پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
سلام
من بایوس مادربوردم رو آپدیت کردم با نرم افزار تحت ویندوز ولی حالا دیگه ویندوزم بالا نمیاد!
لطفآ راهنماییم کنید باید چه کار بکنم!؟
مدل مینبورد من = Giga GA-8ID533
منم دقیقا به همین مشکل خوردم.
البته مادربورد من msi p45 platinium هست و با لایو آپدیت خود سایت ام اس آی اینکارو کردم که متاسفانه دوستان میگن بایوست پریده!!!
نمیدونم چکار باید کرد و کجا باید ببرم و اصلا چقدر هزینه داره؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ: RE: آپدیت مدل های مختلف بایوس های Phonix و Award
نقل قول:
برق رو بكشيد از سيستم . باطري رو به مدت 8 ساعت بر عكس جابزنيد . بعد از 8 ساعت باطري رو برگردونيد به حالت اول و برق رو وصل كنيد .
ممنون که راهنمایی کردید. حتما اینکارو امتحان میکنم.
اما 2 سوال؟
1. اینکه حتما باید 8 ساعت باشه؟ یعنی اگه بیشتر بشه مشکلی داره؟
2. و اگه با اینکار هم جواب نداد باید چکار کنم؟
ممنون میشم جواب کامتری نسبت دوستان بدید که فقط گفتن(ببرید گارانتی)؛ !!!!
ممنون
نقل قول:
ممنون که راهنمایی کردید. حتما اینکارو امتحان میکنم.
اما 2 سوال؟
1. اینکه حتما باید 8 ساعت باشه؟ یعنی اگه بیشتر بشه مشکلی داره؟
2. و اگه با اینکار هم جواب نداد باید چکار کنم؟
ممنون میشم جواب کامتری نسبت دوستان بدید که فقط گفتن(ببرید گارانتی)؛ !!!!
ممنون
مدت بيشتر مهم نيست . اين آخرين حركتي هست كه قبل از فرستادن به تعميرگاه ميتونيد انجام بديد . اگر سختتون هست ميتونيد بفرستيد براتون پروگرام كنم
نقل قول:
برق رو بكشيد از سيستم . باطري رو به مدت 8 ساعت بر عكس جابزنيد . بعد از 8 ساعت باطري رو برگردونيد به حالت اول و برق رو وصل كنيد .
استاد ببخشید ، الان اینکارو انجام دادم.
اما ظاهرا وقتی باطری را برعکس جا میزنی پایه ای که روی باطری قرار میگرفت، با برعکس کردن باطری به قطب دیگه نمیرسه!
یعنی پایه رویی و زیری هر دو فقط به قطب مثبت باطری متصله(عملا انگار اصلا باطری نداره!)
چکار کنم؟
نقل قول:
مدت بيشتر مهم نيست . اين آخرين حركتي هست كه قبل از فرستادن به تعميرگاه ميتونيد انجام بديد . اگر سختتون هست ميتونيد بفرستيد براتون پروگرام كنم
ممنون، شما کجا تشریف دارید؟ چطور باید براتون بفرستم؟
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد های مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
شما باطري رو بر عكس جا بزنيد و همون زماني كه گفتم . من تهران هستم . فقط يك عكس از چيپ بايوسش بهم بديد ./بايد پست كنيد
1 :تعداد فایل پیوست
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد های مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
نقل قول:
شما باطري رو بر عكس جا بزنيد و همون زماني كه گفتم . من تهران هستم . فقط يك عكس از چيپ بايوسش بهم بديد ./بايد پست كنيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
این عکس مادربرد هستش.
چیپش ظاهرا زیر اون هدسینگهای مسی هست. نمیدونم چطور باید عکس خودشو پیدا کنم؟؟
بايوسش لحيم روي برد .شما همون كاري كه گفتم انجام بده . نشد بهم پيغام خصوصي بده آدرس دفتر رو ميدم ارسال كن برات رديفش كنم
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه مدتی بود وقتی کامپیوتر خونه رو روشن میکردم با خطای مشکل در هارد رو به رو بودم پس از مدتی یک هارد دیسک 1ترابایت تهیه کردم اما پس از نصب آن وقتی سیستم بالا می آید چنین پیغامی می آید:
....not enough space in runtime area!!! smbios data will not be available. press F1 to resumenter setup
و F1 رو هم میزنم به یک صفحه میروم که امکان نصب ویندوز نیست.
الان کاملا گیج شدم که نکنه اصلا مشکل از هارد دیسکم نبوده.
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه مدتی بود وقتی کامپیوتر خونه رو روشن میکردم با خطای مشکل در هارد رو به رو بودم پس از مدتی یک هارد دیسک 1ترابایت تهیه کردم اما پس از نصب آن وقتی سیستم بالا می آید چنین پیغامی می آید:
....not enough space in runtime area!!! smbios data will not be available. press F1 to resumenter setup
و F1 رو هم میزنم به یک صفحه میروم که امکان نصب ویندوز نیست.
الان کاملا گیج شدم که نکنه اصلا مشکل از هارد دیسکم نبوده.
مشخصات مادربرد رو بنویسید . یکبار clear cmos کنید