سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط iranch برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون آورکلاک نمیکنید و از چند گرافیک هم نمیخواهید استفاده کنید b75 با z77 تفاوتی آنچنانی برای شما ندارد پس مین برد همان p8b75-v ایسوس به قیمت حدود 230 اوکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پردازنده هم 3770 بردار دقت کن سری k نخری مدل معمولی بخری که هم ارزانتره و از تکنولوژی VT-d پشتیبانی میکند ( سری k از این تکنولوژی پشتیبانی نمیکند )
این پردازنده هم حدود 680 تومن قیمت دارد
فن هم فعلا نخر چون به احتمال قوی فن استوک کاملا شما را راضی میکند و فنهای حرفه ای به درستی باد را به قطعات مادربرد نمیزندد ( فن استوک برای شما که آورکلاک نمیکنید خیلی بهتر است )
گرافیک این پردازنده سری 4000 است که فکر میکنم کلیه نیازهای شما را برآورده میکند
کیس هم که خودتون یک کیس مناسب انتخاب کنید ولی مقداری از بودجتون را به نظر من پس انداز کنید ( من باشم یک کیس خوب از برندهای متفرقه ماکزیمم 60-70 تومن میخرم )
در مورد پاور هم که صحبت کردیم سیستم شما در زمان بیکاری حدود 30 وات و زمان لود کامل 110-120 وات مصرف دارد و به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمیکنم پاور بالای 300 وات تهیه کنید که هم پولتان را دور ریختید و هم به پاور و قطعات دیگر فشار وارد خواهید کرد
شما ضعیف ترین پاوری که سوکت 8 پین atx کانکتور را داشته باشد و 80+ هم داشته باشد از برند های معروف هم باشد تهیه کنید ( مواظب باشید برای محکم کاری از آنطرف پشت بام سقوط نفرمائید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
پاور هم حدود 50-60 براتون هزینه داره
لطفا اگر جائی نیاز به توضیح است یا سئوالی دارید بفرمائید

Bookmarks