باید از نظر ساپورت مادربورد از گرافیک مجتمع سی پی یو هم مطمئن باشیم.
Printable View
باید از نظر ساپورت مادربورد از گرافیک مجتمع سی پی یو هم مطمئن باشیم.
خواهش میکنم :give_rose:نقل قول:
عزیز اگر آلرژی به دما دارید بهتره تشریف ببرید کانادا یا سیبری زندگی کنید :lol:
وقتی دمای اتاق شما 30-40 درجه باشد شما بهترین ایر یا واتر کولینگ را هم تهیه کنید در زمان لود دمای پردازنده شما از محیط 10-20 درجه گرم تر خواهد بود حالا بسته به کیفیت خمیر و مهندسی ساخت کولینگ این دما ممکن است در کولینگهای مختلف 5-6 درجه تفاوت کند
از طرف دیگر کولینگهای حرفه ای به دلیل نوع بسته شدن روی مادربرد ( تاور ) باد را به سمت هیت سینک قطعات و مدار تغذیه هدایت نمیکنند و این مسئله باعث گرمی مادربرد و قطعات شده و زیر فشار سنگین ممکن است سیستم دیگر استیبل نباشد
به هر حال وقتی ترکیب قطعات یک سیستم خوب می شود که کلیه شرایط و نیازها مورد توجه قرار گرفته باشند
وقتی شما گرافیک کارت قوی درون کیس ندارید نیاز به تعویض سریع هوای درون کیس هم ندارید
وقتی تعداد فنها زیاد باشد خاک زیادی درون کیس جمع میشود و زمان نیاز به سرویس دوره ای کوتاهتر می شود
پس تحویه کیس بنظر من باید با قطعات درون آن تناسب داشته باشد وقتی سیستم گیمینگ است و دو یا چند کارت هیولا درون آن است کیس باید حرفه ای باشد
برای شما یک کیس معمولی با ماکزیمم 2 فن 12 سانتی دور پائین کافی است
پاور در دو حالت زیر فشار قرار میگیرد، آور ولتاژ و آندر ولتاژ
حالت اول را میشناسید که نباید از یک پاور مثلا 500 وات 600 وات خروجی بگیریم
ولی مطلبی که بعضی از دوستان توجه نمیکنند آندر ولتاژ است
در این حالت شما نباید کمتر از 20 % توان پاور در مدت طولانی از آن برق بگیرید
مثلا از پاور 800 واتی نباید زیر 200 وات برق بکشید که شما دقیقا دارید این کار را انجام میدهید
این کار باعث میشود که پاور و قطعات شما با مشکل مواجه شود و علاوه بر این به دلیل پائین آمدن بازده برق بشتری هم مصرف کنید ( این بحث طولانیه اگر دوست داشتید بفرمائید تا توضیح دهم )
برای این سیستم و کاربری شما یک پاور ریل حدود 300 واتی که سوکت 8 پین داشته باشد کافی و ایده آل است ( مثلا Green GP330A-SP )
این پاور تقریبا در رنج ایده آل 20 تا 80 درصد توان در بهترین حالت سیستم شما را تامین میکند
در مورد پردازنده شما فرمودید 3570k من عرض کردم 2600k هم قویتره هم یه جورائی خنک تر ( چون با کاری که شما می خواهید انجام بدهید جائی که 3570 فول یوزیج میشود 2600 به تقریبا نیمه راه رسیده است )
اختلاف 120 تومنی اون هم به راحتی در کیس ، فن ، پاور و .... قابل جبران است
شما میفرمائید z77. این برد حداقل 500 تومن قیمت داره با احتساب پردازنده 3570 میشه حدود 1 میلیوت برای این 2 قطعه
خوب عزیز مگر آزار دارید بروید همان 2011 که اول عرض کردم را بخرید که هم برای کار شما بسیار بهتر است و هم از Virtualization Technology for Directed I/O پشتیبانی میکند
عزیز جسارتا اطلاعات شما زیاد دقیق و به روز نیست و انتخابهائی که دارید مطرح میفرمائید به کاربری شما زیاد مربوط نمی شود
شما آورکلاک اصلا نمی کنید، از دو کارت گرافیک به صورت هم زمان هم استفاده نمی کنید ، از تکنولوژی virtu هم استفاده نمیکنید ( ترکیب گرافیک جدا با گرافیک مجتمع پردازنده ) پس عملا مادربرد z77 نسبت h61 هیچ حسنی برای شما ندارد
ممکن است مادربرد h61 صحبت شده از لحاظ طول عمر برای شما 5 سال کار کند و مادربرد z77 بر فرض مثال 20 سال ولی خود شما میدانید که تا 5 سال دیگر شرکتها حتما کاری انجام میدهند که من و شما مجبور به جایگزینی قطعاتمون بشیم
باز اگر سئوال یا مطلبی بود بفرمائید :give_rose:
سلام
اقا نیما عزیز از اطلاعات شما خیلی ممنون و سپاس گزارم . و به اطلاعات خودم هم اضافه شد و حق با شما هست.
من تصورات اشتباهی داشتم و هنوز هم مطئنن دارم.
فقط جسارتا چند مورد اگر امکان دارد راهنمایی کنید.
در مورد CPU 2600K که گزینه خوبی هست 4 هسته و 8 ترد هست.
این از تکنولوژی Sandy Bridge هستند . آیا با اومدن تکنولوژی Ivy Bridge ها خرید سندی پیشنهاد میشه ؟ یا در کار ما فرق ندارد؟
گرافیک این I7-2600K نیاز گرافیکی ما رو بر آورده میکنه؟ چون من اصلا اهل بازی نیستم.
اگر اینتل 2600K قطعی شد. با این حساب این مادربورد رو انتخاب کنم؟ P8B75-V ASUS MB
با گارانتی سه سال سازگار. که قیمت زیادی هم نسبت به مادربورد های سری Z77 نداره.
در این حالت از VT-X و گرافیک مجتمع خود سی پی یو میتوانم استفاده کنم؟
ببخشید کیس گرین اربیت به قیمت 98 تومن رو انتخاب کنم؟ دارای 3 فن هست .120mm یکی جلو و یکی سقف و یکی پشت و پاور هم کف کیس
با این اوصاف من که اهل گیم و اورکلاک نیستم . پس کولر پردازنده نخرم ؟ و همان فن خود فابریک پردازنده کافی است؟
یا از کولر سی پی یو اما نوع دیگر باید استفاده کنیم؟
من سرعت و قدرت سیستم خیلی مهم هست برام.چون با VMware زیاد کار میکنم . و چند تا Win7 یا ویندوز سرور 2008 با هم میارم بالا اونجا کم نیاره. مثلا اینها رو با هم شبکه میکنم. اکتیو دایرکتوری و این مسائل روش نصب میکنم و تست میکنم.
حالا چه تکنولوژی هایی من باید به اونها هنگام خرید قطعات توجه کنم . راستش اطلاعی ندارم. اگر مورد یا تکنولوژی خاص نیاز من هست یا در آینده احساس میکنید به درد من بیشتر میخوره . لطف کنید و ذکر کنید.
از اینکه ما گمراهان را آگاه میکنید. ممنونم :love: :give_rose:
در مورد رم هم با این سی پی یو دیگه نمیشه از 1600 MHZ استفاده کرد درسته ؟ و 2 تا 4 گیگ 1333 باید بندازیم . یا اشتباه میکنم؟
با این وضعیت که VT رو ساپورت نداریم. مشکلی به نظر شما بعدا برام پیش نمیاد؟ یا نیازی احساس نمیشه؟
صبح ساعت 6 داشتم خابالو داکیومنتهائی که از vmware دانلود میکردم میخوندم اشتباها فایل ورژن 5 را خوندم :lol:
اون مطلبی که در مورد ساپورت نکردن vt-x در بعضی مادربردها بود مال سالها پیش بود فراموشش کنید و مادربردهای امروزی از این تکنولوژی پشتیبانی میکنند
اجازه بدین با یک مثال خودمونی اول تکلیف پلتفرم و cpu را مشخص کنیم تا به ادامه صحبت بپردازیم
ما برای حمل بار 3 خودرو داریم نیسان زامیاد با حجم موتور 2800cc پیکان پژو وانت با حجم موتور 2800cc و پیکان وانت با حجم موتور 1400cc
قطعا برای کار سنگین شما، پیکان معمولی (i5) گزینه خوبی نیست
پژو وانت هم با موتور قوی گزینه خوبی است ولی به دلیل شاسی ضعیف نسبت به نیسان بهترین گزینه نیست
اما نیسان زامیاد ( 3820 ) ساخته شده برای خر کاری :lol:
شما اگر قویترین موتور جهان را روی پیکان قرار دهید و تیونینگ کنید و ....... شاسی پیکانی است و وقتی 10 تن بار روی آن بگذارید درست است که موتور (cpu) کم نمی آورد ولی شاسی برای شما محدودیت ایجاد میکند
به هر ترتیب انتخاب با شماست و اگر تصمیم به خرید 1155 دارید متمرکز شویم روی این پلت فرم و دیگر صحبت 2011 را نکنیم
پینوشت : صبح کلا 2 ساعت خوابیدم اگر در نوشته هام غلطی مشاهده فرمودید ببخشید
سلام
اقای نیمای عزیز :give_rose:
قیمت 2011 بالاست.. حدود 590 تومن یک نوع مادربورد این سری است.بله اگر امکان داره روی 1155 متمرکز شویم.
مادربورد اگر از برند ASUS یا گیگا باشه بهتر هست.
حداقل سعی کنیم که از تمام ویژگی های که CPU و بقیه قطعات بهمون میده بتونیم استفاده کنیم. منظورم هم خوانی CPU و ...با نوع مادربورد و .... است.
اگر بزرگواری کنید و پست شماره 13 و 14 رو بررسی بفرمائید و ما را راهنمایی کنید. و نکات و پیشنهادات را به بنده بگید./
سلامنقل قول:
چشم :give_rose:
چون آورکلاک نمیکنید و از چند گرافیک هم نمیخواهید استفاده کنید b75 با z77 تفاوتی آنچنانی برای شما ندارد پس مین برد همان p8b75-v ایسوس به قیمت حدود 230 اوکی :cool:
پردازنده هم 3770 بردار دقت کن سری k نخری مدل معمولی بخری که هم ارزانتره و از تکنولوژی VT-d پشتیبانی میکند ( سری k از این تکنولوژی پشتیبانی نمیکند )
این پردازنده هم حدود 680 تومن قیمت دارد
فن هم فعلا نخر چون به احتمال قوی فن استوک کاملا شما را راضی میکند و فنهای حرفه ای به درستی باد را به قطعات مادربرد نمیزندد ( فن استوک برای شما که آورکلاک نمیکنید خیلی بهتر است )
گرافیک این پردازنده سری 4000 است که فکر میکنم کلیه نیازهای شما را برآورده میکند
کیس هم که خودتون یک کیس مناسب انتخاب کنید ولی مقداری از بودجتون را به نظر من پس انداز کنید ( من باشم یک کیس خوب از برندهای متفرقه ماکزیمم 60-70 تومن میخرم )
در مورد پاور هم که صحبت کردیم سیستم شما در زمان بیکاری حدود 30 وات و زمان لود کامل 110-120 وات مصرف دارد و به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمیکنم پاور بالای 300 وات تهیه کنید که هم پولتان را دور ریختید و هم به پاور و قطعات دیگر فشار وارد خواهید کرد
شما ضعیف ترین پاوری که سوکت 8 پین atx کانکتور را داشته باشد و 80+ هم داشته باشد از برند های معروف هم باشد تهیه کنید ( مواظب باشید برای محکم کاری از آنطرف پشت بام سقوط نفرمائید :wink:)
پاور هم حدود 50-60 براتون هزینه داره
لطفا اگر جائی نیاز به توضیح است یا سئوالی دارید بفرمائید
سلامنقل قول:
خسته نباشید
در مورد CPU نظرتون عوض شد از 2600 به 3770 ؟ من شنیدم ivy ها داغ تر هستند نسبت به sandy ها.
در مورد کارایی تقاوت زیادی دارند? و پیشنهاد شما 3770 هست؟ دما این سی پی یو در حالت فن استوک چند درجه هست؟
راستش یک کیس داغون دارم . با سی پی یو Core 2 Duo دارم . اصلا دست هم نزدم بهش و تمیزش هم نمی کنم هر کاری میکنم دما از 40-42 نمیره بالاتره :1. (5):
در رابطه با پس انداز بودجه به چه دلیل؟ یعنی برای موارد خرابی؟
آقا نیما این کیس 2 نفره کار میکنه. یعنی هر وقت من دیدم کیس روشن هست. با این پاور و وضعیت مشکلی نیست؟
نکته دیگه این هست که 8 گیگ رم کافی هست؟ یا 16 گیگ بزاریم؟ به حالت Dual Channel ? یا پیشنهاد نمی کنید و مشکلات دیگه ای بوجود میاد؟
راستی در سایت سی پی یو که نگاه میکنم میزنه 135 وات مثلا مصرف سی پی یو هست.
بعد اینها که با هم جمع میکنم مثلا میشه 350وات. بعد چطوری 120 وات من در کل لود سیستم مصرف دارم . میشه توضیح بدید اطلاعات ما اضافه بشه؟
کلا نظر یا پیشنهاد خاصی یا نیاز به قطعه اضافی( جز کارت شبکه برای اتصال به اکسس پوینت + یک دی وی دی رایتر حدود 40-50 تومنی ) ندارید؟
خیلی سپاس گزارم ازت
سلامنقل قول:
عزیز بحث سر 3570 بود گفتم 2600 بهتر از 3570 است که الان هم میگم
ولی بین 3770 و 2600 برای کار شما نظرم روی 3770 است
ببین عزیز سیستم قدیمی شما در حالت idle ( بی کاری ) دمای 40-42 درجه دارد که 3770 هم در این وضعیت دمای پائینتری خواهد داشت ( بین 35 تا 40 )
ولی زمان لود قضیه متفاوت است و احتمالا پردازنده قدیمی شما زیر فشار به راحتی به 60 درجه و حتی بالاتر خواهد رسید ( مگر اینکه مدل داون کلاک شده باشد )
پردازنده 3770 در زمان لود کامل ( پردازنده و گرافیک ) به دمای حدود 57 درجه میرسد که 2600 در این شرایط به دمای حدود 53 میرسید ولی نکته ریز تجربی وجود دارد :wink:
شما در کار بخصوصی که دارید زمانی که 4 عدد سیستم عامل لود میکنید پردازنده 3770 مثلا با 60% یوزیج کار میکند و دمای پردازنده مثلا 46 درجه میشد ولی همین کار را با 2600 انجام دهید 80% یوزیج کار میکند و دمای آن 50 دجه میشود
شما اگر نموداری از میانگین دما در کار مشابه تهیه کنید میبینید که در اکثر مواقع 3770 خنک تر بوده
ولی اگر این دو پردازنده را تخته گاز کنید 3770 حدود 3-4 درجه داغتر میشود ولی در عوض سریعتر میرود
اینکه فکر کنید پردازنده سیستم شما زیر فشار سنگین دمائی حدود 45 درجه داشته باشد کلا فکر غلطی است و با هیچ کولینگی به همچین چیزی نخواهید رسید مگر اینکه ولتاژها و کلاک را دستی پائین بیارید که در تهایت پرفورمنس سیستم شما افت خواهد کرد
در کل این آلرژی به دما چیز مزخرفیه که البته منم به شدت دارم :lol:
ولی شما یا خرید این سیستم متوجه خواهید شد که مانند زمان قدیم نباید نگران دمای پردازنده باشید
دمائی که در اکثر مواقع مشاهده میکنید بین 35 تا 45 درجه خواهد بود مگر در مواقعی که یک کار غیر متعارف انجام دهید ( مثلا برنامه occt را اجرا کنید ) که این کارها بیشتر جنبه آزمایش دارد .
رم هر چی بیشتر بهتر. 4 تا 4 گیگی بگیر 1333 که ارزون باشه
اکثر رمهای 1333 موجود معمولا بدون افزایش ولتاژ و فشار به راحتی در فرکانس 1600 هم کار میکنند ( البته همان فرکانس 1333 هم برای کار شما کافیست و 1600 تفاوت چشمگیری در کارهاتون ندارد )
عزیز اون 135 وات مصرف پردازنده. به احتمال قوی حد ماکزیممی است که تولید کننده برای این پردازنده مجاز میداند نه مصرف واقعی آن
اون 110-120 واتی که عرض کردم خودم روی سیستم کامل (1hdd+1dvd+4ram) تست کردم که چون جریان ورودی را گرفتم 20% بالاتر از مصرف واقعی سیستم بود ( مصرف سیستم کامل زیر 100 وات است )
حالا برای اطمینان 20 درصد دیگه هم میزاریم روش میشه 150 وات. نه اصلا 200 وات. آخر این سیستم خودش را بکشید مصرفی بیش از 200 وات نخواهد داشت و پیشنهاد پاور بنده همان است که گفتم
دقت کنید که این نسل از پردازنده ها در اولترا بوکهای جدید به صورت گسترده استفاده میشوند و به همین دلیل به شدت بر روی میزان مصرف آنها کار شده است
اگر از هارد معمولی استفاده میکنید برای کار شما خیلی خیلی بهتر است هارد شما وسترن بلک باشد ( به بلک باز توجه کنید چون هاردهای آبی و سبز وسترن براس شما اصلا خوب نیست )
ولی همانگونه که قبلا گفتم هارد ssd برای کار شما یک چیز دیگس
در مورد قطعه بخصوصی اگر ابهام دارید بفرمائید تا توضیح دهم
اقا من نمیدونم چطور تشکر کنم و شرمنده شما هستم. :give_rose:
:give_rose:
CPU I7-3770
Case green - magnumII قیمت 73 تومن
Western black 500GB
Ram 4*4GB 1333
)
Kingston و Geil و Apacer و ADATA موجود است. کدام رو بگیرم؟)
Power Green
Wireless LAN
DVD RW
P8B75-V ASUS MB
ببخشید اگر 3370K مجبور شدیم بگیریم. ایرادی داره؟ چون بعید میدونم نوع معمولی گیر بیاد.
این کیس که بالا زدم 73 تومنی. سیستم تهویه خوبی داره؟ 2 فن داره یکی سقف و یکی پشت و پاور هم کف نصف میشه . همین بخرم؟
الان با این وضعیت گرافیک خود سی پی یو میتونم استفاده کنم درسته؟ و با 16 گیگ رم مشکلی ندارند؟ و قطعات مچ هستند؟
خیلی شرمندم :give_rose::give_rose: