سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خسته نباشید
در مورد CPU نظرتون عوض شد از 2600 به 3770 ؟ من شنیدم ivy ها داغ تر هستند نسبت به sandy ها.
در مورد کارایی تقاوت زیادی دارند? و پیشنهاد شما 3770 هست؟ دما این سی پی یو در حالت فن استوک چند درجه هست؟
راستش یک کیس داغون دارم . با سی پی یو Core 2 Duo دارم . اصلا دست هم نزدم بهش و تمیزش هم نمی کنم هر کاری میکنم دما از 40-42 نمیره بالاتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در رابطه با پس انداز بودجه به چه دلیل؟ یعنی برای موارد خرابی؟
آقا نیما این کیس 2 نفره کار میکنه. یعنی هر وقت من دیدم کیس روشن هست. با این پاور و وضعیت مشکلی نیست؟
نکته دیگه این هست که 8 گیگ رم کافی هست؟ یا 16 گیگ بزاریم؟ به حالت Dual Channel ? یا پیشنهاد نمی کنید و مشکلات دیگه ای بوجود میاد؟
راستی در سایت سی پی یو که نگاه میکنم میزنه 135 وات مثلا مصرف سی پی یو هست.
بعد اینها که با هم جمع میکنم مثلا میشه 350وات. بعد چطوری 120 وات من در کل لود سیستم مصرف دارم . میشه توضیح بدید اطلاعات ما اضافه بشه؟
کلا نظر یا پیشنهاد خاصی یا نیاز به قطعه اضافی( جز کارت شبکه برای اتصال به اکسس پوینت + یک دی وی دی رایتر حدود 40-50 تومنی ) ندارید؟
خیلی سپاس گزارم ازت

Bookmarks