پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
با تشکر از راهنمایی شما بزرگوار
من فایل motherboard_bios_ga-ep41-ud3l_f6 رو از سایت گیگابایت دانلود کردم که یک فایل فشرده شده که Description آن 7z SFX بود که بعد Extract کردن 3 فایل با نام های زیر را به من داد
autoexec.bat
EP41UD3L.F6
FLASHSPI.EXE
به Help برنامه که نگاه کردم نشون میده که Update از طریق یک فایل با پسوند bin.* انجام میشه ، ولی من 3 فایل بالا رو با پسوند های بالا رو دارم ، میخواستم ببینم کدام یک از فایل ها رو به برنامه باید معرفی کنم جهت آپدیت
ممنون و متشکرم
فایلی که برای اپدیت استفاده میشه این هست : EP41UD3L.F6
موفق باشید
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
ممنون و سپاس گذارم آپدیت شد :)
سلام.مادربرد asus كه بعد روشن شدن توي اون صفحه سياه اين اخطار پايني را مي ده
Not enough space in runtime area!!smbios data will not be available.press F1 resume
وقتي F1ميزنم هيچ چيز ديكه نمي آيد و همونجا گير ميكنه.در ضمن توي بايوس ميره و من از طريقEZ FLASHبايوس را آپديت كردم.
سلام مادربرد من MSI 848 PneoV هستش
تا حالا بایوسشو اپدیت نکردم
حالا که با Live Update 5 می خوام اپدیت کنم بعد از اسکن کردن برنامه خود به خود بسته میشه
به نظرتون چی کار کنم؟
برنامه ای هست که باهاش بتونم بایوسمو اپدیت کنم؟ البته خود فایل فشرده بایوس رو از سایت می تونم بگیرم اما چجوری اپدیتش کنم
پاسخ : پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
سلام مادربرد من MSI 848 PneoV هستش
تا حالا بایوسشو اپدیت نکردم
حالا که با Live Update 5 می خوام اپدیت کنم بعد از اسکن کردن برنامه خود به خود بسته میشه
به نظرتون چی کار کنم؟
برنامه ای هست که باهاش بتونم بایوسمو اپدیت کنم؟ البته خود فایل فشرده بایوس رو از سایت می تونم بگیرم اما چجوری اپدیتش کنم
متاسفانه برنامه ای برای آپدیت تحت ویندوز ارائه نشده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه آپدیت ضروری هست تحت داس آپدیت کنید .
salam man kar to anjoman ro balad nistam update bios hp modele 30ad ro age mishe be idim befresti mamnoon misham :X
inam idim : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اخرین نسخه بایاس GIGAbayte GA-8I848P رو میخواستم عزیزان پیشاپیش ممنون
نقل قول:
اخرین نسخه بایاس GIGAbayte GA-8I848P رو میخواستم عزیزان پیشاپیش ممنون
این فایلو دانلود کنین و در برنامه bios@ لود کنین.
با سلام
مين من بايوستارa770e ver6.4 هستش و بايوسشو آپديت کردم امّا سيستم بالا نمياد و پيقام cmos setting wrong
ميده
وقتی وارد ست آپ ميشم و تنظيماتشو دستکاری ميکنم
سيستم بالا مياد اما بعد از ری استارت
دوباره به همون مشکل بر ميخوره
حتّی بايوس رو به ورژن قديمی بر گردوندم
امّا بازم ایراد باقيه
گاهی هم پيغام ميده bio unlocking failed
لطفا راهنمايی کنيد
مرسی