پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش و رفع اشکال )
نقل قول:
بایوس 3328MB...ویندوز 3.25GB...
دوست عزیز 3.25GB = 3328MB
3.25GBx1024 =3328MB
به خاطر اینکه دویتمون ببینه نقل قول کردم .
خوب حالا تشریف میبری تو دفترچه ی مادربرد نگاه میکنی در قسمت مموری و QVL اگر چنین رمی تو لیستش بود معلومه که مادربرد با این رم کاملا سازگاری داره ولی اگر نبود دیگه باید خودت یه کارایی بکنی تا سازگار بشه !
مثلا بایوس یک ورژن قبل را تست کن شاید درست بشه یا ورژن های دیگر:1. (26): !
و جای رم هارو با هم عوض کن ! از این کارا باید انجام بدی دیگه راستی حواست باشه شما به داخل ویندوز کاری نداشته باش که چقدر رم را شناسایی کرده اصل بایوس هست :yes::yes::yes:
ببینم واسه آپدیت مادربورد ALBATRON px915p4c pro کجا باید بریم ؟
نقل قول:
خوب حالا تشریف میبری تو دفترچه ی مادربرد نگاه میکنی در قسمت مموری و QVL اگر چنین رمی تو لیستش بود معلومه که مادربرد با این رم کاملا سازگاری داره ولی اگر نبود دیگه باید خودت یه کارایی بکنی تا سازگار بشه !
مثلا بایوس یک ورژن قبل را تست کن شاید درست بشه یا ورژن های دیگر:1. (26): !
و جای رم هارو با هم عوض کن ! از این کارا باید انجام بدی دیگه راستی حواست باشه شما به داخل ویندوز کاری نداشته باش که چقدر رم را شناسایی کرده اصل بایوس هست :yes::yes::yes:
ASUS با OCZ مشکل داشته باشه!!!:1. (27):
حرفایی میزنی رفیق حالا اگه مادربردم Winfast بود یه چیزی:lol:...منم واسه همین مسائل جز ASUS و GIGA نمیگیرم...
در مورد آپدیت با ورژن قبل هم باید بگم نرم افزاره فقط بالا میبره...پایین نمیاره...یعنی با تاریخ پایین تر آپدیت نمیشه!!!میگه فقط میتونی از طریق DOS این کارو بکنی که اونم من بلد نیستم!!!:whistle:
دانلود کردم میشه بگید چه جوری بایوس این مادربرد تمامو کمال چینیو Update کنم.
نقل قول:
ASUS با OCZ مشکل داشته باشه!!!:1. (27):
حرفایی میزنی رفیق حالا اگه مادربردم Winfast بود یه چیزی:lol:...منم واسه همین مسائل جز ASUS و GIGA نمیگیرم...
در مورد آپدیت با ورژن قبل هم باید بگم نرم افزاره فقط بالا میبره...پایین نمیاره...یعنی با تاریخ پایین تر آپدیت نمیشه!!!میگه فقط میتونی از طریق DOS این کارو بکنی که اونم من بلد نیستم!!!:whistle:
نمیگم مشکل داره منظورم اینه که شاید با این رم هات مشکل داشته باشه چون 4 تا 1 گیگ انداختی نه کیت :yes::1. (38):
برو داخل بایوس و ببین که EZ Flash داره یا نه ؟
اگر داشته باشه میتونی با اون ورژن های قبل را بریزی :1. (40):
:11():
نقل قول:
دانلود کردم میشه بگید چه جوری بایوس این مادربرد تمامو کمال چینیو Update کنم.
دفترچه مادربردت راهنماش رو نوشته .
نقل قول:
ببینم واسه آپدیت مادربورد ALBATRON px915p4c pro کجا باید بریم ؟
اینجا دوست من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خیلی ببخشید ولی دفترچش کامل چینیه .