سلام
آقا نیما شرمنده از اینکه وقت شما گرفتم. عذرخواهی میکنم.
انتخاب این نوع کیس برای تهویه بود که مشکل کولینگ نداشته باشیم.
راستش من به دما سیستم خیلی حساسم یعنی اصلا دما اگر بالا بره من نمی تونم کار کنم. دوست دارم همیشه دما پائین باشه.
من چند دقیقه بعدش مادربورد رو عوض کردم
پاور هم من سیستم های قدیمی مقداری بالا و قوی تر از حد معمول بر میداشتم و هیچ وقت لب مرز نمی گرفتم پاور رو. پیشنهاد شما چند وات هست؟GREEN X3 CASE
I5-3570K 3.40GHz CORE I5 6MB BOX
Seagate Barracuda 500GB SATA3
Z77-D3H GIGABYTE MB
80 کولر پردازنده
Green GP685B'
Ram: 2*4 GB 1600 Kingston
این میشه بیش تر از 1.500
البته مادربورد asus z77 هم بود که قیمتش بالاست. و msi z77-g43 هم هست که 50 تومن از گیگابایت که گفتم هم ارزون تره.. قیمت رم کم هست . آیا امکان نداره 3 تا 4 گیگ بزاریم که بشه 12 گیگ؟ و حدود 60 تومن به هزینه اضافه میشه فقط.
یا مشکلی پیش میاد؟
البته ما هنوز در نوع مادربورد و سی پی یو و این بحث ها تصمیم نگرفتیم تا پاور مشخص بشه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من اهل اورکلاک اصلا نیستم.راستش هنوز اطلاعات کاملی در مورد اورکلاک و اینها نرفتم و بچه خوبی هستم و دیفالت کار میکنم.
در مورد سی پی یو 2600K این سی پی یو از نسل دوم مگه نیست؟ بهتر نیست از نسل سوم استفاده کنیم ؟ یا خیر؟
سی پی یو 3770k که هر جا نگاه میکنم حرف از دمای بالا اون هست. و من رو زده کرد.
والا به من گفتند اگر میخواهی از تمام قابلیت های سی پی یو و این حرف ها استفاده کنی . باید بری سراغ چیست های z77
ما از خود گرافیک سی پی یو هم باید استافده کنیم چون گرافیک نخریدیم.
فقط کولر سی پی یو حتما بخریم. و کیس با تهویه مناسب و یک پاور قوی (چون زیاد روشن هست سیستم)
که دما پائین تر کار کنه و خنک باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید و خیالمون راحت باشه از این نظر.
الان کیس های دیدم یک کیس هست به نام گرین اوربیت 99 تومن. شیک هست . اما از لحاظ تهویه و نصب کولر و این موارد فنی چیزی نمیدونم ازش. این رو جایگزین کنیم؟
خیلی ممنونم که ما رو از اشتباهاتمون آگاه می کنید.
ببخشید مزاحم شدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks