پاسخ: راهنمایی برای بستن یک سیستم گیمینگ و پردازش های قوی
اوهوم... کورای 5. نه گرافیک میخوام وضش بهتر باشه. حالا 150 رو میشه یه کاریش کرد.
Nvidia بهتره یا ATI من قبلا شنیده بودم Nvidia بهترین تراشه ها رو میزنه بعد از لحاظ قیمتی تفاوتی دارن؟
از نظر شما این سیستم برای اجرا کردن بازی های جدید با بهترین گرافیک جوابگو هست؟ ( لیست اول با سی پی یو 5 هسته ای* )
روی اون فونت آبی که نوشته 5 هسته ای کلیک کنید بی زحمت و متن رو بخونید!
انتخاب کارت گرافیک، بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه. اون کارت در بودجه ی شما، بهترین خروجی رو میده! بحث انویدیا یا ای تی آی نیست.
بلکه موضوع اینه بهترین انتخاب در بودجه ی شما.
با بهترین کیفیت که نه... اما تا 3 سال در حد مطلوب و معقول اجرا می کنه بازی ها رو بدون کُندی!
نقل قول:
روی اون فونت آبی که نوشته 5 هسته ای کلیک کنید بی زحمت و متن رو بخونید!
انتخاب کارت گرافیک، بر اساس بودجه ی خریدار تعیین میشه. اون کارت در بودجه ی شما، بهترین خروجی رو میده! بحث انویدیا یا ای تی آی نیست.
بلکه موضوع اینه بهترین انتخاب در بودجه ی شما.
با بهترین کیفیت که نه... اما تا 3 سال در حد مطلوب و معقول اجرا می کنه بازی ها رو بدون کُندی!
چشم از این به بعد میگیم کورای 5 . و الان توی لیست ما ای تی ای بهترین خروجی رو میده؟
بعد شاید مقایسه ی درستی نباشه، پلی استیشن 4 بهتره یا این سیستم پیشنهادی؟ ( با توجه به این ک خیلی از کارام پای پی سی هستش و قیمت بازی های پلی استیشن 4 گرون هست)
بله. برای بودجه ی 3 میلیون، ATI در حال حاضر بهترین انتخابه! البته همیشه اینطور نیست. بلکه در بازار فعلی با قیمت های فعلی، میشه این نتیجه رو گرفت.
قطعاً PC بسیار بهتر هست.
نقل قول:
بله. برای بودجه ی 3 میلیون، ATI در حال حاضر بهترین انتخابه! البته همیشه اینطور نیست. بلکه در بازار فعلی با قیمت های فعلی، میشه این نتیجه رو گرفت.
قطعاً PC بسیار بهتر هست.
سلام دوباره، من امروز رفتم بیرون از یکی از فروشنده های قطعات و تعمیرات برای خرید این قطعات سوال کردم و درباره گرافیک پرسیدم بهم گفتن که چون سی پی یو اینتل هست انویدیا بهتر جواب میده... و این که کلا حساب کردن قیمتو 3 ملیون و 200 گفتند بهم (با سی پی یو کورای 7)
نقل قول:
سلام دوباره، من امروز رفتم بیرون از یکی از فروشنده های قطعات و تعمیرات برای خرید این قطعات سوال کردم و درباره گرافیک پرسیدم بهم گفتن که چون سی پی یو اینتل هست انویدیا بهتر جواب میده... و این که کلا حساب کردن قیمتو 3 ملیون و 200 گفتند بهم (با سی پی یو کورای 7)
سلام عزیز. خیر. چنین چیزی صحت نداره و اثبات علمی نشده. ایشون شاید بخواد جنسش رو بفروشه، اینطور گفته...!
قیمت هاشون رو اینجا بذارید + مدل قطعات؟
نقل قول:
سلام عزیز. خیر. چنین چیزی صحت نداره و اثبات علمی نشده. ایشون شاید بخواد جنسش رو بفروشه، اینطور گفته...!
قیمت هاشون رو اینجا بذارید + مدل قطعات؟
قیمت ها رو دونه دونه بهم نگفت خودش با ماشین حساب نشست یکی یکی حساب کرد بهم گفت ، احتمالا حدودی گفتند نمیدونم حالا شما اگه میتونید یه بار دیگه چک بکنید. ( قطعات همونایی که تو پست دومِ)
قطعه ها هم اماده نداشت باید سفارش میداد پس فکر نکنم بحث انداختن باشه...
قطعات پست دوم، حدوداً میشه 3500!
3200 قیمت داد؟!!!!!!!!! چقدر مفت؟!! در خرید از ایشون یک لحظه هم درنگ نکنید با این قیمت های مفت!!! فقط امیدوارم دقیقاً همون مدل ها باشه با گارانتی اصلی باشه!
چون چنین قیمتی، بسیار غیر قابل باور هست!
نقل قول:
قطعات پست دوم، حدوداً میشه 3500!
3200 قیمت داد؟!!!!!!!!! چقدر مفت؟!! در خرید از ایشون یک لحظه هم درنگ نکنید با این قیمت های مفت!!! فقط امیدوارم دقیقاً همون مدل ها باشه با گارانتی اصلی باشه!
چون چنین قیمتی، بسیار غیر قابل باور هست!
خب عالی شد پس :دی
ببخشید من سر گرافیک گیج شدم الان کدوم قطعه رو خریداری کنم؟ انویدیا یا ای تی ای؟
نقل قول:
خب عالی شد پس :دی
ببخشید من سر گرافیک گیج شدم الان کدوم قطعه رو خریداری کنم؟ انویدیا یا ای تی ای؟
اگر تا این حد به شما ارزون میده، توصیه می کنم Nvidia GTX 770 بخرید!!