پاسخ: RE: آپدیت مدل های مختلف بایوس های Phonix و Award
سلام
من یه MSI K9N Ultra دارم که تا حالا بایوسش رو آپدیت نکردم حالا به سرم زده این کارو بکنم
ولی از اونجایی که توی این یه مورد هیچی بارم نیست گفتم از دوستان کمک بگیرم
من باید چه فایل هایی دانلود کنم و چیکار باید بکنم دقیقا؟
ممنون
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
سلام
من یه MSI K9N Ultra دارم میخوام بایوسش رو آپدیت کنم ولی هیچی بارم نیست :1. (27):
میشه یه راهنمایی تو این زمینه بکنید چه فایل هایی دانلود کنم از چه روشی برم خلاصه دقیقا چیکار کنم؟
ممنون
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
AMIFlash BIOS Update Guide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
AMIFlash BIOS Update Guide
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من مادربورد اسوس دارم فايل آپديتش رو از سايت اسوس گرفتم ولي با پسوند بين هستش توي آموزش نوشته حتما با پسوند رام باشه حالا چكار بايد بكنم
مشکل در سرعت مادربرد intel-dp45sg
M.B : Intel DP45SG
CPU : Intel Core 2 Quad Q9550 Box
RAM : 2*2GB Cursial DD3/BUS1333Mhz
H.D.D: 500GB max
VGA : gigabyte 9600 GT-1GB
Power: Green 585Watt
سرعت در حد تیم ملی پایینه با ید چی کار کنم ؟؟؟
اگه ممکنه آپدیت بایوس را واسه این مادر برد بزارین .
با تشکر
منظور شما از سرعت واضح نیست سرعت سیستم پایینه؟؟؟
Curtisجان سلام . با عرض خسته نباشید خدمت شما دوست گرامی و تشکر از اینکه خیلی زود جواب دادین .
ببخشید اگه منظورم واضح نبودش. سیستم من با مشخصاتی که خدمت شما عرض کردم به نظر نباید موقع باز کردن مای کامپیوتر یا باز کردن یک درایو چند ثانیه طول بکشه . سرعت باز کردن صفحه و اجرای برنامه های مختلف و پخش موزیک - فیلم وموقعی که داخل یک پوشه یا درایو هستم و می خوام بک بزنم و به شاخه قبلی برگردم مدتی رو باید منتظر بمونم .مثل سیستمهای دیزلی . نمیدونم مشکل چیه . اگه احتیاج به آپ دیت بایوس داره فایل آپ دیت رو واسم بزارین و راه حلی بهم بگین و بازم ممنون و آرزوی سلامتی برای شما و همه کسانی که در این سایت زحمت میکشن .
سلام میشه از توربو بوتس این mother bord توضیح بدین ؟که به صورت ucc هستش?
asrock 890GX AMD
Supports UCC feature (Unlock CPU Core)
ببخشيد نحوه آپديت بايوس مادربوردي كه فقط در ابتداي روشن شدن روي آرم مادربورد مثلا foxcon مي ماند چيست؟ بايوس اين نوع مادربورد از داخل مادربورد با دست برداشته مي شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟