J.Omrani (26-01-10), mohammad1985 (21-01-10)
با سلام خدمت جناب عمراني عزيز
بنده حقير اين روزها با مشكلي عجيب دست و پنجه نرم ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور بنده كه مستحضر هستيد 785 هست كه شرمنده روي شما بابت لطفي كه داشتيد و در اختيار من گذاشتيد
با سيستم جديد كه مدتي است درگير اوركلاك آن هستم مشكلاتي دارم كه در ذيل ذكر مي كنم قبلاً از اينكه وقت
گذارده و اين پست را مي خوانيد بسيار سپاسگذارم:
مشخصات سيستم جديد:
Core i7 920
Asus P6T
ATI 4870X2
3Gig KingSton 2000CL9
320GB+1TraByte
DVD Rom
8*12cm Fan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هنگامي كه گزينه BCLK كه در سوكتهاي قديمي به FSB مشخص است را روي 215 ست ميكنم سيستم بيشتر وقتها مشكلي ندارد و لود مي شود اما بعضاً بعد از مدتي كه روشن است هنگ مي كند و رستارت مي شود ولي در شروع مجدد از پاور صداي جرقه بلند مي شود و سيستم دوباره رستارت مي گردد با توجه به اينكه از محافظ براي سيستم استفاده مي كنم اگر برق را قطع نكنم سيستم همچنان خاموش و روشن مي شود و روشن شدن با صداي جرقه پاور همراه است و صدا همانا و خاموش شدن مجدد همانا
اين مشكل به نظرم عجيب است با توجه به اينكه من براي توان مورد نياز سيستم بارها چك كردم اما نهايت ماكزيمم توان مصرفي به 700 وات رسيده چه دليلي براي اينكار وجود دارد
صداي جرقه پاور از كجاست؟ (داخل پاور صداي جرقه مياد ولي چيزي معلوم نمي شود)
با تشكر وحيد
Going To Change New HardWare Soon
J.Omrani (26-01-10), mohammad1985 (21-01-10)
سلام مهندس
یک سوال داشتم خدمتتون
یک کیس مگنوم 2 خریداری کردم سوالم اینه که زیر پاور دوتا پلاستیک که فکر کنم ضربه گیر باشه داخل کیس هست
میخوام بدونم اولا دوتا باید باشه یا 4 تا ؟ چون زیر پاور 4 تا حالت مربع باسه گذاشتن این ضربه گیرها هست
بعد اگر دوتا هست باید بصورت ضربدر گذاشته بشه یا به صورت دیگر
ممنون
J.Omrani (26-01-10)
|
آیا پنل جلو کیس Toilp plus رو میشه به جای پنل جلو کیس Magnum2 جا زد؟
( با هم تعویضشون کرد)
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم .
J.Omrani (26-01-10)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
وحید جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
احتمالا در سیستم شما موردی به وجود می اید که منجر به تداخل عملکرد پروتکشن های OCP و SCP پاور می شود. سعی کنید که از تکرار این شرایط جلوگیری فرمایید . پاور شما مشکلی ندارد ولی اگر مایل بودید یک نمونه دیگر برایتان ارسال خواهم کرد تا با مدل پاور خود تعویض فرمایید و نتایج را مشاهده نمایید. ضمن اینکه در صورت امکان، محافظ برق را از ورودی این پاور حذف نمایید. این پاورها خودشان دارای تمامی پروتکشن های ورودی-خروجی مثل OVP, UVP می باشند که ممکن است با شرایط کاری محافظ برق شما تداخل پیدا کنند.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
این دو پایه را فقط در قسمت متمایل به وسط کیس نصب فرمایید. چرا که از سمت سینی پشت کیس، پاور توسط چهار عدد پیچ ، کاملا مهار شده است.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و انشاا.. در سری بعدی تولید این کیس ها ، تمامی این قطعات جانبی برروی کیس نصب خواهند شد.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 3dsat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
بله ، پنل Tolip قابل نصب برروی اسکلت Magnum2 می باشد.
با تقدیم احترام
3dsat (26-01-10), Mehdi_Full (27-01-10), MVP (27-01-10), omidhix (27-01-10), PUMAOC (26-01-10), rostamiani (26-02-10), ViViD (26-01-10)
سلام آقای عمرانی
یه سئوال
تو کاتولوگ ها و بروشورهای محصولات گرین تعداد کابل های 15 پین ساتا رو برای پاور های 530 چهار عدد نوشته در حالی دوتا بیشتر نداره
من فکر میکنم این برای این مدل پاور یک عیب بزرگ میباشد از طرفی تعداد 4 پین IDE هشت عدد میباشد که اصلا مصرفی ندارد
استفاده از مبدل رو شما توصیه میکنید
J.Omrani (30-01-10)
جناب عمراني كمي در مورد اين كيسي كه عكسش رو در امضاتون گذاشتيد توضيح ميديد؟
در كدوم كلاس هست و مشخصات؟
J.Omrani (30-01-10), JEskandari (26-01-10)
متشکرم جناب عمرانی عزیز
من پاور رو از محافظ جدا کردم و اون مشکلی که داشتم رو فعلاً مشاهده نکردم
آخر هفته تست میزنم و ایشالله که دیگه مشکلی پیش نیاید
با تشکر وحید
Going To Change New HardWare Soon
با عرض سلام و خسته نباشيد.
جناب عمراني ميخواستم بدونم آيا كيس 6C60 از چرخه توليد خارج شده؟ (چون داخل سايت نيست) اگر جواب مثبته و به تازگي توليدش قطع شده آيا امكانش هست كه هنوز بعضي از نمايندگان موجود داشته باشند؟
J.Omrani (30-01-10)
|
سلام
منم مشکل وحید جان رو دارم پاور من 780 هستش در مسیرش هم محافظ نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فکر کنم از برق منطقه باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidhix در تاریخ 27-01-10 انجام شده است
J.Omrani (30-01-10)
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
J.Omrani (30-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks