سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Galaxy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش من Rev 1.1 رو هم تست کردم نسبت به Rev 1.0 خیلی بهتر شده ولی می تونم بگم می شد بهتر هم بشه... شاید Rev 1.2 همه چی رفع بشه...!! :دی
راستش Fsb 600 برای سری E8XXX با کاهش ضریب چندان دور از دسترس نیست... بهر حال مصرف کمتری دارند و خنک تر هستند...
ولی با ضریب کامل و با Air نمی شه بیشتر از Fsb 560-570 زد...
کاملا درسته...
ایسوس در X58 هم خیلی عجله کرد... بوردی که نسبت به بقیه دیرتر در اومده (P6T) کارایی بهتری نسبت به گرون ترین بورد ایسوس R2E داره...
والا... من به شخصه DFI رو ترجیح می دم در چیپ P45...
سری P5Q ایسوس چندان جالب نبودند ولی با اصلاحاتی که شده بهتر شدند... UD3 گیگا هم نمی گم خوب نیست! برتری نسبی دارن...
FSB 700 هم با نسخه UD3P و در ضریب پایین پردازنده زده شده...
درسته که UD3R & UD3P تنها در کراس و برخی جزئیات ریز تفاوت دارند ولی قابلیت اوور یکسانی ندارند...
نهایت اووری که واسه UD3R دیدم Fsb حدود 630-650 بود...
در پست قبلی چندتا مثال زدم:بعد سوال بعدی اینکه گیجی را میشه تعریف کنید ؟
در مورد سوال آخر نظری ندارم...!! :دیولی در فرکانس های بالا و ولتاژ های بالا ناپایداری های بی دلیلی داره... در ولتاژ های هسته ی بالای 1.6v به طور محسوسی مشکل داره... vCore بیشتری به پردازنده می ده که واقعا برای پردازنده می تونه مشکل جدی درست کنه...
بعد ار هر بار کرش بورد توانایی برگردوندن جزئیات بایوس رو نداره... باید ClearMos بشه... گاها بی دلیل بوت نمی شه!! حتی بعد از اینکه تنظیمات بایوس به حالت عادی برگشته...
و موارد زیادی از این دست...
پیدا کنم Asus Commando P965 می گیرم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks