:s این قیمتو چقد میبره بالا؟نقل قول:
بعد یه سوال من راجب گرافیک سرچ کردم هم گیگابایت هست هم ام اس ای و هم ایسوس کدوم بهتره؟
Printable View
:s این قیمتو چقد میبره بالا؟نقل قول:
بعد یه سوال من راجب گرافیک سرچ کردم هم گیگابایت هست هم ام اس ای و هم ایسوس کدوم بهتره؟
این از اون جواب هاست که هر فروشنده ای به من بده فقط یک جواب "خداحافظ " بهش می دم .نقل قول:
الان قوی ترین گرافیک ها را AMD داره می زنه اکثر گیمر ها AMD را ترجیح می دن به Nvidia و مطمئن باشید اینقدری شرکت بزرگی هست که با پروژه جدیدش " منتل " می خواد با مایکروسافت رقابت کنه .
اونم Nvidia که جنس های مزخرفش را می آرن تو کشور ما بهترین کارت های Nvidia را شرکت EVGA می زنه که متاسفانه تو بازار تک و توک بدون گارانتی پیدا می شه .
اصلاً عزیز به نظرم اون فروشنده اشتباه کرد! چنین قیمتی غیرممکن هست! اصلاً شک نکنید و یقین بدونید یک یا دو قطعه دقیقاً همونی که گفتم نیست! غیرممکنه! ایشون عوضشون کرده چند تا قطعه رو احیاناً.نقل قول:
در مورد برند کارت های گرافیک هم تفاوتی نداره. انتخاب برند هم بودجه ی خریدار، تعیین کننده اش هست!
نظرتون راجب این لیست چیه؟
_Motherboard:
Gigabyte: LGA 1150: GA-H97-D3H
_CPU:
Intel: LGA 1150 Haswell Refresh: Core i7-4790
_RAM:
A-Data: XPG Gaming v2 | 2×8GB=16GB DDR3 2400MHz CL11
_Graphic:
MSI: Nvidia GeForce: GTX 760 Gaming TF IV 4GB GDDR5
_Power:
*Green: GP700A-HP | *80Plus Bronze
_Case:
Green: Orbit
سیستم پُست 2 هم همین بود دیگه عزیز...! فقط کارت گرافیکش فرق داشت!
اگر 760 بخرید، بیش از 200 دیگه باید هزینه ی اضافی متقبل بشید! ارزش اینقدر هزینه ی اضافی پرداخت کردن رو نداره!
شما همون 270X رو می تونید در آینده کراس فایر کنید! (یعنی از دو عدد کارت گرافیک AMD بر روی یک مادربرد به منظور دریافت نرخ فریم ریت بیشتر در بازی ها، بهره ببرید!
اره خب ما کلا با پست دوم کار داریم :دی الان 270X واچ داگز رو روی اخرین حد گرافیک میتونه اجرا کنه؟نقل قول:
آره. 30 فریم بر ثانیه میده!
760 خییییییییییلی بده، 40 فریم! بیشتر نمیده!
ارزش نداره شما بخاطر 10 فریم، 200 اضافه بدی!
اما یه راه بهتر داری!
اون هم اینکه فعلاً رم 8 گیگ بخرید. بعداً 8 گیگ دیگه اضافه می کنید و در عوض کارت گرافیک رو GTX 770 یا R9 280X بخرید.
ضمناً رمتون رو 1600 در نظر بگیرید! 2400 مادربرد جواب نمیده! الان دیدم تعجبم کردم عجب اشتباه فاحشی داشتم!!! ببخشید!
اگر ممکنه، مدیران عزیز، اون پُست رو ویرایش کنن و فرکانس 1600 درج کنن!
:)) داش حالا خودتو برا 10 فریم ناراحت نکن :دینقل قول:
خب منم موافقم یعنی بکنیمش 8 گیگ رم ، از همون اولم میگفتم خدا این رمِ بیش از حد زیاده. فقط یه چیز gtx 770 کدوم برند اش بهتر هست؟
نه والا. چه ناراحتی؟! :D
گیگابایت توصیه می کنم...!
به ترتیب 1.EVGAنقل قول:
2.Giga
3.MSI
4.ASUS