پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش و رفع اشکال )
نقل قول:
در جواب سوال اولتون باید بگم هردو...تا قبل از آپدیت در ابتدای بوت شدن سیستم عدد 4096MB رو ثبت میکرد و ویندوز XP 32-bit عدد 3GB...ولی بعداز آپدیت بایوس در Startup عدد 3328MB و همون ویندوز هم عدد 3.25GB رو ثبت میکنه!
در جواب سوال دوم هم ورژن اولیه بایوس من 0302 بود و این ورژن 1001 با تاریخ 7/08...قبلی هیچ مشکلی نداشت ولی فعلی چرا!:cool:
اول باید بگم که ویندوز های 32 بیتی قابلیت شناسایی 3 گیگ رم بیشتر را ندارند :yes:
باید ویندوز شما 64 بیت باشه تا از 3 گیگ رم بیشتر شناسایی کنه :1. (38): وگر نه 16 گیگ رم بنداز بازم 3.25 گیگ شناخته میشه :yes:
و شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از بایوس را بریز بوسیله ی برنامه ی ASUS Update که در دیسک همراه مادربرد موجود میباشد :whistle:
نقل قول:
اول باید بگم که ویندوز های 32 بیتی قابلیت شناسایی 3 گیگ رم بیشتر را ندارند :yes:
باید ویندوز شما 64 بیت باشه تا از 3 گیگ رم بیشتر شناسایی کنه :1. (38): وگر نه 16 گیگ رم بنداز بازم 3.25 گیگ شناخته میشه :yes:
و شما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از بایوس را بریز بوسیله ی برنامه ی ASUS Update که در دیسک همراه مادربرد موجود میباشد :whistle:
من نگفتم چرا ویندوزم 3GB میشناسه!!!...گفتم چطور بعد آپدیت بایوس تونست بیشتر بشناسه؟!
...
این ورژنی هم که برام گذاشتید عین همونیه که خودم داشتم...ولی بهرحال تستش میکنم نتیجه رو میگم.
:merci:
نقل قول:
گفتم چطور بعد آپدیت بایوس تونست بیشتر بشناسه؟!
...
یعنی با آپدیت بایوس تونست 4 گیگ رم را بشناسه در صورتی که ورژن قبلی 3.25 میشناخت !
خوب این که چیز خاصی نیست :1. (38): یک باگ داشته بایوس قبلی که با این ورژن بر طرف شده :yes:
نقل قول:
یعنی با آپدیت بایوس تونست 4 گیگ رم را بشناسه در صورتی که ورژن قبلی 3.25 میشناخت !
خوب این که چیز خاصی نیست :1. (38): یک باگ داشته بایوس قبلی که با این ورژن بر طرف شده :yes:
:surprised::surprised::surprised::surprised:
من کی اینارو گفتم!!!
بیخیال...با بایوس شما هم تست کردم ولی باز همون شد!!!:1. (28)::1. (28):
نقل قول:
:surprised::surprised::surprised::surprised:
من کی اینارو گفتم!!!
بیخیال...با بایوس شما هم تست کردم ولی باز همون شد!!!:1. (28)::1. (28):
اصلا با برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تست کن ببین که چقدر را شناسایی میکنه ؟
این ماله منه (نمونه):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
:whistle:
تمامی بروبچ خسته نباشید .
این اولین پست من تو این سایته و باید بگم واقعا سایت کاملیه.
Onda N61GT این Main منه یه چند دفع خواستم بایوس شو Update کنم ولی نتو نستم ممنون می شم اگه راهنماییم کنید بگید باید چی کار کنم.
آره یادم رفت بگم که CPU-Z همون 4096MB میشناسه...در کل هر کی واسه خودش یه سازی میزنه...بایوس 3328MB...ویندوز 3.25GB...و CPU-Z هم 4096MB!:1. (27):
من کاری به ویندوز و CPU-Z ندارم...من میخوام فقط میرم تو Bios setup utility تو قسمت system information.برام بزنه 4096MB Available memory...همین!:yes:
نقل قول:
آره یادم رفت بگم که CPU-Z همون 4096MB میشناسه...در کل هر کی واسه خودش یه سازی میزنه...بایوس 3328MB...ویندوز 3.25GB...و CPU-Z هم 4096MB!:1. (27):
من کاری به ویندوز و CPU-Z ندارم...من میخوام فقط میرم تو Bios setup utility تو قسمت system information.برام بزنه 4096MB Available memory...همین!:yes:
مشخصات کامل رمت را بگو و اگر میتونی از سایت سازنده اش لینک بدی حتما این کارو کن ؟
؟؟؟؟
:1. (26):
رم من OCZ Platinum PC2-6400 اینم لینکش:
نقل قول:
تمامی بروبچ خسته نباشید .
این اولین پست من تو این سایته و باید بگم واقعا سایت کاملیه.
Onda N61GT این Main منه یه چند دفع خواستم بایوس شو Update کنم ولی نتو نستم ممنون می شم اگه راهنماییم کنید بگید باید چی کار کنم.
مادربرد یک چینی تمام و کمال هست . اینم لینک :11():