این تازه داره میشه یه سیستم کاربردیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم هیت سینک دار بگیر هر کدام که قیمت مناسبی داشت
اگر قیمتها در یک رنج بودن اگر هر کدام cl پائین تر داشت بگیرید مثلا 7-7-7 بهتر از 9-9-9
اگر هم رم 1600 پیدا کردین که مثلا ماژولی 3-4 تومن از 1333 گرونتر بود بگیرید
3370K برای کار شما چند تا ایراد داره
1- یک همچین پردازنده ای نداریم ، فکر کنم شما هم مثل من بی خوابی زیاد کشیدین و منظورتون 3770k بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- تکنولوزیهای پایه برای کار شما مانند Intel® Virtualization Technology for Directed I/O و Intel® vPro Technology و Intel® Trusted Execution Technology را ندارد
3- شما که آور کلاک نمیکنید مرز دارید پول اضافه و بیخود بدین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شماره 2 خودش 100 صفحه صحبت و بحث داره ولی بعدها اگر با یک سیستم 3770k برخورد کردید کلی دعام میکنید ( مثلا اگر با ESXi کار کنید )
البته کلاک بیس 3770 صد هرتز پائینتر از سری k است که فکر نمیکنم اهمیتی داشته باشد ( سیستم توربو هر دو پردازنده یکی است و اکثر مواقع پردازنده در این کلاک ماکزیمم کار خواهد کرد )
کیس اوکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از گرافیک خود پردازنده میتوانید استفاده کنید
من نمیدونم با 16 مگ مشکلی پیدا میکنید یا نه چون نمیدونم چه بلائی میخواهید سرش بیارید ولی یه پیشنهاد دارم
اول 2 تا 4گیگی بگیرید بعد بیائید بلای آسمانی را به سر سیستمتون بیاورید
اگر دیدید بالای 7 گیگ از رم پر شد 8 گیگ دوم را اضافه کنید
در این مبحث شما برای مصرف رم انتهائی ندارید و بسته به تعداد os های اجرا شده و میزان رم اختصاص داده شده به هر کدام میتوانید رم سیستم خود را استفاده کنید
مثلا در یک سیستم که 8 گیگ رم داشته باشد با توجه به گرافیک آنبرد شما 4 گیگ میتوانید به os های دیگر بدهید
با این 4 گیگ میتوانید 8 سیستم با ویندوز xp با 512 مگ رم برای هر کدام یا 4 ویندوز 7 با اختصاص 1 گیگ رم به هر ویندوز بالا آورید
البته با رم کمتر هم ویندوز ها بالا می آیند ولی ممکن است به راحتی کار نکنند
در کل باید خودتون تست کنید ببینید چند چند هستید
یه سئوال آخر کار کردین که به من میگه شما از اون جونای قدیمید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این اصطلاح مچ بودن به دهه 80 بر میگرده که قطعات با یک دیگر سازگار نبودند و حتما باید یک مدل رم بخصوص بر روی یک مادربرد بخصوص نصب میشد
یا فلان cpu روی فلان مادربرد خوب کار میکرد
در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی چند سالیه که تقریبا این قضیه حل شده و تقریبا تمام قطعات موجود در بازار اگر به هم وصل بشوند با هم کار خواهند کرد ( مثلا رم ddr2 توی سوکت ddr3 نمیره )
باز سئوالی بود یا چیزی جا انداختم بپرسید لطفا
ویرایش : یک نکته را فراموش کردم
اگر برای شما امکان دارد و بودجتون اجازه میدهد حداقل 2 عدد هارد تهیه کنید و حتما حتما پروتکشن را هم در ویندوز میزبان و هم در ویندوژهای مهمان خاموش کنید

Bookmarks