شما باید در کیس رو باز کنید ببینید صدا از کدوم قسمت هست . صدا فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ولی باز از نزدیک بررسی کنید .نقل قول:
Printable View
شما باید در کیس رو باز کنید ببینید صدا از کدوم قسمت هست . صدا فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ولی باز از نزدیک بررسی کنید .نقل قول:
صدا واسه هارد هستش. خیلی ریزه و البته من خیلی حساس! :lol:نقل قول:
درود دوباره به دوستان.
میخواستم در مورد صدایی که قبلاً گفته بودم، بپرسم
اون صدا همونطوری که گفته بودم مربوط به کارت گرافیک هستش.
وقتی که بازی سنگینی مثل Assassins Creed رو اجرا میکنم، اون صدا رو میده. یا مثلاً وقتی FIFA16 رو اجرا میکنم، وقتی بازی رو Minimize میکنم، اون صدا ویز ویز رو میده!
یه موردی هم که تا الن چند دفه اتفاق افتاده، بعضی وقتا یهو تصویر مانیتور میره و کاملاً سیاه میشه (مانتور روشنه اما) و بعد از 2-3 ثانیه اوکی میشه و تصویر برمیگرده!
اگر این مشکل رو دارید کارت گرافیک رابفرستید گارانتی .نقل قول:
یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟!نقل قول:
در مواردی اینچنینی، گارانتی پاسخگو هست؟
این ایراد بهش میگن coil whine که در کارت های گرافیک رده بالا پیش میاد . بله گارانتی قبول میکنه . توضیح کتبی هم موقع تحویل کارت ارائه بدید .نقل قول:
میشه یه خورده در مورد این مشکل توضیح بدید؟نقل قول:
و این سیاه شدن یهویی چطور؟ یه لحظه تصویر میره و سیاه میشه (دقیقاً مثل زمانی که مثلاً میخواین رزولیشن رو تغییر بدید و تصویر چندثانیه سیاه میشه و بعد ازتون میخواد تایید کنید تغییرات رو!)
این میتونه علت های مختلفی داشته باشه . این قطع شدن تصویر . حتی مشکلات درایوری هم ممکنه باشه . ولی اون صدا coil whine هست که بفرستید گارانتی برطرفش میکنند .نقل قول:
پ.ن : اگر درایورهای کارت گرافیک را قبل از پاک کردن درایور قبلی نصب کرده باشید . این مشکلات سیاه شدن صفحه هم پیش میاد .
برای این مشکل یکبار با DDU درایور را انیستال کنید با CCLEANER رجیستری را اصلاح کنید و درایور جدید را از سایت TECHPOWERUP دانلود و نصب کنید .
Coil Whine یک صدایی شبیه جیغ آروم و ممتد هست و اکثر کارت های گرافیک به مقدار کم یا زیاد تولید میکنن، علتش هم مقدار فریم بالا هست مثلا وقتی تو صفحه منوی بازی هستید و مقدار فریم بالای ۲۰۰ هست این صدارو میشنوید و وقتی وارد بازی میشین باید قطع بشه چون به طور قطع تو Assassins شما با کارت ۹۸۰ بالای ۲۰۰ فریم نمیگیرید. مگر اینکه در رزولیشین و گرافیک بسیار پایین بازی رو اجرا کرده باشید.نقل قول:
در مورد coil whine هم گارانتی کمکی بهتون نمیکنه و این صدا یک چیز عادی هست و مربوط به ساخت خود کارت گرافیک میشه البته تا جایی که coil whine معمولی باشه و غیر طبیعی نباشه
اگر موقع بازی با گرافیک بالا هم این صدا میاد به احتمال زیاد از فن کارت گرافیک هست.
مثلاً بازی Assassins رو وقتی Minimize میکنم، صداش قطع میشه.نقل قول:
یا بازی FIFA 16 رو وقتی Minimize میکنم، صداش شروع میشه!!!
---------------------------
یه مشکل دیگه که تازگیا دیدم و تا الان دو مرتبه برام اتفاق افتاده، یهو کلاً صفحه طوسی رنگ میشه.
هیچ کاری نمیکتونم بکنم، تا زمانی که سیستم رو ری استارتش کنم. :1. (28)::1. (28)::1. (28):