سلام
اقا نیما عزیز از اطلاعات شما خیلی ممنون و سپاس گزارم . و به اطلاعات خودم هم اضافه شد و حق با شما هست.
من تصورات اشتباهی داشتم و هنوز هم مطئنن دارم.
فقط جسارتا چند مورد اگر امکان دارد راهنمایی کنید.
در مورد CPU 2600K که گزینه خوبی هست 4 هسته و 8 ترد هست.
این از تکنولوژی Sandy Bridge هستند . آیا با اومدن تکنولوژی Ivy Bridge ها خرید سندی پیشنهاد میشه ؟ یا در کار ما فرق ندارد؟
گرافیک این I7-2600K نیاز گرافیکی ما رو بر آورده میکنه؟ چون من اصلا اهل بازی نیستم.
اگر اینتل 2600K قطعی شد. با این حساب این مادربورد رو انتخاب کنم؟ P8B75-V ASUS MB
با گارانتی سه سال سازگار. که قیمت زیادی هم نسبت به مادربورد های سری Z77 نداره.
در این حالت از VT-X و گرافیک مجتمع خود سی پی یو میتوانم استفاده کنم؟
ببخشید کیس گرین اربیت به قیمت 98 تومن رو انتخاب کنم؟ دارای 3 فن هست .120mm یکی جلو و یکی سقف و یکی پشت و پاور هم کف کیس
با این اوصاف من که اهل گیم و اورکلاک نیستم . پس کولر پردازنده نخرم ؟ و همان فن خود فابریک پردازنده کافی است؟
یا از کولر سی پی یو اما نوع دیگر باید استفاده کنیم؟
من سرعت و قدرت سیستم خیلی مهم هست برام.چون با VMware زیاد کار میکنم . و چند تا Win7 یا ویندوز سرور 2008 با هم میارم بالا اونجا کم نیاره. مثلا اینها رو با هم شبکه میکنم. اکتیو دایرکتوری و این مسائل روش نصب میکنم و تست میکنم.
حالا چه تکنولوژی هایی من باید به اونها هنگام خرید قطعات توجه کنم . راستش اطلاعی ندارم. اگر مورد یا تکنولوژی خاص نیاز من هست یا در آینده احساس میکنید به درد من بیشتر میخوره . لطف کنید و ذکر کنید.
از اینکه ما گمراهان را آگاه میکنید. ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks