اگر تا این حد به شما ارزون میده، توصیه می کنم Nvidia GTX 770 بخرید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kianoosh. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر تا این حد به شما ارزون میده، توصیه می کنم Nvidia GTX 770 بخرید!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kianoosh. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
:s این قیمتو چقد میبره بالا؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam II برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد یه سوال من راجب گرافیک سرچ کردم هم گیگابایت هست هم ام اس ای و هم ایسوس کدوم بهتره؟
آخرین ویرایش توسط kianoosh. در تاریخ 15-06-14 انجام شده است
اصلاً عزیز به نظرم اون فروشنده اشتباه کرد! چنین قیمتی غیرممکن هست! اصلاً شک نکنید و یقین بدونید یک یا دو قطعه دقیقاً همونی که گفتم نیست! غیرممکنه! ایشون عوضشون کرده چند تا قطعه رو احیاناً.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kianoosh. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد برند کارت های گرافیک هم تفاوتی نداره. انتخاب برند هم بودجه ی خریدار، تعیین کننده اش هست!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks