پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد های مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
مشخصات مادربرد رو بنویسید . یکبار clear cmos کنید
الان رفتم تو Cmos و حالت on Hold رو برداشتم بعد رفتم در M-Flash و یک بار بکاپ گرفتم و یک بار همون بکاپ رو لود کردم در حافظه بایوس جالب اینکه ریستارت کردم هارد قبلی اومد بالا:1. (27):
حالا چیکار کنم؟هارد جدید رو پس بدم؟
ولی مشکل بایوس حل نشده فکر کنم چون صفحه خطا میاد و صفحش سریع میره.
مشخصات مادربرد:
MSI-790GX-G65
AMD platform
Socket:AM3
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد های مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
الان رفتم تو Cmos و حالت on Hold رو برداشتم بعد رفتم در M-Flash و یک بار بکاپ گرفتم و یک بار همون بکاپ رو لود کردم در حافظه بایوس جالب اینکه ریستارت کردم هارد قبلی اومد بالا:1. (27):
حالا چیکار کنم؟هارد جدید رو پس بدم؟
ولی مشکل بایوس حل نشده فکر کنم چون صفحه خطا میاد و صفحش سریع میره.
مشخصات مادربرد:
MSI-790GX-G65
AMD platform
Socket:AM3
بایوس جدیدش رو بزنید . این ایراد هم به خاطر خطا در بایوس بوده که با یک بار ترمیم درست شده .
نقل قول:
بایوس جدیدش رو بزنید . این ایراد هم به خاطر خطا در بایوس بوده که با یک بار ترمیم درست شده .
بایوس جدید اینه:A7576AMS.440
بایوس قدیمی:A7576AMS.110
توی usb ریختم جدید رو نمیشناسه فقط قدیمی رو میشناسه.چیکار کنم؟فایل A7576AMS.440 باید داخل پوشه خاصی باشه؟
الان که ویندوز بالا میاد بهتر نیست از تو ویندوز اپدیت کنم؟
فکر کنم فهمیدم، اینو تو سایت msi نوشته:
.Please use MSI LiveUpdate to update the BIOS from version 1xx to version 4xx, cause we must update BIOS code base
نقل قول:
بایوس جدید اینه:A7576AMS.440
بایوس قدیمی:A7576AMS.110
توی usb ریختم جدید رو نمیشناسه فقط قدیمی رو میشناسه.چیکار کنم؟فایل A7576AMS.440 باید داخل پوشه خاصی باشه؟
الان که ویندوز بالا میاد بهتر نیست از تو ویندوز اپدیت کنم؟
فکر کنم فهمیدم، اینو تو سایت msi نوشته:
.Please use MSI LiveUpdate to update the BIOS from version 1xx to version 4xx, cause we must update BIOS code base
با live update انجام بده روش تو مقاله سایت هست .
نقل قول:
با live update انجام بده روش تو مقاله سایت هست .
یه سوال دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم پیام میده Hard disk is bad please backup and...
به نظرتون عمر هارد دیسک رو به پایان هست و هارد دیسک تهیه شده رو پس ندم؟یا حالا حالا ها عمر میکنه واسم.
تاریخ تولیدش 2008
نقل قول:
یه سوال دیگه وقتی کامپیوتر رو روشن میکنم پیام میده Hard disk is bad please backup and...
به نظرتون عمر هارد دیسک رو به پایان هست و هارد دیسک تهیه شده رو پس ندم؟یا حالا حالا ها عمر میکنه واسم.
تاریخ تولیدش 2008
هارد فعلی بله مشکل داره و باید با هارد نوع جایگزین بشه .
اون هم موردی نداره . ممکنه ریفر بیش باشه . چه مدلی هست ؟
نقل قول:
هارد فعلی بله مشکل داره و باید با هارد نوع جایگزین بشه .
اون هم موردی نداره . ممکنه ریفر بیش باشه . چه مدلی هست ؟
سامسونگ 750GB
7200rpm
32mb
تولید 2008
نقل قول:
سامسونگ 750GB
7200rpm
32mb
تولید 2008
موجودی انبار بوده . چون سامسونگ توسط سیگیت خرید شده موجودی انبارهاش به فروش میرسه . چون مدلهای جدید جایگزین میشوند .
نقل قول:
موجودی انبار بوده . چون سامسونگ توسط سیگیت خرید شده موجودی انبارهاش به فروش میرسه . چون مدلهای جدید جایگزین میشوند .
این مشخصاتی که دادم برای هارد قدیمیه بود هارد جدید wd blue
1ترابایت 64mb
نقل قول:
این مشخصاتی که دادم برای هارد قدیمیه بود هارد جدید wd blue
1ترابایت 64mb
شما ویندوز نصب کن روش .مشکلی نیست .