خیر مشکلی نیست . بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون بصورت تقریبی محاسبه میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر مشکلی نیست . بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون بصورت تقریبی محاسبه میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
درود.
من بازی سنگین (مثل Assassins) رو که انجام میدم، وقتی بازی در حال اجرا هستش، یه صدای ریزی مثل ویز ویز کردن میاد، اما وقتی بازی رو مینیمایز میکنم، صدا قطع میشه. (انکار که فن تندتر بچرخه، اون حالتی صدا میده)
اما متوجه نشدم صدا واسه کجاس.
این طبیعیه؟
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
شما باید در کیس رو باز کنید ببینید صدا از کدوم قسمت هست . صدا فکر نمیکنم مشکل خاصی باشه ولی باز از نزدیک بررسی کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (08-04-16), Crespo (15-03-16), mohammad- (30-05-16)
صدا واسه هارد هستش. خیلی ریزه و البته من خیلی حساس! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ايرانيم، كنيه ام آريا، یزدان پرستی بود كيشم، خدایم اهورا، پرستم به مستى خداوند مى، خداوند مهر و خداوند نىاندكى صبر. سحر نزديك است . . .
درود دوباره به دوستان.
میخواستم در مورد صدایی که قبلاً گفته بودم، بپرسم
اون صدا همونطوری که گفته بودم مربوط به کارت گرافیک هستش.
وقتی که بازی سنگینی مثل Assassins Creed رو اجرا میکنم، اون صدا رو میده. یا مثلاً وقتی FIFA16 رو اجرا میکنم، وقتی بازی رو Minimize میکنم، اون صدا ویز ویز رو میده!
یه موردی هم که تا الن چند دفه اتفاق افتاده، بعضی وقتا یهو تصویر مانیتور میره و کاملاً سیاه میشه (مانتور روشنه اما) و بعد از 2-3 ثانیه اوکی میشه و تصویر برمیگرده!
اگر این مشکل رو دارید کارت گرافیک رابفرستید گارانتی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-05-16), Crespo (25-05-16), mohammad- (30-05-16)
|
|
یعنی چه مشکلی میتونه داشته باشه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مواردی اینچنینی، گارانتی پاسخگو هست؟
این ایراد بهش میگن coil whine که در کارت های گرافیک رده بالا پیش میاد . بله گارانتی قبول میکنه . توضیح کتبی هم موقع تحویل کارت ارائه بدید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Crespo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Aaron Swartz (25-05-16), Crespo (25-05-16), mohammad- (30-05-16)
میشه یه خورده در مورد این مشکل توضیح بدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و این سیاه شدن یهویی چطور؟ یه لحظه تصویر میره و سیاه میشه (دقیقاً مثل زمانی که مثلاً میخواین رزولیشن رو تغییر بدید و تصویر چندثانیه سیاه میشه و بعد ازتون میخواد تایید کنید تغییرات رو!)
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 25-05-16 انجام شده است
اینکه کابل کشی مشکل داره، شکی نیس. چون بعضی وقتا مهتابی رو که خاموش میکنیم، یه شوکی ایجاد میشه که محافظ کلاً برق رو قطع میکنه و سیستم خاموش میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما، همیشه در زمان روشن کردن نبوده ها!
خیلی وقتا ها بی ربط از اونا این اتفاق می افته. مثلاً همین الان یه چند لحظه مانیتور تصویرش رفت (حدود 4-5 ثانیه).
واقعاً دیگه اعصابم خورده شده. نمیدونم این مشکل چیه!
آخرین ویرایش توسط Crespo در تاریخ 09-06-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks