدید رو نصب کردم.
اما همچنان اون مشکل بعضی وقتا سیاه شدن تصویر واسه چندثانیه هستش.
پی نوشت: یه چیز بی ربط، اما جالب! در 90% اوقاتی که تصویر سیاه شده، شب بوده و تا من مهتابی اتاق رو روشن کردم، یه لحظه تصویر مانیتور سیاه شده و چندثانیه بعد تصویر برگشته!
--------------
مورد دیگه هم که واسه صدای گرافیک بود، من وقتی فیفا رو در حین بازی Pause میزنم که وارد منو میشی و مینیمایز میکنم، صدا میده. اما اگه در حال اجرا و بدون Pause زدن بازی رو مینیمایز کنم، دیگه صدا نمیده!!!
نقل قول:
درایور رو با DDU پاک کردم و درایور جدید رو نصب کردم.
اما همچنان اون مشکل بعضی وقتا سیاه شدن تصویر واسه چندثانیه هستش.
پی نوشت: یه چیز بی ربط، اما جالب! در 90% اوقاتی که تصویر سیاه شده، شب بوده و تا من مهتابی اتاق رو روشن کردم، یه لحظه تصویر مانیتور سیاه شده و چندثانیه بعد تصویر برگشته!
--------------
مورد دیگه هم که واسه صدای گرافیک بود، من وقتی فیفا رو در حین بازی Pause میزنم که وارد منو میشی و مینیمایز میکنم، صدا میده. اما اگه در حال اجرا و بدون Pause زدن بازی رو مینیمایز کنم، دیگه صدا نمیده!!!
خوب کاش از اول میگفتی این نکته رو . اون به خاطر سیم کشی هست . در واقع روی مونیتور تاثیر میگذاره . برای من همین شکل هست با روشن شدن مهتابی یا کم مصرف این حالت پیش میاد .
این صدا رو هم یکبار گرافیک را از اسلات Pcie در بیار و دوباره جا بزن .
سلام من زیاد نمیتونم به شماکمک کنم اما پیشنهاد میکنم ssd 250گیگ برداربه صرفه تره از برند سامسونگ
نقل قول:
سلام من زیاد نمیتونم به شماکمک کنم اما پیشنهاد میکنم ssd 250گیگ برداربه صرفه تره از برند سامسونگ
عزیز دل سیستم رو خریداری کردند .چند ماه پیش
نقل قول:
ممنون از محبتت دوست عزیزم. اما من سیستم رو چندماه پیش تهیه کردم. :give_rose:
نقل قول:
خوب کاش از اول میگفتی این نکته رو . اون به خاطر سیم کشی هست . در واقع روی مونیتور تاثیر میگذاره . برای من همین شکل هست با روشن شدن مهتابی یا کم مصرف این حالت پیش میاد .
این صدا رو هم یکبار گرافیک را از اسلات Pcie در بیار و دوباره جا بزن .
آخه، همیشه اونطوری نبوده لزوما. در بیشتر اوقات بوده.
اما الان چندوقتیه که بیشتر از قبل شده و همون اوایلی که سیستم رو روشن میکنم، واسه چند لحظه ای تصویر کلاً میره. حالا نمیدونم این به خاطر خود مانیتوره، به خاطر گرافیکه و یا کابل های مانیتور!
نقل قول:
ممنون از محبتت دوست عزیزم. اما من سیستم رو چندماه پیش تهیه کردم. :give_rose:
آخه، همیشه اونطوری نبوده لزوما. در بیشتر اوقات بوده.
اما الان چندوقتیه که بیشتر از قبل شده و همون اوایلی که سیستم رو روشن میکنم، واسه چند لحظه ای تصویر کلاً میره. حالا نمیدونم این به خاطر خود مانیتوره، به خاطر گرافیکه و یا کابل های مانیتور!
عزیز این صدا از پاور هم میتونه باشه . شما در کیس رو باز کن و محل دقیق صدا را بهم بگو . با توجه به توضیحاتت شکم به اون هم رفت .
نقل قول:
عزیز این صدا از پاور هم میتونه باشه . شما در کیس رو باز کن و محل دقیق صدا را بهم بگو . با توجه به توضیحاتت شکم به اون هم رفت .
نه، منظور من الان صدا نبود!
سیاه شدن تصویر بود!