پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش و رفع اشکال )
روی مادر بردت کنار باتری 2 تا پین هست با یک چیز فلزی ( مثل پیچ گوشتی ) اون دوتا رو به هم اتصال بده .
روی عکس نشون دادم .
ولی احتماله اینکه مادربرد برگرده کمه . ( باید بره گارانتی )
نقل قول:
وحيد جان اين هم راهنماي كامل اپ ديت بايوس از سايت آلباترون
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون ... همون چیزی بود که میخواستم ...! :give_rose::great:
سلام به دوستان گرامی و جناب ایرانی
بنده آپدیت بایوس مادربورد ePox EP-MF4-J3
رو می خوام آخرین آپدیتی که براش پیدا کردم برای سه سال پیش بود!
یه آپدیت جدید تر می خوام
یا تشکر فراوان
شركت epox به شركت supox فروخته شده و هيچ اپ ديتي براي بردهاي قديمي نيست .
1. من نمی دونم در کجا سوال هامو بنویسم ببخشید اگه تو پیام ها نوشتم. (یکی بگه کجا بنویسم)
2. از کجا بفهمم مادر بردم اسمش چیه تورو خودا یکی بگه؟
نقل قول:
1. من نمی دونم در کجا سوال هامو بنویسم ببخشید اگه تو پیام ها نوشتم. (یکی بگه کجا بنویسم)
شما با برنامه sisoft sandra و یا برنامه های دیگه نظیر everest و ... میتونید بفهمید مادربوردتون چیه !!! ضمن اینکه اگه دفترچش رو هم داشته باشید میتونید بفهمید !!! الان بهترین راه واسه شما اینه که یه عکس با دوربین دیجیتال یا گوشیتون از مادربوردتون بگیرید و در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آپلودش کنید ... و بزارید اینجا ... تا ما بهتون بگیم مادربوردتون چیه !!! ولی بایذ عکست شفاف باشه !!! :1. (27):
نقل قول:
شما نرم افزار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]رو دانلود کن و از تب Mainboard یه شات بزار تا بچه ها کمکت کنن .
پاسخ : آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش و رفع اشکال )
برای دیدن مارک یا اسم مادربرد کافیه روی مادربرد به دنبال نامی با فونت تقریبا بزرگ و سفید بگردید !
یا کارتون آن را مشاهده کنید که باز روی کارتون نام شکرتش هست .
با سلام . من یک مادربورد dfi dk p35t2 دارم و خیلی هنگ میکرد سیستمم برای همین تصمیم به اپدیت گرفتم. تحت ویندوز اپدیت کردم و با موفقیت اپدیت شد اما بعد از ری استارت checksum error داد و بالا نیومد حتی قسمت بایوس هم نمیرفت .clear CMOS هم کردم درست نشد. مادربرد رو به گارانتی بردم ( گارانتی فرایند ) اما زیر بار گارانتی نرفت و گفت نرم افزاریه و گارانتی نمیشه. هیچ نوع ضایعه فیزیکی هم نداره به نوعی میشه گفت به راحتی دبه کردن مثلا یکی از بهترین مادربوردها و گارانتی ها هستش. الان مادربرد چند روزیه دستشونه و احتمالا اگر هم مشکل رو حل کنن یاپول میگیرن یا منت میزارن. در حالی که مثلا گارانتی تعویضه . به نظر شما باید چه کنم ؟کلی هم کارای مشتریا مونده.:1. (28):