پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش و رفع اشکال )
فایلی که دانلود کردی . چند تا فایل دارد . بایوست چی هست ؟
نقل قول:
نمیگم مشکل داره منظورم اینه که شاید با این رم هات مشکل داشته باشه چون 4 تا 1 گیگ انداختی نه کیت :yes::1. (38):
برو داخل بایوس و ببین که EZ Flash داره یا نه ؟
اگر داشته باشه میتونی با اون ورژن های قبل را بریزی :1. (40):
:11():
آره داره....ولی به نظر من بهتره یه چند روز دیگه صبر کنم تا ورژن بعدیش بیاد...اونوقت اگه بازم درست نشد با EZ همون ورژن 0302 خودمو میریزم.
راستی رم من دوتا کیت Dual Channel 2GB هست...به نظر شما اینطوری قوی تره یا یک کیت Dual Channel 4GB!!!
نقل قول:
آره داره....ولی به نظر من بهتره یه چند روز دیگه صبر کنم تا ورژن بعدیش بیاد...اونوقت اگه بازم درست نشد با EZ همون ورژن 0302 خودمو میریزم.
راستی رم من دوتا کیت Dual Channel 2GB هست...به نظر شما اینطوری قوی تره یا یک کیت Dual Channel 4GB!!!
دوست عزیز واسه مادربرد شما دیگه بایوس جدید به عنوان رفع مشکل و از این قبیل نمیاد :yes: اگر هم بیاد واسه ساپرت کردن CPU های جدید هست !!!! شاید هم بیاد ولی احتمالش خیلی کمه ! 1%:1. (38):
نقل قول:
دوست عزیز واسه مادربرد شما دیگه بایوس جدید به عنوان رفع مشکل و از این قبیل نمیاد :yes: اگر هم بیاد واسه ساپرت کردن CPU های جدید هست !!!! شاید هم بیاد ولی احتمالش خیلی کمه ! 1%:1. (38):
حسین آقا همونطور که گفتم و در ادامش شما گفتید من ورژن اولیه بایوس رو دانلود کردم و از طریق EZ Flash خواستم فلش کنم ولی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:whistle:
!
!
گفت که شما اسکل شدید و ما هم نمی تونیم تاریخ پایین تر آپدیت کنیم!:1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
بایوسم Pheonix و فایلم که دانلود کردم توش دو تا فایل .BAT و یه فایل .exe و یه فایل .bin .
سیدی ویندوز 98 داری ؟ اینسه فایل رو روی یک سیدی دیگه . با سیدی 98 بالا بیا همراه با ساپورت از سیدی . اون یکی سیدی رو بذار . فایل exe رو اجرا کن . بعد نام فایل .bin رو با پسوندش بزن یعنی مثلا 1223.bin بقیه اش کاری نداره
تو این سایت هم بوت دیسک مخصوص فلش بایوس هست :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سیدی ویندوز 98 داری ؟ اینسه فایل رو روی یک سیدی دیگه . با سیدی 98 بالا بیا همراه با ساپورت از سیدی . اون یکی سیدی رو بذار . فایل exe رو اجرا کن . بعد نام فایل .bin رو با پسوندش بزن یعنی مثلا 1223.bin بقیه اش کاری نداره
ببخشید اولشو میشه یکم واضه تر بگید بعد من F.d.d ندارم .
cd نصب ویندوز 98 نه فلاپی . اونارو هم تو یک سیدی دیگه رایت کن
مادربردم آلباترون مدل px915p4cpro هستش.3 ساله دارمش. میخوام بایوسش رو آپدیت کنم. البته جدیترین فایلهای این مادربردو که لازم بود دانلود کردم. اینا رو چطور باید نصب کنم ؟ چطور باید این فایلها رو سیستم آپدیت بشن ؟هر کدوم از فایلها یک فایل با پسوند exe و یکی با پسوند bin داره . اینا چطور نصب میشن ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]