پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
ممنونم نه مشکلی نداره ولی حرف شما منطقی فقط جهت اطلاع پرسیدم میترسم آپدیتش کنم مشکلی پیش بیاد ممنون
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
همه مادربردها اپدیت بایوس انلاین دارن.البته خطرناک ترین نوع اپدیت انلاین است اونم با وضع اینترنت اینجا.
میگه مشکلی داری میخوای اپدیت کنی؟
دوست عزیز کجاش خطر ناکه مگه بایوس رو در هنگام دانلود اپدیت می کنه
اول فایل رو از روی سرور می گیره و بعد از تست کردن فایل اون رو اپدیت می کنه
مادربورد های اسوس در صورتی که سری ROG باشند می تونند با این کانکتور به سیستم دیگه وصل بشند و به راحتی اپدیت بشند حتی در صورتی که سی پی یو روی مادربورد نباشه و هیچ پاوری هم به مادربورد وصل نباشه و برای مادربورد سری های دیگه خوب امکاناتی از قبیل اپدیت تحت ویندوز هست که خیلی راحت تر این امکان رو میده که شما تحت ویندوز بایوس رو اپدیت کنید و بعد از اطمینان کامل از اپدیت بایوس سیستم بوت می شه و در اولین بوت اطلاعات اولیه بر روی بایوس تازه اپدیت شده ذخیره می شه
با این حال اپدیت بایوس برای مادربورد های دو بایوسه یا Dual Bios هیچ خطری نداره
1 :تعداد فایل پیوست
با سلام خدمته عزیزان محترم مادر بورد من Giga byte EP41-UD3L میباشد . که من به وبسایت گیگابایت مراجعه کردم و با توجه به اینکه review 1.0 نوشته بود رو PCB من در قسمت دانلود بایوس 3 تا فایل پیدا کردم و هر سه را دانلود کردم به اسم های زیر
motherboard_bios_ga-ep41-ud3l_f4
motherboard_bios_ga-ep41-ud3l_f5
motherboard_bios_ga-ep41-ud3l_f6
که با توجه به عکسی که از صفحه وبسایت آپلود کردم که در این عکس تاریخ و اینکه Description فایل ها چیست معلومه
کد:
http://arash-0441.persiangig.com/ask/001.jpg
الان آیا من باید هر 3 فایل رو برای آپدیت بایوس استفاده کنم ؟ به چه شکلی ؟ ممنون میشم راهنمایم کنید :yes:
با سلام
شما تنها کافیه نسخه اخر بایوس رو اپدیت کنید یعنی بایوس با کد نیم F6 رو
برای این کار هم می تونید از نرم افزار bios@ استفاده کنید که داخل سی دی مادربوردتون هست یا می تونید از وبسایت گیگابایت دانلود کنید و اموزش اون در پست اول لینک شده به وب سایت اصلی می تونید به اونجا مراجعه کنید و بایوس رو اپدیت کنید
نقل قول:
با سلام
شما تنها کافیه نسخه اخر بایوس رو اپدیت کنید یعنی بایوس با کد نیم F6 رو
برای این کار هم می تونید از نرم افزار bios@ استفاده کنید که داخل سی دی مادربوردتون هست یا می تونید از وبسایت گیگابایت دانلود کنید و اموزش اون در پست اول لینک شده به وب سایت اصلی می تونید به اونجا مراجعه کنید و بایوس رو اپدیت کنید
ممنون دوسته عزیز ولی تو آموزش نوشته شده که از این روش استفاده نکنیم ، اینطوری مشکلی پیش نمیاد ؟
روش اول از طريق سيستم عامل ويندوز و نرم افزار@BIOS :
مهم : اکيدا به اين نکته اشاره ميکنم که تا حتی الامکان کاربران از اين روش استفاده ننمايند بدين دليل که در اکثر مواقع هنگام استفاده از اين روش فلش بصورت کامل انجام نميگيرد و سيستم دچار ناپايداری و مشکل Boot خواهد شد.
نه دوست عزیز این مقاله نیاز به یک اپدیت کلی داره (البته به دلیل اینکه کاربران بعدا دچار مشکل با نویسنده و سایت اصلی نشند نوشتن این نکات الزامی هست) تمامی مادربورد های گیگابایت الان از تکنولوژی Dual Bios استفاده می کنند و در صورتی که برای شما مشکلی ایجاد بشه از بایوس دوم استفاده میشه پس مشکلی بوجود نمیاد اما حتمی چیزی هم که در مقاله به اون اشاره شده حتما در بایوس رو بعد از اپدیت می بایستی Clear Cmos کنید و نکته دوم ترجیحا در صورت خراب شدن بایوس از طربق نرم افزار ویندوز بایوس مورد نظر رو بک اپ داشته باشید تا بتونید از طریق داس یا گزینه های که در ابتدای بوت در اختیار شما قرار می گیره بایوس رو اپدیت کنید
امروزه برای اپدیت بایوس همانند گذشته نیاز به ترس نیست و حتی در صورتی که مادربورد شما در هنگام اپدیت بایوس دچار مشکل بشه ظرف چند ساعت گارانتی شرکت اواژنگ برای شما بایوس مورد نظر رو باز خواهد گرداند و شما نیاز به نگرانی ندارید
سلام ..خسته نباشد مدل مادربرد من Xsonic XP533 VIA P4X266 هستش و آموزش آپگرید بایوس این مادربرد رو پیدا نکردم لطفا یکی کمک کنه ممنون میشم..
(یادآموری کنم که آی سی بایوس phoniex هستش) گفتم شاید مدل آی سی بایوس هم مهم باشه .. بازم ممنون میشم راهنمایی کنید چطور آپگیرید کنم..
با تشکر از راهنمایی شما بزرگوار
من فایل motherboard_bios_ga-ep41-ud3l_f6 رو از سایت گیگابایت دانلود کردم که یک فایل فشرده شده که Description آن 7z SFX بود که بعد Extract کردن 3 فایل با نام های زیر را به من داد
autoexec.bat
EP41UD3L.F6
FLASHSPI.EXE
به Help برنامه که نگاه کردم نشون میده که Update از طریق یک فایل با پسوند bin.* انجام میشه ، ولی من 3 فایل بالا رو با پسوند های بالا رو دارم ، میخواستم ببینم کدام یک از فایل ها رو به برنامه باید معرفی کنم جهت آپدیت
ممنون و متشکرم