پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود )
سلاممممممممممممم.
فایل اپدیت main:asus p5ld2x/gbl plzzzzzzzzzzz!!!
نقل قول:
سلاممممممممممممم.
فایل اپدیت main:asus p5ld2x/gbl plzzzzzzzzzzz!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام
من آپدین بایوس MSI MS-7211 رو می خواستم.
نقل قول:
سلام
من آپدین بایوس MSI MS-7211 رو می خواستم.
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم
مادر برد اینجانب gigabyte با مشخصات زیر است متاسفانه درایو فلاپی ندارم ولی به جای اون درایو Ram Reader گذاشتم میخواستم بدونم چطور تحت داس میتونم اون آپدیت کنم.چون طبق نظر سایت شهر سخت افزار تحت ویندوز
"مهم : اکيدا به اين نکته اشاره ميکنم که تا حتی الامکان کاربران از اين روش استفاده ننمايند بدين دليل که در اکثر مواقع هنگام استفاده از اين روش فلش بصورت کامل انجام نميگيرد و سيستم دچار ناپايداری و مشکل Boot خواهد شد."
مشخصات مادر برد : "GA-P55-UD3L-TPM"
ممنون میشم منو بی جواب نزارید
پاسخ: آپدیت بایوس مادربرد ها مختلف ( آموزش ، رفع اشکال و دانلود / پست اول مطالعه شود)
این مادربردهایی هستند که قبلا شرکت ماتریکس وارد میکرد . فاکسکان هستند ولی کدوم مدل خدا میدونه چون خیلی سخته . بعضی وقتها شاید روی برد نوشته باشه
این مادربردهایی هستند که قبلا شرکت ماتریکس وارد میکرد . فاکسکان هستند ولی کدوم مدل خدا میدونه چون خیلی سخته . بعضی وقتها شاید روی برد نوشته باشه
نقل قول:
مادر برد اینجانب gigabyte با مشخصات زیر است متاسفانه درایو فلاپی ندارم ولی به جای اون درایو Ram Reader گذاشتم میخواستم بدونم چطور تحت داس میتونم اون آپدیت کنم.چون طبق نظر سایت شهر سخت افزار تحت ویندوز
"مهم : اکيدا به اين نکته اشاره ميکنم که تا حتی الامکان کاربران از اين روش استفاده ننمايند بدين دليل که در اکثر مواقع هنگام استفاده از اين روش فلش بصورت کامل انجام نميگيرد و سيستم دچار ناپايداری و مشکل Boot خواهد شد."
مشخصات مادر برد : "GA-P55-UD3L-TPM"
ممنون میشم منو بی جواب نزارید
برنامه آپدیت کن رو از سایت گیگا بگیرید و برنامه آپدیت رو هم بگیرید سپس از طریق ویندوز آپدیت کنید :yes::yes::yes::yes::wink::wink::wink:
میخواستم بدونم با توجه به اجرای برنامه @BIOS آیا مدل مادر برد من این میشه (P55-UD3L-TPM)؟
در صورت امکان میخواستم اگه برای دوستان زحمتی نیست آخر ورژن بایس این مادر برد برام بزارن و از هم مهمتر اگه زحمتی نیست با توجه به آخرین ورژن برنامه @BIOS راهنمای دقیق کار با اون رو هم بزارن (با توجه به اینکه اینجانب درایو فلاپی ندارم، که از طریق داس آپدیت کنم آیا استفاده از این برنامه تحت ویندوز مشکلی ایجاد نمیکنه؟ و آیا باید الزاماتی رو رعایت کنم؟).
آیا مراجعه به این سایت برای گرفتن آپدیت بایس معتبره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] در هر صورت اگه سایت معتبرتر هست معرفی کنید.
باز هم از زحماتی که متحمل میشید کمال تشکر رو دارم
با سلام
من یه مادربرد پلیت با چپپست g31 دارم که میخوام بایوس اون رو آپدیت کنم
اگه امکانش هست روش آپدیت اون رو برام شرح بدین ، چون من تاحالا این کار رو نکردم
بایوسش AMI هست و فایل لازم رو هم از سایتش دانلود کردم
فقط موندم چه جوری اجراش کنم
آیا از راه cd هم امکانش هست که اینکار رو انجام بدم یا از محیط ویندوز ؟