با سلام خدمت جناب عمراني عزيز
بنده حقير اين روزها با مشكلي عجيب دست و پنجه نرم ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پاور بنده كه مستحضر هستيد 785 هست كه شرمنده روي شما بابت لطفي كه داشتيد و در اختيار من گذاشتيد
با سيستم جديد كه مدتي است درگير اوركلاك آن هستم مشكلاتي دارم كه در ذيل ذكر مي كنم قبلاً از اينكه وقت
گذارده و اين پست را مي خوانيد بسيار سپاسگذارم:
مشخصات سيستم جديد:
Core i7 920
Asus P6T
ATI 4870X2
3Gig KingSton 2000CL9
320GB+1TraByte
DVD Rom
8*12cm Fan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در هنگامي كه گزينه BCLK كه در سوكتهاي قديمي به FSB مشخص است را روي 215 ست ميكنم سيستم بيشتر وقتها مشكلي ندارد و لود مي شود اما بعضاً بعد از مدتي كه روشن است هنگ مي كند و رستارت مي شود ولي در شروع مجدد از پاور صداي جرقه بلند مي شود و سيستم دوباره رستارت مي گردد با توجه به اينكه از محافظ براي سيستم استفاده مي كنم اگر برق را قطع نكنم سيستم همچنان خاموش و روشن مي شود و روشن شدن با صداي جرقه پاور همراه است و صدا همانا و خاموش شدن مجدد همانا
اين مشكل به نظرم عجيب است با توجه به اينكه من براي توان مورد نياز سيستم بارها چك كردم اما نهايت ماكزيمم توان مصرفي به 700 وات رسيده چه دليلي براي اينكار وجود دارد
صداي جرقه پاور از كجاست؟ (داخل پاور صداي جرقه مياد ولي چيزي معلوم نمي شود)
با تشكر وحيد
Bookmarks